Kaikur gal tu ir teisus, bet nežinodamas pilnai mano komandos žaidėjų situacijos negali taip spręsti. Taip reikėjo iškarto paaiškinti, o ne iškarto kritikuoti. Negi taip sunku buvo iškart paaiškinti mano klaidas ir atsakyti į mano užduotą klausimą? O mano veteranai, Stungys ir Stackaitis, tai yra universalūs žaidėjai galintys žaisti keliose pozicijose, tik tiek, kad jų karjera jau eina į pabaigą. Šiaip jau aš buvaus jau susitaikęs su pralaimėjimu, ir tik šiaip paklausiau jūsų nuomonės, kaip gali pralošti komanda, namuose turėdama geresnius žaidėjų reitingus? Supratau, kad nepataikiau su taktikom, tik norėjau sužinoti jūsų nuomonę. Galbūt nevisai tiksliai išsireiškiau, sakydamas 'stipresnė komanda'. O jūs nepaaiškinę visko normaliai, dar užaštrinot situaciją. Juk kai pirmą kartą pralaimėjau lygoje ir net kai prakaimėjau atsakomasias rungtynes prieš tątačią Omegą, nieko nesakiau. Po paskutinių, jau nieko nelėmusių rungtynių, prieš Rokersus, kurias beja, taip pat pralaimėjau, išviso nė žodžio nepasakiau.