BuzzerBeater Forums

BB Israel > הנבחרת הצעירה של ישראל

הנבחרת הצעירה של ישראל

Set priority
Show messages by
This Post:
11
315990.84 in reply to 315990.83
Date: 12/19/2023 9:16:33 AM
TF Opena
II.2
Overall Posts Rated:
162162
Second Team:
TF National Farm
כולם מדברים כל הזמן על פרבוחינים וצדוקים וספירים ובירוקים
אבל אף אחד לא שואל מה עם גיא סורני?

From: shairot12

To: Ido
This Post:
00
315990.85 in reply to 315990.83
Date: 12/19/2023 9:29:31 AM
Ein Gedi Cliffs
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
6262
אחלה פתיחת עונה..
תודה על העדכון

From: Ido

This Post:
11
315990.86 in reply to 315990.85
Date: 1/16/2024 5:59:44 PM
Killers Reformed
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
275275
Second Team:
Raanana Farmers
מתנצל שלא עדכנתי הרבה זמן.

מאז המשחק נגד בוסניה, עשינו ניצחון ענק על אוסטרליה, ניצחון קל על פנמה, ושני הפסדים מבאסים אבל לא מאוד מפתיעים לפולין וארה"ב החזקות.
בהתאם לתוצאות שלנו ולתוצאות בשאר המשחקים, הבטחנו עליה לסיבוב הבא עוד לפני ששיחקנו את המשחק האחרון לסיבוב הזה נגד סרביה בשבוע הבא.

למען האמת אני חושב שעד כה די עמדנו בציפיות ובשאיפות שלנו לעונה הזאת, אבל עם האוכל בא התיאבון.
בתחילת העונה לא הייתי בטוח שנעלה לסיבוב השני, אבל בזכות הניצחונות על בוסניה ואוסטרליה הצלחנו לעשות את זה.
הגבוהים הצעירים שלנו ממשיכים להשתפר בקצב גבוה משבוע לשבוע, וביחד עם הגארדים שלנו שהם לדעתי מהחזקים באליפות הזו, אנחנו ננסה להגיע גם לחצי גמר מהסיבוב השני אבל זה יהיה קשה כאשר היריבות יהיו בלגיה איטליה צרפת וספרד, שיש להן העונה סגלים מאוד חזקים.

בעצם הקבוצות שנשארו זה רק מיבשת אירופה עם חיזוק של ארה"ב, בגלל זה אני בדרך כלל אומר שאליפות אירופה יותר קשה מאליפות העולם, אבל לאור השינויים בעונות האחרונות של מבנה האליפות ואופי ההעפלה, גם היא התחזקה ועכשיו שיש יותר אירופאיות אז קשה מתמיד. זה אומנם במקביל להחלשות מסויימות של נבחרות כמו סין וטייוואן, או גם ארגנטינה ופרו, אבל עדיין משהו שמעניין לראות, וכתוצאה מכך נפגוש יותר פעמים יריבות מוכרות.

מקווה שכולם בטוב, שומרים על עצמם, ומצליחים להישאר חזקים.
הלוואי שהכל יגמר בקרוב.

This Post:
00
315990.87 in reply to 315990.86
Date: 1/17/2024 2:13:34 AM
Ein Gedi Cliffs
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
6262
תודה על העדכון עידו.
יופי של תוצאות! זה ממש יפה לראות שעם גבוהים צעירים אנחנו מצליחים לעלות סיבוב ככה

This Post:
11
315990.88 in reply to 315990.87
Date: 2/13/2024 8:36:30 AM
Killers Reformed
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
275275
Second Team:
Raanana Farmers
שוב הרבה זמן שלא עדכנתי, מתנצל.

מאז המשחק נגד פולין, במחזור האחרון של השלב הראשון שיחקנו נגד סרביה.
החלטתי ששווה להשקיע כאן התלהבות אפילו שכבר הבטחנו עליה מכיוון שסרביה גם עלו לשלב הבא וזה בעצם ניצחון שימשיך איתנו גם לסיבוב השני, שם ידעתי שיהיה קשה להשיג נצחונות. שיחקנו פנימה על הגבוהים הצעירים ונגד 3-2 סרבי והיה ניצחון יפה שצדוק הצטיין בו עם 26-16.

הסיבוב השני לא האיר לנו פנים בלשון המעטה,
הפסדנו לבלגיה שיש להם העונה התקפת חוץ מהטובות שראיתי אי פעם בנבחרות צעירות. אחרי זה הפדנו לצרפת ביתרון גישה, כנראה שההחלטות הטקטיות שלי לא היו הכי טובות פה אבל גם צריך לפרגן לצרפת שגם להם יש העונה סגל מעולה.
בכללי, הרמה באליפות העולם העונה לדעתי מאוד גבוהה.
אתמול כבר היה המשחק שסופית הכריע שלא נגיע לחצי הגמר העונה, ולמרות אזורית מוצלחת הבנו בעצם שעם כל הכבוד לגבוהים הצעירים שלנו, הם לא יכולים להתמודד כרגע ברמה הזאת.

