Sziasztok.
Az elmúlt szezon végefelé regisztráltam a játékba egy jó barátom invitálására. Már egy jóideje Luxemburgban élek párommal és ott is dolgozom, úgyhogy csak ide tudtam regisztrálni, ebbe a bajnokságba. Nagyjából megismerkedtem a játékkal, kaptam egy-két jó tanácsot, ha jól látom két pályafutás lehetséges: előre a bajnoki címig vagy fiatalok nevelése a válogatottnak.
Én az utóbbit választanám. Szívesen edzenék válogatott esélyes fiatalokat amennyiben erre van lehetőség. Azért is írok, mert olvasgatva a fórumot, láttam, hogy egyrészt cél az, hogy a tehetséges játékosok magyar tulajdonosnál legyenek, másrészt felverni sem érdemes az árat egymásnak, így én sem szeretném senki elől elvinni, ha már lefoglalta valaki.
A hét elején vettem egy 5. edzőt, nincs specialitása. Őt alkalmaznám. A dtaftom nem sikerült jól, de lett 2 18 éves húzóemberem center poszton (abból az egyiket eladom), így 1 vagy két magyar fiatalt szeretnék, szupersztárt vagy maximum mvp-t.
Látom, hogy Don Quijote center scout (jelentsen ez bármit is) és írt be eladó játékosokat. Engem érdekelne 1 max 2. Ha van szabad fiatal és nem zavar senkit, úgy szívesen nevelnék, általatok adott edzésterv alapján. Keress meg légy szíves pm-be Don Quijote.
Ha bárkinek kérdése van, nyugodtan keressen pm-be.
További sikeres játékot.