váá, nem értitek az alap problémát? Fentebb írtam, ha elkezd ez terjedni, akkor aránytalan lesz egy-egy liga küzdelme. (valahol van és másutt nincs). Ez a játék egészére nézve szerintem túl  szerencsés. Miért engedik a tankolást (kvázi bunda)?
Ezzel azt érik el, hogy rohamosan  elterjed ez a hozzáállás és mi van ha valaki korrekt viszonyok között szeretne játszani?
Nem örülnék neki ha a ligámban ilyen csapat van, mert eltorzítja a tabellát az esetleges most kiállok, aztán meg nem állok ki játékával. Én nem tudok odébb költözni és korrektebb  ligát keresni, ahol nincs  még ilyen. Illetve tudnék, de nem akarok emiatt kiesni, miért én "bűnhődjek" ezzel más hülyesége miatt? Azt büntessék, aki manipulál, nem áll ki,  piacon csal stb.. ne azt aki tiszta körülményeket akar maga körül látni. 
Ezzel az erővel szerinted a bundázás korrekt és fair? Akkor a valóságban akár miért börtönzik be az elkövetőket akár?
Naugye, ha valóságban ez szabályellenes, akkor itt is büntetni kéne valamilyen formában.
Azt meg egy szóval sem írtam, hogy mit és mennyit edzhetsz. Felőlem akár 15 blokkolást is évente.
A hozzáállásos dolog  szerintem  igenis életszerűbb lenne. Még jobb döntéseket kéne hoznod mikor osztod be a lazákat nem úgy, mint most amikor ezt 22-szer is megteheted.