Ještě abych to osvětlil detailněji. Já jsem jen vypsal minuty všech hráčů a tučně označil ty, co měli nad 80. Zcela záměrně jsem nikoho nejmenoval, do nikoho se nenavážel, ať si každý udělá obrázek sám. Samozřejmě ti, co hráli 81-85, nejsou takový problém jako třeba 90+ nebo 100+, protože tam ani masér moc nepomůže.
Ale každý hráč, který hraje nad 80 minut, jde do tréninku s rizikem pádu formy pod 7, a to i v případě, že má tým maséra. Masér jen riziko pádu formy pod 7 snižuje, nezamezuje mu úplně.
Takže abych Ti ještě odpověděl detailněji na toho Vacha. Podle mne si ho proti Frýdku stavěl zbytečně do první pětky, protože i s ním byla šance na výhru minimální (ale třeba si v koutku duše doufal, že Tě Frýdek podcení). Příští týden máš důležité zápasy s Astonou a Napálskem (plus si teda v době zápasu nemohl vědět, na koho narazíš v poháru). Výsledkem je, že má formu 7, kdyby hrál s Frýdkem jen na lavičce, tak šance, že by v tuhle chvíli měl 8 nebo 9, byla vyšší. Takže bez ohledu na to, že je to reprezentant, tak bych na Tvém místě Vacha v uplynulém týdnu dvakrát do první pětky nestavěl. Samozřejmě v týdnu, kde by byla reálná šance oba zápasy vyhrát, tak bych se asi nebránil dvakrát ho zařadit do první pětky.