BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.84 in reply to 254065.83
Date: 2/20/2014 4:04:32 AM
Overall Posts Rated:
350350
1). Ha nem hajlandó meghallgatni úriemberhez méltóan, akkor ne várjon tőlem sem illemet. Bár én olvasom mindenki leveleit, sőt még válaszolok is rájuk. Jól neveltek, őt meg nem, ez utóbbi sajnálatos.

2) Ahhoz h beinduljon az érdemi vita infókra lenne szükség mivel semmit sem kapok tehetetlen vagyok. Nektek kéne lépni, h infót kapjak.

4)-5) Amikor bíráltam mindannyiszor kikaptunk! Ld bolgár, grúz, francia meccset. A lengyel meccsnél úriember voltam és nem károgtam az ezüst miatt. 1 hónapig egy nyomorult szót se szóltam, hagytam dolgozni. Nyertünk is sorra
Tegnap leírtam hogy lett volna esély még h.állás hátrányból is 3-2-vel. Nem fogom ismételni.
Vagyis eleve feltartott kézzel mentünk nekik. A szerbben legalább volt kurázsi és lecsapta ts-ét. Komálom is érte.
Ők amúgy a spanyolt anyázzák.

Igen az eredményekben 1. lett könnyebb ágon, a német motsot leszámítva (ott kikaptak) tökéletesen cselekedett ágüszt.
Igen, igazolja ld Mourinhós példát.. őt se csípik és azért elég eredményes tud lenni
Én is bíráltam Egervárit, bábnak tartom. Gyáva sz..jankónak
Miért ne lehetne megtenni domival a vereségek után a bírálatot, ha Egervárit is bíráltad?

Igen, de ha ez az eredményes edző "védjegye" - arrogáns, karakán, erőszakos és eredményes is egyben- , akkor ezt kéne elfogadnotok. (ld Ágüszt, Mourinho, én...)

Message deleted
This Post:
11
254065.86 in reply to 254065.84
Date: 2/20/2014 7:13:42 AM
Overall Posts Rated:
310310
1. Először is oka van annak, hogy nem hallgat meg, tettél érte épp eleget. De itt nem csak Domiról van szó, te ugyanis nem csak egy emberrel beszélsz olyan stílusban, amit meg én nem neveznék európainak, amit te mindig hiányolsz. És az már tényleg csak hab a tortán, hogy utána még te kéred ki magadnak a személyeskedést.

2. Van érdemi vita. Csak te már rég kizártad magad abból a körből, akik értelmesen vitatkoznak. A külső fórumon meg akkor sem volt érdemi vita, amikor volt infó.

4-5. Ugyan már, te akkor is bíráltad, amikor 50 ponttal nyertünk. Meg akkor is, amikor te normált javasoltál és végül nyertünk lazával. Ott is a te variációd volt a jobb? Miért zavar téged ennyire, ha magas a válogatott ts-e? Miért érdeke a válogatottnak szerinted, hogy esélytelenül vágjunk neki az egyenes kieséses szakasznak, vagy a második csoportkörnek?
Jah, lett volna esély 3-2vel. De nem biztos, hogy nyerünk. Ráadásul előre nem lehetett ezt tudni. Nézz rá a csoportra, ha 3-2 védekezéssel megyünk és kapunk egy bivalyerős benti támadást, még a második hely sem lett volna meg. Akkor is ragaszkodnál hozzá, hogy jó ötlet volt?

A francia meg első lett könnyebb ágon? Még el sem kezdődött a második kör, honnan veszed, hogy első lett? A könnyebb ágról meg annyit, hogy oda mots-szal kerülhettünk volna csak. Amíg ezt nem vagy képes felfogni, addig nincs miről beszélgetni. Tehát oda feleennyi ts-sel kerültünk volna. Úgy is könnyebb az az ág?

Éppenséggel bírálhatod Domit, csak észre kéne venni, hogy senki nem ért veled egyet. Innentől talán nem kéne ahhoz ragaszkodni, hogy márpedig csak te tudod a tutit és mindenki más hülye, hanem el kéne gondolkodni azon, hogy esetleg mindenki más látja jól és te nézed rossz szemszögből.

