BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > [U21] Diskusia

[U21] Diskusia (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Asasasa
This Post:
00
45884.843 in reply to 45884.1
Date: 5/18/2009 1:12:58 PM
Overall Posts Rated:
22
Ahojte!

V pondelok sme prehrali s Izraelom 93-73, a nepotesila ma hlavne nasa nizka strelecka uspesnost, ale tak, super bol kvalitny a aj ked sme sa drzali polovicu zapasu, po prestavke nas jasne porazili.

Dnes hrame proti Svajciarskej U21, ktora je vo svete 18. v rebricku a my sme 21. Svajciari boli nizsie ako my v rebricku ale ta vyhra nad Izraelom im pomohla nas dobehnut (aspon si myslim).

Vystrcil sa uz teda vyzdravil ale jeho pad formy je enormny a jeho vykon v sobotu bol dost zly, ale to sa dalo ocakavat. Do tejto sezony uz asi nezasiahne, ale v dalsej bude klucovym hracom.

Dnes budeme hrat vonkajskom a preto som aj hral vnutrajskom minule, aby si super myslel, ze ideme dovnutra (a super rad brani 2-3), tak dufam, ze da opat 2-3 a my ich znicime zvonka :P.
Forma je v time dobra, len skoda, ze Drunek bol prehriaty.

Na dnes bol zvoleny kader:

PG: Frenko/Neslusan/Bombara
SG: Stvrtok/Zivica/Bombara
SF: Tomala/Retisak/Zatura
PF: Kokos/Buhla/Zatura
C: Drunek/Barkac/Zatura

Extra: PF Sulka, SG Vystrcil, SG Jencko, PG Pecnik

Zmeny oproti zapasu s Izraelom:

Na SG poste je starter Stvrtok, ktory ma skvelu formu a dufam, ze bude tahat tim. Nahradnikom je Zivica, ktory by mu mohol vhodne sekundovat a rezervou je Bombara.
Na SF je starter Tomala, ktoremu sa bude snad darit, pretoze vyhra na SF pozicii byva dost dolezita. Nahradnikom je Retisak.
Na PF je starter Kokos, aby Drunek mohol vyuzit svoju techniku proti ich centrom, kde vsetci (okrem jedneho) maju zlu vonkajsiu obranu. Nahradnikom je Buhla.
Na C poste startuje Drunek, ktory ako proti Slovincom by mohol potrapit ich centra. Nahradnikom je Barkac, ktory sa postupnym treningom vypracoval na trojku v U21, co s tyka PF/C. Rezervou je Zatura.

Taktiku hrame Run and Gun (Bez a strielaj), pretoze dufam, ze ich super da 2-3 a mi toho vyuzijeme.
V obrane hrame Man to Man, a aj ked ma velmi lakalo dat 3-2 (super hra skoro stale Run and Gun), raz zahral v klucovom zapase Look Inside a to by potom zle dopadlo.

Tak dufam, ze o 20:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke.

Asasasa

This Post:
00
45884.844 in reply to 45884.1
Date: 5/18/2009 2:44:17 PM
Overall Posts Rated:
22
Tak nakoniec som mal zahrat, to, co som povodne chcel, ale nevadi.

Vyhra je vyhra.

This Post:
00
45884.845 in reply to 45884.1
Date: 5/19/2009 3:30:15 PM
Overall Posts Rated:
22
No skvele.

V dnesnom zapase sa zranil Kokos na tyzden. Este kolko zraneni top hracom bude mat U21?

This Post:
00
45884.846 in reply to 45884.1
Date: 5/25/2009 11:21:32 AM
Overall Posts Rated:
22
Tak v rankingu sme 18 v rebricku.

Viac ma prekvapilo, ze sme prvykrat predbehli Cechov, ktory su 20. Som si nemyslel, ze sa to niekedy stane, kedze boli celkovo 6. raz (ak si dobre pamatam) a my sme boli cca 50 pred minulou sezonou.

From: symbi

This Post:
00
45884.847 in reply to 45884.846
Date: 5/25/2009 11:27:34 AM
Overall Posts Rated:
100100
To isté je aj u seniorov, len o 10 pozícii posun.
zaujímavé :-)))

This Post:
00
45884.848 in reply to 45884.846
Date: 5/25/2009 11:37:23 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
Mně to naopak nepřekvapuje, je to logické a čekal jsem to, jen bylo otázkou času, kdy to bude. Když si vezmeš minulou sezonu, tak jsme v Consolation Tournament došli stejně daleko. Vy jste v základní části měli 8-0, my 5-1 plus 2-1 v druhé šanci ještě předtím. Tuto sezonu v kvalifikaci jste měli 5-1, my 4-3 a teď máte 1-3 v druhé fázi. Nám už zbývá jen jedna výhra nad Maďarskem v druhé fázi ze sezony 6, kterou nám odečtou příští pondělí.
Už teď jsme spadli na 12. místo v Evropě a sám jsem před sezonou říkal, že abychom po sezoně 9 byli ve druhém koši, budeme muset uhrát hodně dobrý výsledek v Consolation Tournament příští sezonu.

