BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő III.

Kérdés és csevegő III. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
51277.84 in reply to 51277.83
Date: 10/17/2008 5:32:48 AM
Overall Posts Rated:
9999
Mindkét játékosnál ugyanazt írja legjobb posztnak? Mert elképzelhető, hogy posztonként más a számítási képlet (C-nél is jóval magasabb a fizetés, mint a külső posztokon). Egyébként a forma nagyon befolyásolja, nyilván nem ennyire.

Amúgy a TSI lényegében semmit nem számít, szóval ez a különbség teljesen lényegtelen.

This Post:
00
51277.85 in reply to 51277.84
Date: 10/17/2008 5:39:15 AM
Overall Posts Rated:
00
Mindkét játékosnál ugyanazt írja legjobb posztnak?

Igen!

Amúgy a TSI lényegében semmit nem számít, szóval ez a különbség teljesen lényegtelen.

Ezt tudom...(szvsz, ebben hasonlít a hattrickra, amit tolok egy ideje) Csak kiváncsi voltam miért lehet?!

This Post:
00
51277.86 in reply to 51277.84
Date: 10/17/2008 5:47:06 AM
Overall Posts Rated:
00
Most jutott eszembe pár kérdés, hamár ilyen segítőkész userek vannak forumon...:P

pl.: Meddig éri meg kiedzeni egy játékos fizetés/teljesítmény arányt nézve?

pl.: Itt is, mint a hattrickban jóban megéri gondolom multiztatni egy monsta helyett...? Azaz megéri a kiegeket feltornázni, vagy azok is sokat nyomnak a fizuban?
(Mert elég kis csapat vagyok még, de kezdenek idegesíteni a pénzügyi frissítések a fizetések miatt...)

pl.:Terveim között áll, átállni irányító vagy dobóhátvéd edzésre, mert a 3pontos próbálkozásaim nagyon ratyik... S nem vagyok tisztában vele 100%osan, min múlik, s milyen arányban egy 3pontos sikeressége...Szvsz paraszti ésszel gondolkodva ezek a skillek játszanak benne szerepet:
1. Tempódobás
2. Dobótáv
3. 2pontos

(a sorrend is ez, vagy az 1. és 2.-at felcseréltem?... S milyen skillig éri meg ezt a hármat felhúzni, hogy ténylegesen veszélyes playám legyen a szagatotton kivülről??

This Post:
00
51277.87 in reply to 51277.86
Date: 10/17/2008 5:56:44 AM
Overall Posts Rated:
9999
Meddig éri meg kiedzeni egy játékos fizetés/teljesítmény arányt nézve?

Határ a csillagos ég, illetve inkább a pénztárcád. Mivel elég gyors itt a fejlődés, a fizetés meg csak szezon végén változik, érdemes csak a szezon elején eladni a játékost, mikor már látod, hogy el tudod-e tartani vagy nem. Jelenleg, akinek magasak a skilljei, azt el tudod adni a fizetésétől függetlenül, szóval edzeni, edzeni, edzeni.

Itt is, mint a hattrickban jóban megéri gondolom multiztatni egy monsta helyett...? Azaz megéri a kiegeket feltornázni, vagy azok is sokat nyomnak a fizuban?

Természetesen jobb a multiskilles, azonban a fizetését az is ugyanúgy növeli. Az árat viszont jelentősen befolyásolja negatív irányba, ha csak 1 skillből van valaki max-ra kiedzve (a teljesítményről már nem is beszélve).

Terveim között áll, átállni irányító vagy dobóhátvéd edzésre, mert a 3pontos próbálkozásaim nagyon ratyik... S nem vagyok tisztában vele 100%osan, min múlik, s milyen arányban egy 3pontos sikeressége...Szvsz paraszti ésszel gondolkodva ezek a skillek játszanak benne szerepet:
1. Tempódobás
2. Dobótáv
3. 2pontos

Az első 2 a legfontosabb, a 3. elhanyagolható. Az első 2-t sajnos nem tudod egyforma sebességgel edzeni, tempódobásból el fog húzni a játékos. A meddig kérdésre megint a minél tovább a válasz. Az első 2-t tudod egy edzés típussal egyszerre fejleszteni. Persze a megfelelő taktika alkalmazása is szükséges az adott értékelés növeléséhez. Ha egy meccsen Fuss és tüzelj-t játszanál a mostani kerettel, akkor a 3pontos értékelésed biztos jobb lenne, mint eddig. Emelett nem árt megfelelő számú (3) mérkőzést játszani a héten, az edzés hatékonyságának maximalizálás végett.