Ha te magadat a franciához hasonlítod, ahhoz csak gratulálni tudok. De hát te ismered magad, te tudod, azért kösz az infót, hogy olyan vagy, mint ő.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.87 in reply to 254065.86
Date: 2/20/2014 10:04:42 AM
Overall Posts Rated:
2828
Annyit hozzá tennék h azt ajánlom Dominak amit eddig is csinált , ne reagáljon semmire , mert akkor csak úgy nézne ki a dolog h tényleg igaza van Gilának..

Mélyen még reménykedem h a régi Gila magához tér..

This Post:
00
254065.88 in reply to 254065.85
Date: 2/20/2014 12:43:46 PM
Overall Posts Rated:
411411

Ezt ugye te sem gondoltad komolyan!

De sajnos Igen

This Post:
00
254065.89 in reply to 254065.87
Date: 2/20/2014 12:46:32 PM
Overall Posts Rated:
411411
szerintem már kb 100-an követelték Domitól, hogy nehogy írjon, vagy tegyen a fórumra bármit, vagy olvasson bármit is! Most már csak azért se, nehogy igaza legyen itt valakinek is. Ha Domi tartja magát, 10 éven keresztül megválasszuk szerintem. Ha beadja a derekát monnyáááááááléééééééé! A fenyegetések után meg pláne

This Post:
00
254065.90 in reply to 254065.86
Date: 2/20/2014 12:52:42 PM
Overall Posts Rated:
411411
A BuzzerBeater felhasználókra vonatkozó viselkedési szabályok

Mi arra biztatjuk a felhasználókat, hogy érezzék magukat jól az oldalon, olyan módon, ahogyan szeretnék.

Jól értem, hogy ha én úgy szeretek játszani, hogy nem olvasok levelet és nem válaszolok egy levélre sem, akkor én ezt megtehetem? Ha én nem akarok reagálni a fórumon akármire mert én úgy szeretek játszani azt is meg tehetem? Úgy játszhatok, és akkor játszhatok, olyan módon ahogy szeretek?

Már csak az a kérdés, mi történik akkor, ha tömegesen nem érzik magukat jól az emberek az oldalon valaki/valami miatt!

This Post:
00
254065.91 in reply to 254065.90
Date: 2/20/2014 1:58:04 PM
Overall Posts Rated:
310310
Ezt most biztos tőlem akartad kérdezni? Nem én érzem problémásnak, ha valaki úgy dönt, hogy nem áll szóba valakivel, őszintén szólva tökéletesen megértem a döntését, nekem is volt olyan, hogy nem álltam szóba valakivel, mert úgy éreztem, nem éri, nem érdemli meg. Amúgy felőlem mindenki úgy játszik, ahogy akar.

Az utolsó kérdés jó, de erre is csak azt tudom mondani, hogy akkor ignorálni kell, ha bírja az ember. Én pl nem tudom ezt megtenni, illetve egyes múltbéli események tapasztalatából okulva nem is akarom. Nem igazán tudok más módszert, amit tenni lehetne ellene. Én nem jelentgetek fel senkit, nem panaszkodom, nem kérek GM-ek, BB-k segítségéből, úgy érzem, magam is le tudom rendezni ezeket a dolgokat. Ha valaki rosszindulatúan vádaskodik, akkor ellentmondok, ha valótlanságokkal érvel, akkor akár ezerszer is elmondom, hogy (finoman szólva) nem mond igazat, ha olyan dolgokat mond, amiből az jön le, hogy a játék alapjait sem érti meg, akkor egy ideig megpróbálom elmagyarázni, utána max azt mondom, hogy ez így felesleges, ha valaki számomra nem elfogadható stílusban ír, max úgy válaszolok neki. Ennyit lehet tenni, éljen az itt is erősen félreértelmezett liberalizmus (nem politizálásképpen mondom).

