BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XVI.

Kérdés és csevegő XVI. (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Zolinho

To: Cimi
This Post:
00
206231.849 in reply to 206231.848
Date: 2/19/2012 9:52:52 AM
Overall Posts Rated:
2525
:D

From: Cimi

This Post:
00
206231.850 in reply to 206231.849
Date: 2/19/2012 9:53:32 AM
Overall Posts Rated:
146146
és néha indult 100 méteres véraláfutásban is:-)

This Post:
22
206231.851 in reply to 206231.846
Date: 2/19/2012 11:59:44 AM
Overall Posts Rated:
188188
A mérkőzés értékelése nem a végeredményt tükrözi, hanem a játékosok értékeinek csapatmutatója.
Nézd meg a játékosaid pontosságát. Kéred átküldöm neked mi is az. Mivel végzett és képzett statisztikusi végzettségem is van elmondanám itt a matematika az úr. Csak a számok és az algoritmusok döntenek. Vannak valódi játékszabályok, amiket próbáltak programnyelvbe terelni. Szerintem ebben a játékban igen jól sikerült. Csak a BB-k tudják mit és hogyan. Minden más menedzser csak a valós játékból és statisztikai alapokból próbálja az általuk leírt programból a legtöbbet kihozni. Időnként ezt a rendszert nem igazán érted vagy éppen másképpen mint Én és esetleg mások.

Ne érts félre nem leszólni akarlak, csak megértetni veled azt ahogyan én (illetve mások is látják) látom a mérkőzéselemezést.
Nem a tapasztalatod és a hozzáállásod forszírozom, de a számokat mindenki másképpen értékeli. Ez véleménykülönbség. Példa: 6,8. Egyikünk szerint majdnem hét, másikunk szerint hat egész és valamennyi, a harmadikunk szerint pont 6,8.
Szóval mindenki kicsit másképpen nézi.
A mérkőzés csapat mutatói sok minden jeleznek, de nem a mérkőzés győztesének a előnyét. Azt amivel megnyerte a mérkőzést. Sok ilyen van linkelve. A csapat mutatói a játékosok összteljesítményét fogják jelezni. Ettől függetlenül egy játékos teljesítménye túl vagy alul mutathat ezen értéken. Pl. támadóhullám: Nem a gólpasszok számát fogja mutatni, mert azt láthatod a gólpasszoknál. Megmutatja azt az eredményes gyors támadásszervezést amivel könnyen gyorsan helyzetbe hozzák magukat a játékosok rendezetlen védelem ellen. Tehát magas külső és belső védekezés ellen alacsonyabb kinti és benti támadással is simán nyerhetsz , magas támadóhullámmal. Miért is? Mert rendezetlen védekezés ellen könnyű kosarakat szerez a csapatod.
Lehet, másképpen látod de én így tapasztaltam és így tanultam és játszottam és játszom még a kosárlabdát. Én ebből indulok ki és szerintem ezt tükrözi ez az érték. Ezért is kérdeztem a sportot.

pm: megvan sultz, megy neki ami Nógrádinak is.

Last edited by Mikhail at 2/19/2012 12:12:27 PM

Message deleted
This Post:
00
206231.853 in reply to 206231.852
Date: 2/19/2012 1:14:28 PM
Overall Posts Rated:
9797
Jobb dobó%

Most komolyan azon az 1%-on vagy kiakadva? Nézd meg inkább az én meccsem Egy szót sem írtam a fórumba, van ilyen

This Post:
11
206231.854 in reply to 206231.852
Date: 2/19/2012 1:32:13 PM
Carpathian Bears
III.8
Overall Posts Rated:
944944
Second Team:
Carpathian Cubs
Amúgy meg olyan fajta vagyok, aki addig fogja az asztalt csapkodni, amíg azt mondják neki, hogy igazad van.
Tudom, ez egy hülye (meg)szokásom, de nem tudtok ellene mit tenni Úgyhogy igazam van! ;)

Ez most nagyon nem akar összejönni, nem sokan mondják, hogy igazad van

Amúgy semmi gond, nem kell gratulálni, mindig is voltak, vannak és lesznek veszíteni nem, vagy nagyon nehezen tudók akik ezt hajlamosak elmulasztani... tény, hogy kialakít ez az emberben egy véleményt, de ez akkor sem valami olyan dolog, ami meg "kell" hogy történjen.

