Da udjemo malo u detalje transfera te famozne ekipe Miami Trio.
Taj Mitar Jovanov je kupljen iz ekipe kandidata Mirka za 2 300 000 a odmah sledeci transfer je u ekipu fantasticna petorka kod Karla za 1 299 000.
Цена играча је пала у односу на тада и стално се мења. Друго, Карло је прошле године био код мене у лиги и испао и продао је све играче да би довео те играче,а да ли је трансфер договорио са правим менаџером или фармом, њега брига јер му је битно да доведе играча. И откуда ти знаш да неког играча ниси купио из неке стране или наше фарме. То што си рекао за кандидата је твој мишљење и право, али није лепо да развијаш заверу на остале чланове.
И још једно питање, одакле се ти појави???
Za ovo sto si pisao mozes ti da dobijes BANanu jer na forumu iznosis takve gluposti. To gde je igrac bio i za koliko je prodat me savrseno ne zanima.
Oglas je bio okacen na forumu i svako je mogao da nudi ja sam se samo prijavio da imam toliko para i da cu ga juriti dok mogu tj dok imam na racunu.
I stvorno nije korektno sa tvoje strane da ovako pises zato sto je transfer cist da je neko drugi ponudio vise verovatno bi i njega optuzio i ja nisam farmer, rancer... samo hocu da ulozim u domaceg igraca i da mozda zaigra za reprezentaciju ako ne zaigra imacu extra igraca za sebe.