Κανείς προγνωστικά για σήμερα; Τι πάθατε θα βγάλετε καμμία πρόβλεψη;
Chicago BC PRASINOI Τώρα που τραυματίστηκε ο χτίστης θα κερδίζω ευκολότερα, καθώς οι προσπάθειες που έπαιρνε για να χτίσει, θα επιμερίζονται στους υπόλοιπους και κατά συνέπεια στους ψηλούς.. Ωστόσο δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να υπερκεράσουμε τους Πράσινους, καθώς εμφανίζονται πιο δυνατοί από πέρισυ.
Athens Lions Panathinaikos-1908 Πραγματικό ντέρμπυ, δεν μπορώ να δώσω προγνωστικά. Πιστεύω θα είναι ωραίο ματς.
AEK Athens LEPANTO FISHERMEN Ο ψαράς δεν νομίζω να έχει πρόβλημα, η νίκη είναι δική του.
I.C.I. BC SVIM 2009 Μία απ' τα ίδια. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των 2 ομάδων. Ο ICI θα κερδίσει εύκολα.
Inuvik Club BROLA Δύσκολο ματς με τον BROLA να έχει τα όπλα του, αλλά με τον Inuvik να διαθέτει μία πολύ ισορροπημένη αλλά και δεμένη ομάδα. Θα ποντάρω υπέρ του Inuvik, αν και ο prelevits με έχει διαψεύσει ήδη μία φορά.
monarxes lokros Ποντάρω στους μονάρχες
Tiptoners nikolas2007 Ένα ματς στο οποίο ο nikolas θα αντιμετωπίσει μία ομάδα παρόμοια με την δική μου, πιο δυνατή όμως σε ορισμένα σημεία. Δεδομένου του αποτελέσματος στο μεταξύ μας ματς, πιστεύω ότι θα κερδίσουν οι Tiptoners. Ωστόσο ο nikolas ίσως θα μπορούσε να κλέψει το ματς, κι αν όχι φέτος σίγουρα από του χρόνου θα μας δυσκολεύει πολύ περισσότερο.
OLYMPOS.BC Athens Lambs Ο Όλυμπος δεν έχει δείξει ότι μπορεί να κοντράρει την κατηγορία. Τα αρνιά θα προσθέσουν άλλη μία νίκη στο ενεργητικό τους.
Τα ως άνω προγνωστικά δόθηκαν με την λογική ότι οι ομάδες θα παίξουν με τις κανονικές πεντάδες και με ίδιες διαθέσεις, καθώς λόγω έλλειψης χρόνου δεν κοίταξα καθόλου το κύπελο :-)