K zrebu som sa uz zbezne vyjadroval. Nepoznam presne skilly vsetkych nasich hracov, ani som si este detailne nepresiel superov, ale prve 3 zapasy by mali byt povinna jazda, s Bosnou sme minulu sezonu vonku zavahali, tuto sezonu si to na takmer domacej pode nemozeme dovolit. Najtazsie zapasy budu hned za sebou proti Litve a Francuzsku, z ktorych by sme jeden mali vyhrat, ak v poslednom zapase nechceme spoliehat na zavahanie superov. Posledny zapas proti Grecku by sme mali uhrat a snad nam to bude stacit na postup. Nemam velke oci, aj 2. miesto by som v prvej sezone pokladal za uspech. Zreb nemame az taky tazky, mozno rozlozenie zapasov by bodlo lepsie a este keby niekto z favoritov a zaciaku zavahal so slabsim superom.
Aj ku komunikacii som sa uz ciastocne vyjadroval. Okrem toho, co tu bolo doteraz, by som rad zaviedol akesi nastupnicke tabulky, aby aj majitelia hracov zo sirsieho okruhu repre, pripadne mladsie rocniky vedeli ako su na tom. Ak sa to stretne s pozitovnou odozvou zo strany majitelov, rad by som na externom zverejnil aj skilly repre hracov, aspon teda niektorych, nech ma komunita vacsiu predstavu ako by mali vyzerat repre hraci.