Message deleted
This Post:
00
206231.856 in reply to 206231.843
Date: 2/19/2012 5:48:52 PM
Overall Posts Rated:
6262
Arra akartam kilyukadni, hogy az általam linkelt Kimi-tág meccsen kimi javára volt 3 szint a hullámban, ezért a meccset neki kellett volna elvileg nyerni még a gyengébb stat ellenére is.
Ellenben mi történt? A picivel jobb statos csapat nyert jóval gyengébb hullámmal. (hasonló szitu lenne, ha én is nyerni tudtam volna.... De én valamiért rendre elbukom az ilyen ikszes meccseket..(

Igen értettem mire céloztál,éppen azért nyerhetett gyengébb hullámmal, mert a rag-hoz nem kell annyira. 2 pontost rakott volna vagy higgadtan közelit akkor tuti kikap.
Ezért is gondolom hogy gyp-vel jobban jártál volna.

This Post:
11
206231.857 in reply to 206231.856
Date: 2/20/2012 12:30:56 AM
Overall Posts Rated:
411411
Szerintem zárjuk le ezt az egész témát! Mindkét félnek van valamennyi igaza. Gila értsd meg, amit elvesznek, azt egyszer valamikor visszaadják! Volt már neked is szerencséd, mint ahogy másnak is. Lehet éppen a kupa sorsolásnál kaptál 1-el több gyenge csapatot mint pl én! Vagy olcsóbban tudtál edzőt szerezni, nagyobb mákod volt a draftnál. A negatív pozitív dolgok kiegyenlítődnek a játékban hol így hol úgy! Szerintem nem rágódj mindig a negatív dolgokon, mert egy idő után elkezded ezeket bevonzani, és akkor a +/- nem egyenlítődik ki nálad sosem. Örülj neki, hogy szoros meccset játszottál egy olyan csapattal, aki a csoportod elitjébe tartozik. A következő meccsen meg bízz abban, az a kis szerencse majd melléd áll.

This Post:
00
206231.858 in reply to 206231.855
Date: 2/20/2012 1:27:37 AM
Overall Posts Rated:
188188
Legyél büszke a keretedre. Becsülettel megküzdöttél, de így alakult. Elfogadod vagy sem változtatni nem tudsz.
Azt nézd meg, hogy nálunk a csoportban átlag fizetés 346K. Egyfolytában szezonok óta egy csapat változik csak nálunk. Mindenki ismeri a másikat és a keretekben lévő játékosok is egyfolytában fejlődnek a sok edzéstől. Azt nézd meg, lehet kikapsz pár mérkőzésen ami bosszantó, de még mindig "simán" bent maradtál. Feljutási babérjaid meg ne legyenek. Vannak itt másoknak feltörekvő céljai. Kösd fel mezt és a gatyát, ha innen szeretnél előrébb jutni.

ui: Bárki is mondta ezt " Sokkal erősebb voltál, de ennek örülnöd kéne. Majd ha befejezed a fiaid edzését fordul a kocka, légy büszke a fiúkra." nem igaz!!! Vitába szállnék vele. Jelentkezhet nálam a feladó PM-ben. Szívesen megosztom véleményem vele.

From: gecsega
This Post:
00
206231.859 in reply to 206231.858
Date: 2/20/2012 3:36:36 AM
Overall Posts Rated:
4141
Szevasztok!
Ha valaki nem áll ki mivel 4 játékosa van, akkor az én játékosaim nem fognak kapni edzéspercet mi? Tudom, hogy a kérdés releváns, de azért biztos ami biztos megkérdezem!!
Üdv:gecsega

Advertisement