Azért szerintem Shaq jó üzlet volt, főleg Marion mostani játékát elnézve. Bár az igaz, hogy már nem bír 82 meccset az alapszakaszban. De lehet, 60 is elég lesz. Nash szerintem nem Marion távozása miatt romlott... utolérte a kora. Már az is csoda, hogy eddig ilyen szinten tudott teljesíteni. Félre ne értsd, ő az egyik legjobb irányító, dehát ugye 30 fölött már csak lefelé megy a szekér. :D
Portland témában kívánom, hogy legyen igazad. :D
Durant tényleg jól átlagol, csakhogy nem képes irányítani és feltüzelni a csapatot. Green szerintem átlagos játékos, aki csak azért tűnik jónak (szerintem csak tűnik), mert nincs túl sok opció a támadásra, kevés a ponterős játékos. Ha tényleg draftolnak egy jó magasembert, Greennek meccsenként 8-10 dobással kevesebb jut és nem hiszem, hogy akkor is kiemelkedőt fog nyújtani. Westbrooknál meg várjuk meg a következő évet. Nagyon sok jól teljesítő újonc a második évben visszaesik, aztán nem is tud újra feljönni.
Hát igen, Orlando... Nagyon szurkolok nekik, de szerintem hiba Lewist erőcsatárként játszatni. Simán megcserélném a posztokat Turkoglu és Lewis között. De a legnagyobb hiányosság egy vállalkozó kedvű, 3 pontos dobó SG. Amíg az ellenfelek tudják, hogy kívülről nem kell félniük és nyugodtan koncentrálhatnak Howardra, addig a kötelező győzelmeken kívül csak olyan meccseket nyernek, amikor Turkoglu utolsó másodpercben dob hármast (mint ma). Valahogy nincs meg a csapategyensúly... Tudom már, mit kérek karácsonyra: Pault, vagy Wade-et a Magicbe :D