Eo kratko i efikasno maksuz za tebe. Sezona 23
Repke od kojih smo izgubili:
Svedska - 2 razlike, izradili za laganicu, nije 20 i kusur razlike.
Belgija - poraz, sve ocjene smo imali ili bolje ili iste i zijanili hladno.
Portugal - bolji ljudi
Njemacka - bolji ljudi, izgubili smo 3 razlike a ne 20 i kusur.
Hrvatska - bolji ljudi
.
Tolko o ovom konkretnom i kratkom, sad filozofija.
Jesi ti neka podvojena licnost pa pricas o sebi u mnozini?
Eh vidis sad smo imali knap rezultate i malo je falilo da pobjeidmo neke bolje reprezentacije, jesi ti svjestan ko je odgovoran za razvoj tih istih igraca koji igraju za reprezentaciju, da nije mozda Splico?
Selektor je samo tu da postavi blind, lcd i to je to, a sto sam ja sezonama radio s ovim igracima, kontaktirao trenere, pronalazio ih i td, e sad polako vidis da se moj trud isplatio.
Selektor je t uda pozove najbolje igrace koje ima i ubaci ih u roster, to je sve sto on treba da uradi, naravno Splico to nije ucinio i mozda je to ona trunka koja nam je nedostajala u ove dvije utakmice, necemo nikada saznati ;)
Dobri igraci i forma donose uspjeh, naravno uz srecu na tekamma i srecu pri zdrijebu, a ne selektor koji je dosao na gotovo i postavio praznu taktiku ko i svi drugi, a te igrace sigurno nije formirao Splico, slao treninge, planove, pricao na kineskom s ljudima i slicno ;)
Puno se Splico namucio za ovaj igracki kadar, jes aha, i tako mos kuci sa ukucanima pricat pa nek zacepi ko koga hoce.
This is where we hold them!