This Post:
00
51277.88 in reply to 51277.87
Date: 10/17/2008 6:11:31 AM
Overall Posts Rated:
00
nagyon szépen köszönöm a segítséget...

This Post:
00
51277.89 in reply to 51277.79
Date: 10/17/2008 7:56:50 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Nem vettem fel másik edzőt,csak:
Az átállás előtt azt ígérték ugye,hogy hasonlóra cserélik le a meglévőket.Akkor elvileg a max(9-10-es) edző az új rendszerben 5-ös szintű.De!!!
A cél bevallottan az, hogy minél több pénzt húzzanak ki a csapatoktól,tehát a fizuemelésen túl ennek egyik eszköze a szakemberpiac is.Licitálj és lesz akár 6.-7. szintű edződ is!Viszont ha már ők lesznek a max. szint, akkor logikusan az 5. szint csak kb. az előző rendszer 7-8-as szakemberének felel meg-különben ki lenne olyan hülye,hogy egy halom pénzt öljön a szerződtetésükbe,meg a fizetésükbe... Akkor viszont ezzel (ha akarják,ha sem) el kell gondolkodni a képességfejlesztés lassulásán is,mivel (főleg eleinte) nem mindenki engedheti meg magának az ilyen szintű költekezést.Vagy:sok 6-7 szintű edzőt dobnak piacra,mérséklődnek az árak,de akkor meg nem valósul meg a deklarált lehúzási cél-max. a fizetésemelkedés egy mértékén túl,ami meg ki tudja,elég lesz-e a fejlesztőknek.Akkor viszont újabb sarcokat kell bevezetni, de akkor minek játszani,elég ez a mindennapokban...Vagy ez a játék végülis egy titkos, válságra felkészítő és túlélésoktató nemzetközi projekt?Vagy túl sok a kérdés és már jönnek is ért..............

This Post:
00
51277.90 in reply to 51277.89
Date: 10/17/2008 8:03:08 AM
Overall Posts Rated:
9999
:D

Na. Hát mint láttuk, eddig nem sok 6-7-es edző jelent meg (~20). Ez ha az összfelhasználó számot tekintjük nevetséges szám. Azért azt nem gondolhatod komolyan, hogy a ennyi ember juthasson előnyhöz, csak mert sok pénze van. Én legalábbis ezzel nyugtatom magam. Ez azért elég nevetséges lenne. Egyébként nekem rendben léptek az embereim...szóval...

This Post:
00
51277.91 in reply to 51277.89
Date: 10/17/2008 8:07:14 AM
Overall Posts Rated:
4545
Én úgy gondolom, hogy 6-7-es edző olyan lesz mint hattrick-ben a remek edző.
Az 5-ös edzőnek meg nem hiszem, hogy csökkentenék a képeség fejlesztési ereje. Marad ua. mint a régi rendszer 10-ese.

This Post:
00
51277.92 in reply to 51277.89
Date: 10/17/2008 8:09:57 AM
Overall Posts Rated:
4545
Hírek:
egy 5-ös orvos egy régi rendszerbeli 9-10-esnek felel meg. Továbbá lesz néhány 6-7 szintű segítő is, akiknek a képességei példátlanok a BuzzerBeater-ben.

Így sztem egyértelmű.

This Post:
00
51277.93 in reply to 51277.92
Date: 10/17/2008 8:19:04 AM
Overall Posts Rated:
9999
Szerintem is, mondjuk mikor ezt fordítottam még nem számítottam arra, hogy írd és mondd, 3 azaz három darab 7-es edző kerül be a rendszerbe 1 hét alatt.

This Post:
00
51277.94 in reply to 51277.92
Date: 10/17/2008 4:33:38 PM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Már majdnem nyugodt vagyok (hála az érveknek, meg a fehérköpenyesek nyugtatóinak), csak az a kérdés akkor ugy,hogy melyek azok a példátlan képességek???
Másként kérdem: aki most 6-os 7-es edzőbe invesztál, tudja,hogy mit nyer vele? És ha fogalma sincs,akkor miért teszi? Vagy mégiscsak igaza van és előnyben lesz,vagy átverés az egész,vagy ki tudja?
Zavaros az ügy,inkább kérek altatót is...

Advertisement