a sad ti mogu i postat skilove kad vise nismo u istoj ligiPascal Leclercq (5830521)KriloTjedna plaća: $ 49 289Uloga: glavni igrač(Buzzer-Proba)DMI: 492300Starost: 27Visina: 6'0" / 183 cmPotencijal: superzvijezdaForma igrača: impresivan Skok-šut: legendaran Domet šuta: izvanredanVanjska obrana: nedovoljan Vođenje lopte: impresivanUlaz: sjajan ↑ Dodavanje: nedovoljanŠut iznutra: nikakav Unutarnja obrana: slabSkok: prolazan Blokiranje: lošIzdržljivost: loš Slobodna bacanja: slab Iskustvo: nedovoljan ovo je buduci kralj 3 lige uz malkovica i onom mog centra kojeg ja ne kuzim kak moze imat toliko puno skokova a nema uopce veliki skill
Joj ako mi uspije kupiti ono kaj sam nanjušil onda ste svi nadrapali...skupa samnom...Danas Prozor mora pasti!!! Ahm, mislim na rekord...Baš mi se sad jede pica...Nomad, a jel imate dostavu?Bil bi red da se i Velečasni malo javi kad već svi tako žustro navijamo da pobjedi danas...bolja je i moralna podrška iz krivih razloga nego nikakva... =)))
Hey Ibarix!!! Koliko na kraju misliš tražiti za Bunetu?Pa trenutno ga ne mislim još prodavat, a i ne znam koliko bi tražio. Zato sam vas pitao. Ja stavim 1 kn, a onda se ljudi trgaju i hrane mi ego)) Mogao je on i bolji biti, ali trenutno sav trening podređujem mladom Cheungu tj. unutrašnjem treniranju.
Hey Ibarix!!! Koliko na kraju misliš tražiti za Bunetu?
A ako i ode gore netko nam mora doći dolje...a to je crna strana medalje...ajde odaberi između Crikvenica Vikings, Istra Pula, ZoBlazers i KK Krijes.Prijašnjih sezona je bio bar po jedan autsajder pa smo se imali čemu nadati ali sad neznaš koji je gori.
joj što volim kad vas bocnem a vi odma skačete ko složna braća koja si počerupa oči međusobno.)) ma samo vi pričajte o tome kako ste kupili ovoga ili onoga kako ste platili ovoliko ili onoliko, kako je trbealo koštat ovoliko ili onoliko... ma jok, nije stalno jedno te isto, nemojte da prebrojim postove)) (jel vas pecka i ovo što sam napisal?)evo još mal, još koji post i pada rekord.danas će nadam se velečasni skinuti skalp tarzanićima jer vjerujem da će tarzan bacit tekmu. ak bude ozbiljan tarzan mislim da onda velečasni nema šanse.
Krijes mi se čini najpogodniji ..on je več star i nemočan i više nema entuzijazma za ovu igru previše i odlučio je totalno obnoviti i pomladiti ekipu i ne planira slijedeče 2-3 sezone u 1 ligu ko i albona kad je otišao u 2 ligu.....zato mi se čini on naj idealniji da dođe u našu ligu.....kaj mislite o tome