BuzzerBeater Forums

BB Hellas > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
231071.84 in reply to 231071.83
Date: 12/3/2012 4:48:52 PM
Overall Posts Rated:
186186
Εγω ξερω ακριβως γιατι δημιουργηθηκε αυτο, αδικα μεταξυ μας,
το κακο ειναι οτι η γκαντεμια μου ηταν τεραστια τις τελευταιες 3 σεζον που παλευα να ανεβω οποτε δημιουργηθηκε η ¨κοντρα¨ αδικως ... αν και καπου ειχες εσυ λαθος και καπου εγω

οποτε πατσι χαχαχα

τωρα οσο αφορα την Εθνικη πιστευω οτι ηρθε η ωρα ολοι να ενωσουμε τις δυναμεις μας και να την κανουμε πιο δυνατη...

ο φιλος σπαρταν μου ειπε οτι θα ακουσουμε πολλα μπινελικια αν εκλεγουμε ...

και του ειπα....

εεεε καιιιιιι

εμεις οτι θα κανουμε θα το κανουμε με αγαπη και με τις γνωσεις μας και θα ειμαστε παντα με ανοιχτα τα αυτια για να μαθενουμε απο τους καλυτερους....

και πιστεψτε με οτι και μπινελικια να ακουσουμε ακομα και στην πρωτη στραβη ουτε θα τα παρατησουμε ουτε θα απογοητευτουμε... προσωπικα παντα οταν με κρινουν αμεσα κανω αυτοκριτικη και κρατω αντικειμενικα τα καλυτερα απο αυτα που μου λενε.... απο κει και περα αν καποιοι ειναι κακοβουλοι τοτε οποιος και να ηταν προπονητης το ιδιο θα αντιδρουσαν!

This Post:
00
231071.85 in reply to 231071.84
Date: 12/3/2012 4:56:06 PM
Overall Posts Rated:
531531
εγω δεν εχω καμια σχεση οτι θελετε στον σαριθην χαχαχα

This Post:
00
231071.86 in reply to 231071.82
Date: 12/3/2012 6:01:40 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
Πραγματικα δεν σκοπευω να σου γραψω ολόκληρο ποιημα οπως εσυ(αυτα μονο ο fay_stelaios τα γραφει) αλλα αν θυμαμαι καλα ο Κοσμακης επαιζε στην εθνικη ομαδα κ επισης φετος επαιζε κ ο Μουστακης αν κ δεν ηταν οτι καλυτερο εχω βγαλει τα τελευταια χρονια.δεν προκειτε να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου ουτε να τσακωθω για να κερδισω η να χασω ψηφους,αλωστε λογικα θα ειμαι ο 2ος αν οχι 3ος στις εκλογες.Χαρηκες τωρα;;
Κ ναι προσωπικά δέχτηκα μια λεκτικη επιθεση κ ποτε δεν εχω δωσει δικαίωμα εδω μεσα κ ουτε εχω να βγαλω κανενα αχτι με κανεναν εδω μεσα ουτε για εθνικη ουτε για τπτ.με τους περισσοτερους που εχω παιξει εχουμε φιλικες σχεσεις κ ακομη μιλάμε.κ αν μου την δωσει να ξανα προπονησω θα το κανω κ αν γουσταρω θα ξανα πεσω αν αν γουσταρω ανεβαινω πολυ ευκολα οπως την προ προηγουμενη σεζον που αν κ 4ος με την εμπειρία που εχω πηρα τους παιχτες που ηθελα κ ανεβηκα.