BuzzerBeater Forums

Israel - II.3 > ס'עמק איזה %$# של משחק

ס'עמק איזה %$# של משחק

Set priority
Show messages by
From: omer

This Post:
00
155782.85 in reply to 155782.83
Date: 7/16/2011 1:51:07 PM
Overall Posts Rated:
2828
שיהיה בהצלחה!

מסכים איתך לגבי החלטו של הזה..

אבל את הלוזריות של העונה אני מאמין שאני לוקח

:)

This Post:
00
155782.86 in reply to 155782.83
Date: 7/16/2011 4:23:16 PM
Overall Posts Rated:
3737
וואו כמה שאני מופתע ומבין את התיסכול שלך
לא ראיתי את המשחק בלייב, אבל אנירק יכול לתאר את הדה זוו שלך מהעונה שעברה

בהצלחה לשאקטי והכח
נתראה עוד עונה או 2

This Post:
00
155782.87 in reply to 155782.86
Date: 7/16/2011 4:55:53 PM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
שמע, לא הייתי כזה מופתע, והאמת היא ששעתיים אחרי אני גם לא כזה מאוכזב. אם לא עליתי זה רק אומר שכאשר אני אעלה תהיה לי קבוצה יותר חזקה. אני הולך על דרך ארוכת טווח ואימון שחקנים צעירים ולכן אם לא עליתי לליגת העל זה לא כזה מבאס אותי כמו שנגיד העצירה של ברדוגו ביאסה לי את החיים. בגיל 22 הבן אדם לא עולה עלייה אחת כל העונה בגלל פוטנציאל. ממש מבאס. ליגת העל? היא תחכה. יש לי למעשה רק שחקן אחד חשוב מבוגר ושאר הקבוצה מאוד צעירה מה שאומר שהקבוצה תתקדם יפה. לשאקטי יש שחקנים יותר טובים שהוא קנה במעט כסף כיוון שהם מבוגרים. הבעיה בלקנות שחקנים מבוגרים זה שהמטרה היא קצרת טווח, כמו בקבוצה שהייתה לך נראה לי, ובגלל זה הבאסה מלא לעלות ליגה היא נוראית. אם שאקטי לא היה עולה ליגה העונה שנה הבאה הקבוצה הייתה נחלשת בהרבה. בגלל זה אני מקווה בשבילו שהוא יעלה, ייקבל מענקים והכנסות יפות מאצטדיון ויוכל לשדרג את הקבוצה. בשבילי כנראה שעדיף שהוא יישאר חח כדי שלא תבוא קבוצה חזקה יותר לבית שלי.

This Post:
11
155782.88 in reply to 155782.83
Date: 7/16/2011 5:52:30 PM
Overall Posts Rated:
492492
האמת שאני לא רואה שום סיבה לסלוח לך, אתה שחצן קטן ואתה לא מפסיק לבקר את שאר השחקנים פה בצורה יהירה למדי.

כל אחד עושה את השיקולים שלו, ואתה ממש חכם לבוא אחרי המשחק ולהגיד שזה היה טעות לעלןת נורמל.
אני יודע שהוא צבר התלהבות במהלך העונה, אבל גם שלי היתה לא רעה ולא רציתי סתם לשרוף את הקראנצ' כדי שייטחנו אותי בגמר, חוצמזה זה שעליתי נורמל נגד עומר זה לא טימטום? למה כי ניצחתי? לפעמים צריך לקחת סיכונים ואני החלטתי שהסיכון שווה אם בתמורה אני אגיע לגמר בהתלהבות טובה.

אז אם אני (או אחרים שכבר ביקרת אותם בעבר) מפסיד זה בגלל הטימטום שלי אבל אם אתה מפסיד זה עונשין או משהו אחר.

עם כל הכבוד להתלהבות גבוהה אני לא חושב שזה הגיוני ש-2 דקות לסיום הוא קורע לי את התחת עם חמיישיית המחליפים שכוללים 3 שחקנים מתחת ל5-6 אלף משכורת.