סה"כ הקמפיין אומנם נגמר בטעם לא טוב, אבל אני חושב שהוא לא היה רע מדי.
שיחקנו כל העונה עם גבוהים בפיגור של עונה, הצלחנו לעבור שלב מבית לא פשוט שהודחו ממנו שתי נבחרות חזקות ובסופו של דבר כן נתנו את ההמשכיות של להגיע ל8 הגדולות בעולם, שזה לא דבר שהוא מובן מאליו אבל קורה בזכות עבודה קשה ומתמדת של כל האנשים בקהילה שלנו.
בעיקר חשוב לציין את שלישיית הגארדים של יואב שהובילה אותנו העונה - קשאני, הכהן וקליין. גארדים מהטובים שנראו אי פעם בנבחרת שלנו.
בנוסף גם הרבה תודה לשאר המאמנים של שחקנים העונה, שעשו עבודה מעולה באימונים וגם שמרו על כושר טוב:
אלכס עם רשקובסקי, נאור עם חיים גורן, אופק עם חנן נועם ויוסי חדד, עידו עם צדוק ופרבוחין ואביב עם ספיר סורני ובירוק.
נבחרת נמדדת לפי העומק שלה והחוזק בכל עמדה במגרש ולא רק לפי הכוכבים, ככל שיהיו יותר מאמנים שיקחו בכל עונה מתאמנים ישראלים ויאמנו אותם לנבחרת, ככה נהיה יותר טובים.

נשאר משחק אחד ללא חשיבות נגד איטליה בשבוע הבא, ועד סוף העונה בעיקר ננסה לתת לרהב קשאני לשבור שיאי נקודות כנראה.
אחרי המשחק נגד איטליה אני כבר אזמן את הסגל לעונה הבאה. את הגבוהים אנחנו כמובן מכירים טוב כבר מהעונה, אבל
יש גם גארדים ברמה מאוד גבוהה (2 מהם אפילו היה בסגל העונה, למרות שלא קיבלו כל כך הזדמנות) וזה סגל שאמור להגיע עד הסוף .
מה שנקרא,
You don't wanna see us next year.

עוד לא החלטתי אם לנסות להמשיך לקמפיין נוסף בנבחרת הצעירה, נראה בשבועיים הקרובים (:

נ.ב
הזדמנות טובה להזכיר לכולם שבקרוב הדראפט ואולי כדאי שתתארגנו כבר על מתאמנים אם אתם מתכננים להביא מתאמנים חדשים. כל מי שרוצה לשאול שאלות או להתייעץ על אימון צעירים מוזמן לכתוב לי הודעה, או הכי טוב - להצטרף לקבוצת הווטסאפ שלנו שכבר יש בה 90 אנשים!

This Post:
22
315990.89 in reply to 315990.88
Date: 2/15/2024 3:26:16 AM
Ein Gedi Cliffs
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
6262
תישאר תישאר תישאר!
תודה על העדכון ויופי של עבודה
לדעתי אפשר אפילו להכתיר את העונה כמרשימה, בהתחשב בזה שהגבוהים שלנו צעירים

This Post:
11
315990.90 in reply to 315990.89
Date: 2/16/2024 8:48:15 AM
Killers Reformed
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
275275
Second Team:
Raanana Farmers

This Post:
22
315990.91 in reply to 315990.90
Date: 3/17/2024 10:43:04 AM
Killers Reformed
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
275275
Second Team:
Raanana Farmers
קמפיין חדש!

נתחיל בכמה מילים על סיום העונה הקודמת:
כמו שכולם מכירים לא הצלחנו להעפיל לחצי גמר אליפות העולם והסיבוב השני היה רע, אבל יצאנו מזה מחוזקים ועם ניסיון חשוב לגבוהים שלנו שהעונה כבר אפשר לסמוך עליהם.
מבחינת שיאים וטופ 10 הצלחנו להכניס את רהב קשאני למקום ה4 בנקודות אי פעם בנבחרת ולמקום הראשון לעונה בודדת. אדיר הכהן גם הוא אחרי עונה אדירה נכנס למקום ה5 בנקודות לעונה, למקום ה1 באסיסטים למשחק בודד, אסיסטים לעונה ולמקום ה3 באסיסטין אי פעם בנבחרת!!
עונה מטורפת של צמד הגארדים הזה של יואב, שכמובן נתגעגע אליהם אבל גם העונה יש גארדים שיוכלו לתת הופעות לא פחות מרשימות.

בהגרלה של אליפות אירופה העונה קיבלנו בבית כיריבות עיקריות את ליטא ופולין. שתיהן נבחרות שבדרך כלל מביאות סגל מאוד חזק באופן עקבי וגם העונה יש להן שחקנים טובים, אפילו גבוה 130 שכר פולני.
כמו שאמרתי מקודם אני אגיד גם היום, יש לנו סגל חזק, עמוק ומגוון שיכול לעשות דברים מאוד יפים בתחרות הזאת ואני לא מתבייש להגיד שאנחנו רוצים ללכת הכי רחוק שאפשר. אני לא אומר באופן חד משמעי שיש לנו את הסגל הכי טוב באליפות, כי יש סגלים חזקים מאוד לעוד נבחרות, אבל אני מאוד מאמין בגיוון שלנו וביכולות של השחקנים, ובמידה ונישאר בכושר טוב לאורך רוב העונה ונמשיך להתקדם באימונים, ובשילוב של הכנות טקטיות נכונות למשחקים, וכמובן עם קצת מזל - הכל אפשרי.

תודה כמובן לכל המאמנים של השחקנים ושיהיה לנו בהצלחה!

This Post:
00
315990.93 in reply to 315990.91
Date: 3/17/2024 5:41:30 PM
Ein Gedi Cliffs
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
6262
יאללה בהצלחה!

From: Tzachi