Pozdrav svima... jučer je mlada reprezentacija odigrala 2 utakmice...
prijateljsku protiv Turske smo izgubili 8 razlike...
(47073)poraz ide isključivo na moju dušu, pokušao sam nešto testirati, operacija neuspjela, pacijent umro... cijelu utakmicu smo odigrali samo sa 5 igrača, iz nekog razloga, obrazac zamjena nije radio...
veliki brainfart s moje strane, moje isprike zbog toga, nadam se da se neće ponoviti tako skoro...
ipak, u onoj puno važnijoj tekmi, mladi Zmajevi su odradili posao...
na startu baraža, upisali smo pobjedu protiv Tunisa, +48
(47085)sama utakmica je bila jednosmjerna ulica od početka do kraja,
prva četvrtina +17, u drugoj odlazimo na +27... na kraju treće je +32, ulaze naše rezerve, i u četvrtoj dodatno povećavaju razliku na konačnih +48...
najefikasniji u našim redovima su bili Nenad Vitezović sa 22p i 6 asista te Mijat Radojević sa 19p i 11 skokova... kapiten Vugdelija je izdominirao sa allround partijom, 13p 10 skokova i 4 asista...
očekivao sam i veću razliku, ali kao i obično na početku sezone imamo problema u napadu... nismo iskoristili ni prednost u skoku, na kraju Tunižani više napadačkih skokova od nas...
šta je tu je, rezultat se piše, sve ostalo se briše... za plasman na svjetsko ionako moramo dobit sve 3 utakmice, prvu smo odradili, još dvije...
u drugoj utakmici naše skupine, Hong Kong je upisao uvjerljivu pobjedu protiv Kolumbije, +19...
(47084)Kolumbijci su se dobro držali prve dvije četvrtine, no treću HK dobija 18 razlike i odlazi na +25... do kraja je samo bilo pitanje razlike, Kolumbijci su uspjeli samo kozmetički ublažit poraz...
poredak u skupinama i sve rezultate možete provjeriti ovdje:
(http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=1...)od zanimljivih rezultata, vrijedi izdvojiti tijesnu pobjedu Kanade protiv Malezije, mučenje Amerikanaca protiv Filipina, pobjeda tek nakon produžetka, a u regularnom dijelu su Filipinci vodili, imali su i +6 dvije minute do kraja...
imamo i jednu neugodnost, argentinski selektor zbog privatnih obaveza nije stigao namjestiti postavu, tako da su Australci upisali 50-0 pobjedu...
idući ponedjeljak čeka nas utakmica protiv Hong Konga, prvi pravi test ove generacije... samo pobjedom ostajemo u igri za svjetsko...
nadam se dobroj formi na treningu u petak, kao i brojnim upovima...
do tada, lijep pozdrav svima...