אגב, ברכות לשאקטי ושילר על ההעפלה לגמר ועוד ממשחק חוץ!!! שהטוב מהשניים יינצח.

Last edited by Shadamher at 7/16/2011 6:01:03 PM

This Post:
11
155782.89 in reply to 155782.88
Date: 7/16/2011 9:25:51 PM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
קודם כל אני הפסדתי לשאקטי כי הייתה לו קבוצה יותר טובה. פחדתי מזה כשנכנסתי למשחק וזה התברר בתוצאה. המשחק היה יכול גם ליפול לכיווני אני מניח אבל לאור העובדה שזה היה אצלי בבית לשאקטי בוודאות יש קבוצה יותר טובה.
לגבי המשחק שלך, בתכלס לא חשבתי על הרעיון הזה של לשמור התלהבות לגמר כשאמרתי מה שאמרתי. ללא ספק המילה "טמטומו" לא הייתה במקום, ויש מצב שהיא השתחררה בעקבות הבאסה שלי עקב ההפסד שלי.
אני מאוד ביקורתי וחבל שזה יוצא בצורה יהירה, לרוב אני באמת מנסה לעזור כשאני רואה טעויות מסוימות, ואולי באמת עדיף שאני אשתוק וזהו. אני גם מוכן לקבל ביקורת על כל מהלך שאני עושה ואני גם מקבל אותה חופשי כאן, אולי לא בפורום, אבל בשיחות אישיות עם מאמנים שונים.

אני מצטער שזה הגיע לפסים אישיים, כי זה באמת לא נעים. אם הרגשת חצי מאיך שאני מרגיש עכשיו בעקבות מה שאתה כתבת אליי, אני באמת מצטער. רק עכשיו אני באמת קולט כמה הדחקתי את ההפסד הנוראי הזה לשקטי, ואיך זה יצא בצורות אחרות, גם כמעט כתבתי דברים אחרים שהייתי ממש מתחרט עליהם. שתי עונות ברצף לסיים עם מאזן גבוה ולהיות פייבוריט ופעמיים להפסיד זה לא כיף, וכמה שאני אומר שזה לא מזיז לי, בדיעבד אני מבין שזה בולשיט. המשחק הזה כמה שהוא מלאכותי ככה הוא אמיתי וזה מדהים איך זה מביא אותי לסערת רגשות.

בנוסף שתבין שהייתי מופתע לחלוטין מזה שהיית בפיגור כי בוודאות יש לך קבוצה עדיפה על של הכוח ולא הבנתי איך הם מובילים, וכשראיתי שעלית רגוע זה באיזשהו מקום עצבן אותי כאוהד של הקבוצה שלך. יכול להיות גם שלא הערכתי את הכוח כמו שצריך.

עונה הבאה הולכת להיות קשה במיוחד. וגם יש לי הרגשה לצערי שהפורום יהיה פעיל בשיט. שיהיה בהצלחה לכולם.

From: Gal G

This Post:
00
155782.90 in reply to 155782.88
Date: 7/17/2011 10:21:16 AM
Overall Posts Rated:
3737
להגנתו של ארבל, ככה זה שגדלים עם אמא מורה...
יש לו יציאות מעצבנות לפעמים, אבל לא משחצנות או רוע, סתם חוסר תשומת לב.

בקיצור, דלגו על זה, יש לכם יריבות ספורטיבית לשנה הבאה
ותשאירו את זה כך
השחצן האמיתי עבר אותך בחצי גמר,
בצחוק ערן, אני עוד זוכר לך את הפורום מלפני שלוש עונות
מקווה בשביל שאקטי שסוף סוף לאחר שפיניתי לו את הדרך לגמר
וארבל ממשיך להיות לוזר שהשנה
סוף סוף הוא יעלה ליגה

בהצלחה

This Post:
00
155782.91 in reply to 155782.90
Date: 7/17/2011 11:27:17 AM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
תודה על ההגנה. נראה לי :-)
איך המצב שלך לקראת העונה הבאה ואלו שאחריהן?

