BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
124401.840 in reply to 124401.839
Date: 12/24/2010 9:00:01 PM
Overall Posts Rated:
112112
Φάουλ κύριοι και φάουλ διπλό.
Βαριές εκφράσεις. Το πιο εύκολο είναι να αποδίδουμε υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς ο ένας προς τον άλλον.
Και πες το παληκάρι να με λέει αδαή και βλάκα, δεν μπορώ και δεν με ενδιαφέρει να τον παρεξηγήσω γιατί δεν με ξέρει.
Θα με στεναχωρούσε αν το έλεγε κάποιος που η άποψή του να είχε για μένα σημασία και να είχε κερδίσει το σεβασμό μου.
Το παληκάρι δεν πληρεί καμία από τις δύο συνθήκες.
Και έρχομαι λοιπόν σε σένα συνονόματε. Το να συμφωνείς εσύ μαζί του όντας και συ Εθνικός προπονητής και που ξέρεις πόσο δύσκολη είναι η επικοινωνία με τους χρήστες διεθνών παικτών και του οποίου την άποψη εκτιμώ, δεν μπορώ να πω πως το περίμενα.
Περίμενα κατανόηση από σένα και όχι απλά ότι είμαι "ένας βλάκας με αγνές προθέσεις", ακριβώς επειδή έχουμε μιλήσει παραπάνω. Λυπάμαι αν αυτή την εικόνα έχεις σχηματίσει για μένα.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
33
124401.841 in reply to 124401.840
Date: 12/25/2010 2:07:47 AM
Overall Posts Rated:
303303
Χρονια Πολλα και καλη ανασταση να εχουμε (ετσι λεω εγω γιατι αυτο προσδοκουμε σαν εθνος).

Ουσιαστικα τσαμπα χαλασατε τις καρδιες σας χριστουγεννιατικα και αυτο γιατι η κινηση που εκανες ασκοπη ηταν (οπως σου ειπε και ο τζωννυ ειχα και εγω παικτες σε εθνικες χαρας τα λεφτα που επαιρνα μιας και ηταν αλλαγες στους αγωνες) το ασχημο ειναι οτι και το σκεπτικο σου ειναι λαθος .
Οι ομαδες βοηθουν την εθνικη και οχι η εθνικη τις ομαδες , η εθνικη δεν ειναι η ομαδα σου για να κανεις οτι θελεις απλα σου εχει δωθει η διαχειριση της για ενα χρονικο διαστημα .Το να πας να βοηθησεις αθεμιτα και χοντροκομμενα μια ομαδα γιατι επελεξε να αγορασει και να εχει στις ταξεις της παικτες της εθνικης ειναι κατακριτεο , οπως σου ειπαν ο καθενας κανει τις επιλογες του αν θελεις να βοηθησεις με το σκεπτικο σου ( ολα αυτα που ειπες που θα παει και τι θα γινει ο παικτης ) καντο εις βαρος της ομαδας σου οχι εις βαρος αλλων χρηστων πως? μαζεψε λεφτα πουλωντας την ομαδα σου και αγορασε παικτες απο χρηστες που εχουν παικτες στην εθνικη και αντιμετωπιζουν οικονομικο προβλημα μεσα σε λογικες ανωτατες τιμες .
Καταλαβε το εξης , γιατι παρεξηγηθηκες στο λεω αυτο , χοντρη πατατα ηταν αυτο που εκανες , χοντρες κουβεντες θα ακουσεις.

This Post:
00
124401.843 in reply to 124401.842
Date: 12/25/2010 3:29:12 AM
Overall Posts Rated:
303303
χαλαρωσε

1. ο κατζα λεει οτι το εκανε με δικη του πρωτοβουλια χωρις να υπαρξει συνενοηση (λαθος την εχω γραψω την λεξη-ασχετο- )
αρα ....
2. αχρηστο , ασκοπο ,χαζομαρα το ολο
3.αν καποιος πρεπει να τιμωρηθει ειναι ο κατζα με απολυση (εχει νοημα? )

Message deleted
This Post:
00
124401.847 in reply to 124401.844
Date: 12/25/2010 3:55:43 AM
Overall Posts Rated:
303303
εκδικαση της υποθεσεως δεν γινεται να την κανουμε εμεις αλλοι ειναι αρμοδιοι ,αν υπηρξε συννενοηση αλλα και απο μονος του που οπως λεει το εκανε .. τι να πω ? δεν γινεται να εχουμε και την πιττα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο.... που σημαινει οτι κατα την ταπεινη μου αποψη υπαρχει παραβαση ( πολλες φορες τιμωρειτε και η προθεση ) και μπορει οπως λες και απο τους 2 αλλα - θα σε στεναχωρησω τωρα - δεν γινεται απο την μια να λες οτι θα προσπαθησω να τιμωρησω τον martiou (αυτος δεν ειναι ? η κανω λαθος) και απο την αλλη θα στηριξω τον κατζα στην εθνικη ... δεν στεκει ανηψουδι ...

υ.γ. περιμενω απαντηση /εξηγηση για το αλλο

This Post:
44
124401.849 in reply to 124401.847
Date: 12/25/2010 4:10:40 AM
Overall Posts Rated:
6767
Οκ παιδιά έχετε δίκιο να φωνάζετε .Ο Γιάννης έκανε ένα χοντρό λάθος αλλά το να στήνετε λαικό δικαστήριο εις βάρος του είναι άσκοπο.Ο Γιάννης ήθελε να βοηθήσει την εθνική όμως δε κατάλαβε ότι ταυτόχρονα ευνούσε τον Μαρτίου και αδικούσε τις υπόλοιπες ομάδες της Α1.Καθ'όλη τη διάρκεια της θητείας του έχει δείξει πόσο πολύ νοιάζεται γαι την εθνική και πόσο έχει προσπαθήσει γι'αυτή.Ήταν ένα σοβαρό λάθος αλλά εγώ προσωπικά συνεχίζω να τον στηρίζω.Η εθνική δεν έχασε σε κανένα τομέα με την κίνηση του και για μένα τουλάχιστον αυτό είναι αρκετό.Το να τρώγεστε μεταξύ σας δεν οδηγεί πουθενά και ειδικά όταν λόγος δεν είναι αποκλειστικά η κίνηση του Γιάννη.Είναι φανερό ότι ήταν η αφορμή για να βγουν στην επιφάνεια οι διαφορές σας.Τώρα το μεγαλύτερο λάθος του Γιάννη είναι ότι δε σκέφτηκε τις συνέπειες της πράξης του.Σίγουρα έπειτα από αυτό θα χάσει ψήφους.

Γιάννη από τη μία κατανοώ το σκοπό της πράξης σου αλλά ο Μαρτίου έκανε τις επιλογές του και πρέπει να δεχθεί τις συνέπειες.Αν πρέπει να πληρώσει η εθνική ας πληρώσει για να συνειδητοποιήσουν μερικοί πόσο σημαντικό είναι να έχουν παίκτες σ'αυτή!

Καλές γιορτές!

Last edited by Fragias -7- at 12/25/2010 4:30:19 AM

Advertisement