nem akarok senkit se hülye kérdésekkel zaklatni, de valaki elmagyarázná, hogy ezt miért veszítettem el?
(29327287)
köszi
Üdv régi harcostárs (IV.21)!
Amit láttam Nálad, hogy vészesen kevés passzt adtak a srácaid (8), pedig a 2p erőltetéséhez nélkülözhetetlen, hogy a külső emberek bejátsszák a labdát középre. Ha nincs passz, akkor a belsőknek kellene megoldani egyedül a dolgokat, ehhez pedig magas labdavezetés és technika skillek kellenek. Ahogy elnéztem a centeredet K. Gedó
(5145568), csak 8 rádobása volt, tehát vagy nem jutott el hozzá a labda, vagy sikeresen levédekezték. A magas centereknél (218cm) gyakran gyengék a külső skillek, lehet, hogy itt is ez van.
Az SG-id pedig még fiatalok és nem hozták azt amit ebben a taktikában hozniuk kellett volna, azaz jól semlegesítsék az ellenfél SG-ét, illetve sok passzal ellássák a belső embereket, esetleg jól dobják a 2p-ost.
De ne legyél elégedetlen az eredménnyel, szép szezont zártál, ez a második szezonod a III. osztályban és még épülőfélben van a csapatod, gratulálok az eddigi eredményeidhez.
Én szeretem a belsős támadást, az utóbbi időkben jól működött Nálam, azért is mertem tanácsot adni.
Last edited by Taki at 1/2/2011 8:22:59 AM