Prie ko cia veltis su manim i diskusijas ? Tik bendros nuomones prieti reikia ir tiek. mane net rycka skatina labiau nesutikt ir savaja daugiau reikst, kad per kazkokia minciu pyne geriausia varianta rast. nebesu tas kuris turi laiko buzzeriui ir dideliems gincams. Ideja kilo kazkam berods Vaidui sitam dalykui, tai ir prisijungiau, tik tiek. Pats buvau NT treneriu ir zinau kad kazko naujo isspaust is esamu zaideju praktiskai sunkiai imanoma, nes tiesiog nera vienos sistemos, visis treninti belenkur ir belenkaip, nesuderinta. Individualiai stiprus gan zaidejai, komandiskai tampa silpni. Taip iseina kad multiskilus auginom be reikalo, nes neina ju panaudot todel kad jie netinka vienas prie kito. As tik noriu kad ateities treneriams butu lengviau, kad kandidatuodami galetu tiketis kazka rimto laimet. O ne kandidatuot kad islaikyt ta pacia pozicija daugmaz. As prie sito reikalo tikrai mazai palyginus prisidesiu, isvis tik praktiskai organizatorius zmoniu norinciu padeti buvau, nes pats igyvendinti tiesiog neturiu tam laiko. Pradzia padaryti tik bandau. Tad jei turi bent keleta minuteliu laiko, praverstu ir tavo nuomone.