From: eran80

This Post:
00
155782.92 in reply to 155782.90
Date: 7/17/2011 5:25:23 PM
Overall Posts Rated:
33
אחי , מאז לפני 3 עונות שקצת פיספסנו אחד את השני , אני החלטתי שלא לרשום את חוות דעתי בפורם אלא פשוט לשחק את המשחק , לטוב או לרע. לצערי מסתבר שנשמעתי שחצן , מה שאני ממש לא .
בזמנו היתה לי באמת קבוצה מצויינת והגיע לי להגיע לגמר ולעלות לליגת העל.
הפעם אני יכול להגיד שאני ממש מופתע מההגעה שלי לגמר , הקבוצה שלי בהחלט לא ברמה של המתחרות , אבל המזל כרגע לצידי , ונראה עד לאן הוא יקח אותי העונה.
אני מאחל לשאקטי בהצלחה בגמר , אני אנסה לעשות כמיטב יכולתי על מנת להוות יריב שקול ואולי אפילו להפתיע , אבל לשאקטי הגיע כבר לפני מס' עונות לעלות ליגה , ולדעתי הפעם הוא גם יצליח.
שיהיה לכולנו בהצלחה בעונה הבאה .

This Post:
00
155782.93 in reply to 155782.91
Date: 7/18/2011 12:34:57 AM
Overall Posts Rated:
3737
מצב הקבוצה מתאים מאוד להפסקה שלקחתי קצת מהמשחק
רווח מאוד גדול לשבוע - רוב העונה כ-200 לשבוע
חמישה מתאמנים שלושה מתאמנים צעירים 18-19
סמול פורוורד בהתהוות וסנטר צעיר בן 20 מוכשר מאוד
תוסיף לכל אילו רכז ושוטינג גארד שבהחלט מתאימים לליגה בקלות לצמרת ליגה שלישית
מעל שני מיליון בקופה ממתינים

דראפט
השקעתי כ-40 כל שבוע
במקום הראשון יש צעיר בן 18
חמישה כדורים יכולת
ארבעה כדורים פוטנציאל
A+ דירוג יכולת
וגם עשירייה הראשונה אחריה נראית טוב מבחינת גיל, נתונים וגובה
ולהזכירך, בחירת דראפט שנייה

בקיצור, אני מניח שאתן לסגל להבנות עוד עונה בליגה 3 ואז אחזור למלחמה לליגה שנייה

נשמע סבבה, לא?

This Post:
00
155782.94 in reply to 155782.83
Date: 7/18/2011 10:57:19 AM
Overall Posts Rated:
33
וואו,איזה משחק כמה שאתה מבואס ככה אני מבסוט....האמת הייתי בטוח שזה גמור אחרי ששיחדת את השופטים שיוציאו לי את אייזנמן ב שש עברות....אבל זה לא קרה והכל הלך צמוד צמוד עד לסיום המתוק שכלל סל ניצחון של הרכש שהובא במיוחד למשחק הזה מספר שעות לפני סגירת חלון ההעברות....אני שמח שהצלחתי לנצח קבוצה מעולה כמו שלך כי הצלחתי להתגבר גם על יתרון הביתיות וגם על יתרון התלהבות....עכשיו נשארה סדרת גמר נגד הכח שהגיע מהמקום הרביעי....אין מה לזלזל בו כי כבר ראינו דברים בעבר....נקווה לנצח וגם לנקום על הפסד בגמר מולו לפני מספר עונות....בכל מקרה אולי לא כדאי שאדבר עכשיו....מקווה מאוד לפגוש אותך בליגת העךל כבר בעונה הבאה....בהצלחה1

This Post:
00
155782.95 in reply to 155782.87
Date: 7/18/2011 11:00:41 AM
Overall Posts Rated:
33
ואכן פעלתי במטרה קצרת טווח והיא לעלות השנה לליגת העל ולכן רכשתי את מה שרכשתי

Advertisement