Έχεις ημιτελικό κυπέλλου απόψε και πρέπει να συγκεντρωθείς για το ματς. Αν δεν σε στεναχωρούσε ο αποκλεισμός και οι ήττες δεν θα ήσουν εδώ που είσαι. Έπαιξες απέναντι σε παικταρά μάνατζερ, έπαιξε καλά το ματς απέναντί σου και μπράβο του. 36 μύρια σε 7 παίκτες ήταν το ρόστερ του. Εγώ παίζω από τη σεζόν 11 και έχω ξοδέψει μόλις 63 για αγορές. Κι όμως έχασες με μπάζερ κι ενώ έφαγες μάντεμα. Εϊσαι δυνατός, κατάλαβέ το. Δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξεις στο Β3 και δεν ξέρεις ούτε κι εσύ κι εκεί είναι το πρόβλημα. Η ανασφάλεια είναι. Θα σου πω μια ιστορία λοιπόν μήπως σε βοηθήσω.
Τη σεζόν 30 μπήκα με το απόλυτο της έδρας στα πλέι-οφφς. 20-2 ρεκόρ. Ήταν η στιγμή μου. Αλλά δεν είχα ξαναπαίξει τελικούς και πολλά περιθώρια δεν είχα. Με νίκησε ο Σπάρταν που ήταν καλύτερος από εμένα. Τη σεζόν 31 λοιπόν ένιωθα ότι ήταν η τελευταία μου ευκαιρία. Αλλά η έδρα έκανε φτερά νωρίς σχετικά από το Μάνο. Ήμουν ζωντανός όμως γιατί ήλπιζα στο κύπελλο. Κι όταν έχασα στους 8 στην παράταση από τον Κοτίδη ενώ νικούσα όλο το ματς (και καμιά 10αριά πόντους κάνα δίλεπτο πριν το τέλος) απελπίστηκα. Αυτό ήταν. Φλέρταρα με κάποιον τίτλο, αλλά ο Κύριλλος δεν θα σήκωνε κούπα. Ήμουν σίγουρος εκείνη τη στιγμή ότι δεν θα σήκωνα κούπα. Σϊγουρος σου λέω. Πούλησα 3 παίκτες μετά για ανανέωση βασικά. Κι όταν πήρα τα φράγκα, άρχισα να σκέφτομαι. Είχε βγει ο Νίκολς για πούλημα και δεν με φτάναν τα λεφτά. Δεν τον πήρε κανείς. Ξαναβγήκε και τον τσίμπησα. Και λίγες μέρες μετά πήρα και τον Αλλάντι. Και μπαίνω στα πλέι-οφς. Το κακό με την λύπη είναι πως διαρκεί παραπάνω από όλα τα πρωτογενή συναισθήματα. Το καλό όμως είναι πως μόλις περάσει νιώθεις ανανεωμένος αλλά ταπεινός. Έγινε το θαύμα λοιπόν. Ο Μάνος αποκλείστηκε από τον Μαμού (και επειδή κατέβηκε χαλαρά) και βρέθηκα με την έδρα με ενθουσιασμό υπέρ μου. Και πήρα τον τίτλο σε μια σεζόν που κατά τη διάρκειά της είχα νιώσει πως όλα είχαν τελειώσει.
Είσαι καλός μάνατζερ Ηλία και σε νοιάζει η ομάδα σου. Συνέχιζε να μπαίνεις για να κερδίσεις κι αν χάσεις θα δώσεις συγχαρητήρια στον αντίπαλο και θα σκεφτείς τι έπρεπε να είναι αλλιώς. Αν νικήσεις όλα τέλεια. Εϊσαι η 2η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, διεκδίκησε ότι μπορείς.
ΥΓ: Όποιος και να πάρει το κύπελλο από τους 4 θα χαρώ με την χαρά του, είτε είναι ο Ρόνι, είτε είναι ο Κοτίδης, είτε είναι ο Ηλίας, είτε είναι ο Νικόλας.
ΥΓ2: τραγουδάκι...
πάρε τα πάνω σου μικρέ, πάρε τα πάνω σου...
πάρε μολύβι κι έλα κάθισε στο πιάνο σου...Αδιέξοδο - Αλκίνοος Ιωαννίδης & Ελευθερία Αρβανιτάκη & Διονύσης Σαββόπουλος(https://www.youtube.com/watch?v=pNzHJVxBXOo)Last edited by stelaios at 9/27/2018 7:51:55 AM