קודם כל אני הפסדתי לשאקטי כי הייתה לו קבוצה יותר טובה. פחדתי מזה כשנכנסתי למשחק וזה התברר בתוצאה. המשחק היה יכול גם ליפול לכיווני אני מניח אבל לאור העובדה שזה היה אצלי בבית לשאקטי בוודאות יש קבוצה יותר טובה.
לגבי המשחק שלך, בתכלס לא חשבתי על הרעיון הזה של לשמור התלהבות לגמר כשאמרתי מה שאמרתי. ללא ספק המילה "טמטומו" לא הייתה במקום, ויש מצב שהיא השתחררה בעקבות הבאסה שלי עקב ההפסד שלי.
אני מאוד ביקורתי וחבל שזה יוצא בצורה יהירה, לרוב אני באמת מנסה לעזור כשאני רואה טעויות מסוימות, ואולי באמת עדיף שאני אשתוק וזהו. אני גם מוכן לקבל ביקורת על כל מהלך שאני עושה ואני גם מקבל אותה חופשי כאן, אולי לא בפורום, אבל בשיחות אישיות עם מאמנים שונים.
אני מצטער שזה הגיע לפסים אישיים, כי זה באמת לא נעים. אם הרגשת חצי מאיך שאני מרגיש עכשיו בעקבות מה שאתה כתבת אליי, אני באמת מצטער. רק עכשיו אני באמת קולט כמה הדחקתי את ההפסד הנוראי הזה לשקטי, ואיך זה יצא בצורות אחרות, גם כמעט כתבתי דברים אחרים שהייתי ממש מתחרט עליהם. שתי עונות ברצף לסיים עם מאזן גבוה ולהיות פייבוריט ופעמיים להפסיד זה לא כיף, וכמה שאני אומר שזה לא מזיז לי, בדיעבד אני מבין שזה בולשיט. המשחק הזה כמה שהוא מלאכותי ככה הוא אמיתי וזה מדהים איך זה מביא אותי לסערת רגשות.
בנוסף שתבין שהייתי מופתע לחלוטין מזה שהיית בפיגור כי בוודאות יש לך קבוצה עדיפה על של הכוח ולא הבנתי איך הם מובילים, וכשראיתי שעלית רגוע זה באיזשהו מקום עצבן אותי כאוהד של הקבוצה שלך. יכול להיות גם שלא הערכתי את הכוח כמו שצריך.
עונה הבאה הולכת להיות קשה במיוחד. וגם יש לי הרגשה לצערי שהפורום יהיה פעיל בשיט. שיהיה בהצלחה לכולם.