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.92 in reply to 254065.86
Date: 2/20/2014 2:01:47 PM
Overall Posts Rated:
350350
Továbbra is azt tudom mondani létezik illem! Én be tudok tartani alapvető szabályokat ő nem, azt nem feltételezem, h beütötte a fejét elfelejtett olvasni..

Szeretnélek megkérni menj pl olyan bűnüldöző munkakörbe, ahol az a feladat űzzük el a gonoszt. Zárjuk ki a közösségekből vastolvajokat, a csalókat, késelőket, drogosokat... Nagyon jó, csinálod ugyanis Biztos hamar előlépnél a ranglistán. DE ez itt egy demokratikus rendszer, ahol az alapvető viselkedési normák alapján nem dívik semminemű diszkrimináció!
Vagy ezután szabadon lehet majd cigányozni, zsidózni és egymást uszítani? Mert úgy lenne egyenlőség! Ha bárki bárkit kizárhatna bárhonnan és rasszista mód viselkedhetne.
Kicsit egyoldalúan gondolkodtok a diszkriminatív eljárással. Le minden diszkriminációval!

Az zavar, ha az ember képébe hazudnak ld 2 ct, ld hogy baromi fontos az 1. hely. Ha valaki azt mondja, amit azt teljesítse is! Ez az IRL életre is igaz meg itt is, bárhol.

Mit nem lehetett tudni, h extrém KELL??? Előre tudtuk h többet akar és azt is, h taktikát vált részben az mnf, részben meg sima taktikai ok miatt, h kicselezzen. Erre mondom, h muszáj normál és a 3-2. Ha ezt nem vágod, akkor semmit sem.. Még ovis vakarcs is felfogja... Meg azt is ha van 3 kupac: laza, normál és mots. Ha vki azt mondja nem kell lazázni, akkor csak a normál + mots marad opcióként.
Értelmezd újra és újra Mikhail üzenetét. Ha nem kéne lazázni ergo nem jó a laza, akkor marad a normál vagy mots. Ennyi. 5 éves is felfogja!!

Nem emberileg hasonlítom magamhoz hanem hozzáállásban. Karakán, erőszakos arrogáns és eredményes eddig. Ő egy nálunk gyengébb kerettel is megelőzött minket újonc edzőként. Ez szép siker. Más kérdés, h az EB- csoportban szenvedni fognak és szenvedtek volna mindkét ágon +/-1 ts ide vagy oda. A szerb miért csapta le a ts-ét? Mert a maguk részéről mindent megpróbált azért a célért )1. hely), amit mi eleve feladtunk gyáva módon. .. Ha vki ezt nem képes megérteni, akkor azzal van baj. Ők ketten mindent megtettek, h a szurkolók ne tartsák őket gyámoltalannak. És számomra ez a lényeg, a háborúba sem feltartott kézzel kell menni csípőből. Gyáva népnek nincs hazája.

Leszel kedves felelni kitől és hogyan jut el hozzám bármilyen válogatott taktikai infó a kinti fórum felhasználói részére? Nem kell többet mellébeszélni, nevet mondj!

This Post:
00
254065.93 in reply to 254065.91
Date: 2/20/2014 2:33:50 PM
Overall Posts Rated:
411411
Egy racionális értelmes embertől akartam megkérdezni, hogy jól értem-e értelmezem-e a dolgokat!

This Post:
00
254065.94 in reply to 254065.91
Date: 2/20/2014 2:36:16 PM
Overall Posts Rated:
4343
Sztem ez nem arról szól, hogy ki liberális itt és ki nem (nem pol. értelemben).
Ez józan ítélőképesség és habitus kérdése. Olvastad ugye, hogy mit válaszolt neked legutóbb? Vedd hozzá, hogyan viselkedett, miket mondott (írt) az elmúlt másfél évben. Tedd fel a kérdést magadnak, és legyél őszinte: van-e bármi - ismétlem: bármi - értelme a párbeszédnek/vitának?
Ennek köze nincs a liberálissághoz, ill. egyébhez.

Advertisement