Herkese Merhabalar,
Türkiye 79-90 Yunanistan
Bu senenin resmi maçlarını Yunanistan ile çeyrek final mücadelesi vererek tamamladık.
Belkide 2senelik dönem içerisinde genele baktığımızda en kötü form durumlarıyla sahaya çıktık diyebilirim heralde. Kafamdaki kurgu gerek ilk 5 oyuncu seçimleri, gerek yedek rotasyonu olarak bu kadro değildi diyebilirim. Kısa rotasyonu form durumlari nedenli istedigim kurguda olmadı, uzun oyuncu seçimleride daha farklı olacaktı.
Daha ne kadar ilerlerdik bilemiyorum fakat, Bu maç için Mert ve (Gökhan veya Kürşat) yararlanma durumu olsaydı eğer bu turu geçerdik diye düşünüyorum..
Hücum olarak belki istedigim kadroyla çıkabilseydimde deplasmanda oynamamız nedenli oyunu yavaşlatmayı tercih edebilirdim (Psc)
Fakat gerek defans yapisı gereksede oyuncu tercihlerim çok daha farklı olacaktı.
En ideal/optimum kadro yapısıyla sahaya çıktık. Maçın ilk yarısını başabaş götürsekte ikinci yarı istediğimiz sonucu alamadık.
Düşük yüzdeli atmamızda biraz bu sonucu doğurdu, hücum olarak çok daha fazla hücum etsekte skor tabelaya yansımadı.
Tr: 93/29 %31 - 3SA: 37/10 %27
Gr: 78/32 %41 - 3SA: 22/7 %31
Sevgi ve saygılarımla
Ernesto
Nt Coach