BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
This Post:
00
124401.847 in reply to 124401.844
Date: 12/25/2010 3:55:43 AM
Overall Posts Rated:
303303
εκδικαση της υποθεσεως δεν γινεται να την κανουμε εμεις αλλοι ειναι αρμοδιοι ,αν υπηρξε συννενοηση αλλα και απο μονος του που οπως λεει το εκανε .. τι να πω ? δεν γινεται να εχουμε και την πιττα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο.... που σημαινει οτι κατα την ταπεινη μου αποψη υπαρχει παραβαση ( πολλες φορες τιμωρειτε και η προθεση ) και μπορει οπως λες και απο τους 2 αλλα - θα σε στεναχωρησω τωρα - δεν γινεται απο την μια να λες οτι θα προσπαθησω να τιμωρησω τον martiou (αυτος δεν ειναι ? η κανω λαθος) και απο την αλλη θα στηριξω τον κατζα στην εθνικη ... δεν στεκει ανηψουδι ...

υ.γ. περιμενω απαντηση /εξηγηση για το αλλο

This Post:
44
124401.849 in reply to 124401.847
Date: 12/25/2010 4:10:40 AM
Overall Posts Rated:
6767
Οκ παιδιά έχετε δίκιο να φωνάζετε .Ο Γιάννης έκανε ένα χοντρό λάθος αλλά το να στήνετε λαικό δικαστήριο εις βάρος του είναι άσκοπο.Ο Γιάννης ήθελε να βοηθήσει την εθνική όμως δε κατάλαβε ότι ταυτόχρονα ευνούσε τον Μαρτίου και αδικούσε τις υπόλοιπες ομάδες της Α1.Καθ'όλη τη διάρκεια της θητείας του έχει δείξει πόσο πολύ νοιάζεται γαι την εθνική και πόσο έχει προσπαθήσει γι'αυτή.Ήταν ένα σοβαρό λάθος αλλά εγώ προσωπικά συνεχίζω να τον στηρίζω.Η εθνική δεν έχασε σε κανένα τομέα με την κίνηση του και για μένα τουλάχιστον αυτό είναι αρκετό.Το να τρώγεστε μεταξύ σας δεν οδηγεί πουθενά και ειδικά όταν λόγος δεν είναι αποκλειστικά η κίνηση του Γιάννη.Είναι φανερό ότι ήταν η αφορμή για να βγουν στην επιφάνεια οι διαφορές σας.Τώρα το μεγαλύτερο λάθος του Γιάννη είναι ότι δε σκέφτηκε τις συνέπειες της πράξης του.Σίγουρα έπειτα από αυτό θα χάσει ψήφους.

Γιάννη από τη μία κατανοώ το σκοπό της πράξης σου αλλά ο Μαρτίου έκανε τις επιλογές του και πρέπει να δεχθεί τις συνέπειες.Αν πρέπει να πληρώσει η εθνική ας πληρώσει για να συνειδητοποιήσουν μερικοί πόσο σημαντικό είναι να έχουν παίκτες σ'αυτή!

Καλές γιορτές!

Last edited by Fragias -7- at 12/25/2010 4:30:19 AM

This Post:
00
124401.851 in reply to 124401.848
Date: 12/25/2010 4:51:30 AM
Overall Posts Rated:
303303
μην μου ζητας να παιξω τον ρολο του τζιμη ....

αλλα να ρωτησω κατι αλλο γιατι ναι μεν ολοι για το καλο της εθνικης αλλα τα χοντρα λαθη τα αφηνετε και περνανε εις βαρος της εθνικης...
στεκει μια ομαδα να εχει 4 παικτες στην εθνικη ? και ποιντ και σεντερ ?
αφηνουμε να περναει αυτο και προσπαθουμε να βοηθησουμε την εθνικη με χαζομαρες οπως αυτη που εγινε .... και μετα μου λες τι θα κανει με ποιον διπλα του ο κατζα του χρονου ....

This Post:
00
124401.853 in reply to 124401.852
Date: 12/25/2010 5:04:21 AM
Overall Posts Rated:
303303
ουσιαστικα μιλαγα μαζι σου για να ακουνε και οι υπολοιποι .... οχι εσυ .
την γνωμη μου στην εχω πει γενικα και ειδικα και με παραδειγμα και εσυ ακομα εκει.....

Message deleted
Advertisement