Nakon sto smo prije 3 tjedna uveli novu generaciju, odigrali smo dvije tekme. Prva protiv slovacke i danas protiv crne gore.
Slovacki izbornik me je bas nazivcirao jer je dogovor bio da igramo su20 igracima dok je on u prvu stavio 5 igraca od 21 god iz stare generacije.
Tu utakmicu smo izgubili 7 razlika na sto sam ponosan i to mi je kao ppbjeda s obzirom na slovacki sastav. Talve ljude ne volim. Dogovorili se i onda ti ne ispostujes i ne javljas se nakon utakmice jer si ispo p....
Tekma sa slovackom nam.je pokazala da smo dobri i popunjeni smo .pgu rec na skoro svim.pozicijama. bjt cemo jos jaci kako ce vrijeme odmicat.
Danas smo odigrali protiv crne gore. Nismo se dobro proveli jer nazalost crnogorci su imali ent s obzirom da nisu nista mjenjali i ako sam bio uvjeren da jesu kad imaju i igraca od 18,19,20,21 god. Na kraju poraz od 12 razlike. Ono sto mi je upalo u oci, da je njihov centar imao 12 skokova a nas 13. Njihov ima 18 god. Nas rocak ima jako jako visok skok a igrac od 18 godina sigurno nema. Znam da ent igra veliku ulogu ali u ovakvom razmjeru ne bi nikad ni pomislio.
Ostaje zal sto obje tekme nisu igrane 50 50 i sto cemo zbog tog past 2-3 mjesta, no ostaje jos par tekmi do kraja sezzone da to ispravimo. Treba pazljivije izabrat protivnika da se ne drse ovakve utakmice. Znam da grdo izgleeda ali ova generacija bez obzira na ove dvije utakmice je jedna od nasih jacih generacija