This Post:
00
45884.849 in reply to 45884.846
Date: 5/25/2009 11:37:59 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10371037
Second Team:
Nitra Urpiners
No lahko sa pada ked nepostupis z 1.kvalifikacie.. O 2 sezony to moze byt nas pripad, ale samozrejme, aj to svedci o niecom, ze napredujeme pomaly..

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
This Post:
00
45884.850 in reply to 45884.1
Date: 5/25/2009 12:53:05 PM
Overall Posts Rated:
22
Ahojte!

V pondelok sme porazili Svajciarsko 118-107, co je nase prve vitazstvo v historii na turnaji a bolo tvrdo vybojovane, ale spravne som odhadol taktiku a teda sme pekne vyhrali.

Dnes hrame proti Nemeckej U21, ktora je vo svete 1. v rebricku a my sme 18. Mozno su Nemci prvy v rebricku, ale tazia z poslednych vykonov a teraz maju skore len 2-2 a mozno budu mat 2-3 po zapase s nami :D.
Stale mozeme skoncit treti v skupine a teda ist dalej, takze preto je taktika do tohto zapasu tak zvolena, ako je, pretoze musime porazit Nemcov minimalne o 30 bodov, aby sme postupili.

Vystrcilovi skocila pri treningu forma hore o tri stupne, co ma velmi potesilo a vdaka tomu sa dostal aspon ako rezerva do zapasu, pretoze je to velmi dolezity hrac.
Na druhej strane, v utorok sa zranil C Kokos.

Dnes budeme hrat vonkajskom, pretoze tam je super o trosku slabsi a dufam, ze bude ocakavat, ze pojdem dovnutra, a da 2-3. Obrana Nemcov je ale aj tak velmi silna a bude ju tazke prekonat.
Taktiez je to trochu kvoli tomu, ze je Kokos zraneny, pretoze bez neho sme pod kosom trochu slabsi.

Na dnes bol zvoleny kader:

PG: Frenko/Neslusan/Vystrcil
SG: Stvrtok/Bombara/Vystrcil
SF: Tomala/Retisak/Zatura
PF: Barkac/Zatura/Sulka
C: Drunek/Buhla/Sulka

Extra: C Kokos (zraneny), SG Zivica, PG Pecnik, SG Jencko

Zmeny oproti zapasu so Svajciarskom:

Na PG poste je starter Frenko, u ktoreho dufam, ze potiahne tim, pretoze bez jeho zivotneho vykonu to pojde len velmi tazko. Superov rozohravac dost fauluje, co by nam mohlo pomoct. Nahradnikom je Neslusan, vdaka tomu, ze je v dobrej forme a ze trenuje.
Na SG poste je starter Stvrtok, ktory bude musiet toho dnes vela vydrzat. Nahradnikom je Bombara, pretoze sa hodi do dnesnej taktiky. Rezervou je Vystrcil.
Na SF je starterom Tomala, ktory by mohol potrapit superove SF-ko. Nahradnikom je Retisak, pretoze ma o dost lepsiu formu ako Jencko. Rezervou je Zatura.
Na PF je starter Barkac, pretoze je to nas treti najlepsi podkosovy hrac. Nahradnikom je po dlhej dobe Zatura, ktory zial netrenuje.
Na C poste startuje Drunek, ktory by mohol vyuzit superovho centra (mozno je este na transfer listine, mozete si ho pozriet) a dat cez neho dost bodov. Nahradnikom je Buhla a rezervou Sulka.

Taktiku hrame Run and Gun (Bez a Strielaj), pretoze potrebujeme dat vela bodov a su tam slabsi ako pod kosom.
V obrane hrame Full Court Press (Celo plosny tlak), pretoze ich center vobec nevie prihravat a aspon dvaja dalsi maju problemy s kontrolovanim lopty a potrebujeme dat vela bodov.

Tak dufam (skorej verim), ze o 20:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke.

Asasasa

This Post:
00
45884.851 in reply to 45884.850
Date: 5/25/2009 12:53:41 PM
Overall Posts Rated:
22
Uvedomujem si, ze je to velmi odvazna taktika, ale ak chceme postupit, potrebujeme porazit Nemcov o 31 bodov a rychlejsiu taktiku nepoznam. Tak preto taky risk.

This Post:
00
45884.852 in reply to 45884.1
Date: 5/25/2009 2:52:10 PM
Overall Posts Rated:
22
Tak skoda, ze uhadli nasu taktiku, pretoze mozno keby sme hrali Look Inside, by to bolo inak :/.

Ale co uz narobim, nezabranim, aby sa hraci zranili.
A podla ratingov si nemyslim, ze sme mali az o tolko prehrat v reboundoch.
Tiez nepomohlo, ze dvaja strong FT-kari mali spolu uspesnost 2-8.

From: cierny

This Post:
00
45884.853 in reply to 45884.852
Date: 5/25/2009 2:56:28 PM
Overall Posts Rated:
00
tak co uz boli unaveny ked museli presingovat cely zapas a potom sa im klepali ruky, ale zahrat 3-2 by bolo asi lepsie ale to uz je jedno

Advertisement