xaxa..οχι ενταξει δεν ηταν και κανενας παικταρας..αν κρινει κανεις εναν παικτη σαν πρωτη εικονα απο τον μισθο του να φανταστεις δεν ειχε ξεπερασει ποτε τις 4000..μαλλον ηταν το αγαπημενο μου παλτουδακι..απλα ηταν η πρωτη μου μεταγραφη και δεθηκα με τον παικτη..(τωρα θα ειναι ο caoch της τωρινης ομαδας μ :P)
για να ξεπερασω ενα τετοιο σοκ που υπεστει..παω ακριβως με την ιδια τακτικη..με πρωτη και σημαντικη μεταγραφη τον Ρουμπανη..(μακαρι να κρατηθω και να μην τον πουλησω :P)
και με τον δευτερο παικτη που ανεφερα ημουν πολυ δεμενος..το ντραφτακι που εφυγε και γυρησε..(τωρα θα ειναι ο γενικος διευθυντης μου ;) ) ..παω να δωσω ενα παρομοιο ποστο με τα Καβουρια στον Πανο Νωθο..
χεχ..οι συνεχομενες νικες με τα μποτακια μου δωσανε νοοτροπια νικητη και δεν ξερω πως θα διαχειριστω τις ερχομενες ηττες μου..επισης λεω να εκμεταλευτω οσο μπορω την φετινη χρονια που δν πληρωνω κατωτατο μισθο ..προτεραιοτητα μου ειναι να χτυστει το γηπεδο εννοειται..στην αλλη συμφωνια επεκτασης που θα δωσω θα αγγιξω το 1μ επενδυσης σε αυτο..δυσκολο εργο για μια ομαδα να (πεταξει) τοσα χαρτια σε μια σεζον..ασε που πρεπει να κρατησω λιγο χρημα στο τελος για την αντικατασταση του γυμναστη και την αποκτηση 1-2 παικτων που θα γεμισουν το κατωτατο μισθο..και χρειαζομαι-σαι παικτες που να μπορουν να ανταπεξελθουν στην ιιι κατηγορια..αρα μιλαμε για αγορες 300.000!