Liga 27. sezóna:
Základní cíl pro tuto sezonu byl naplněn a dokázal jsem bez větších problémů vybojovat ligový titul v první lize. Děkuji všem, kteří během sezóny vypouštěli zápasy proti mému týmu a díky tomu jsem mohl vytvořit nový rekord v +/- bodech. :-)
Playoff, nebylo zrovna podle mých představ a provedl jsem pár taktických chyb, ale i tak to stačilo a i se zraněným Štruncem jsme v poklidu vystoupali až na vrchol.
Pohár 27. sezóna:
Musím uznat, že to pro mě bylo překvapení, i když jsem si pohrával s myšlenkou o double, tak jsem byl dlouhou dobu rozhodnutý pohár vypustit, ale co osud nechtěl měl jsem docela štěstí na los a prvních šest kol jsem neměl nejmenší problém vyhrávat i s náhradníky. Potom přišlo 7. kolo a první pořádná výzva, zápas s Vizovicemi, tento zápas jsme v pohodě ustáli a šlo se na čtvrtfinále a zase štěstí na los, takže snadná práce. Semifinále matly a pro mě další snadný zápas a konečně finále proti Napálsku, což byl asi jediný pořádný zápas a nervy až do konce, ale s dobrým koncem pro mě. :-)
B3 27. sezóna:
Tady jsem měl jasný cíl postoupit do vyřazovacích bojů, což se v pohodě povedlo a bez zaváhání jsem postoupil z 5. místa. Vyřazovací boje, to už bylo něco! První zápas proti Transformers, nepříjemný soupeř z Číny nám nedělal větší problémy. Další Bisamberg, velmi těžký soupeř s Rakouska, do zápasu jsem si vůbec nevěřil, ale dobře to dopadlo a najednou jsem byl ve čtvrtfinále. Tady jsme se potkali s Tehranem, tým s nabitou soupiskou, myslím že jsem podal moc dobrý výkon a s odstupem času mě trochu mrzí těsná prohra o jediný bodík v prodloužení. Jako hlavní důvod nezdaru považuji fakt, že jsem nedokázal koupit do svého týmu Zitu, kdyby se to povedlo, tak bych měl určitě ambice celou B3 vyhrát, ale nevadí, i tak pro mě pěkné vystoupení v této soutěži....
Takže po dvaceti sezónách na BB jsem se podle mě dokázal zapsat do české historie a jako třetí tým v pořadí jsem dokázal urvat velmi cenný double. K tomu mi udělal radost Rado Urbánek MVP trofejí, která je určitě v dobrých rukách a i díky tomu jsem se rozhodl tuhle legendu nechat ve svém týmu až do jeho důchodu. :-D
Přeji Všem hodně úspěchů a já se momentálně na neurčito loučím, množná se někdy vrátím pro ten titul z B3!!!