Βλεπω βγηκαμε για ψωνια ολοι σημερα!!
Μόνο Paraolympicos δεν τους λες αυτούς που έβγαλε στη λίστα ο Ισπανός! :-)
Περιμενα στη γωνια μηπως παρω κανεναν σε καλη τιμη αλλα ξεφυγαν παλι οι τιμες. Ο Κοτιδης ομως βγηκε μπροστα εσταξε το χρημα κ πηρε τη παιχτουρα σε σχετικα καλη τιμη για την εποχη. Αλλη μια μεταγραφικη επιτυχια για τον πανσοφο. Τωρα το θεμα ειναι ο αμπαλος ο Αλεξανδρος να τον εκμεταλλευτει. Ο αλλος παικτης που κηνυγησε ομαδα απο τη δικια μας μερια ηταν μεν σε καλυτερη ηλικια αλλα ξεφυγε η τιμη πανω απο τα 6 εκ
Πανικός προκλήθηκε,όταν ο πάνσοφος έκανε ντου ανοίγοντας το χρηματοκιβώτιο του συλλόγου και απειλώντας ότι θα τα ξοδέψει όλα σε ψώνια!Μάταια προσπαθήσαμε να τον συνετίσουμε και να του εξηγήσουμε ότι δεν πρέπει να ανοιγόμαστε οικονομικά σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς!Μάλιστα ούρλιαζε ότι μαζί με τον Αιγύπτιο,θα πάρει και τον Λεσένκο να κάνουν αχτύπητο δίδυμο,ενώ είχε στο πρότζεκτ και το τέρας των 200κ!
Μετά την υπογραφή ήταν μάλιστα ξεκάθαρος στις δηλώσεις του:' ΕΓΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!!ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!''
Εγώ από την πλευρά μου έκανα δηλώσεις Μπέντο για Ανσαριφαντ: ''Oi Legends είναι μια δύσκολη ομάδα!Ο νέος αθλητής θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να κερδίσει έστω και λίγο χρόνο συμμετοχής!Δεν ξέρει τα συστήματα και δεν τον ήθελα!Έχουμε καλύτερους!Ο Κοτίδης μου τον φόρτωσε!!!'' :-)
Πέρα από την πλάκα,ο παιχτης μου άρεσε αρκετά!Βέβαια φαντάσου που έχουμε φτάσει,που λέμε ότι τα 4,6 εκατομύρια για 32χρονο είναι καλή τιμή!Στα δικά μου γεροντάκια πάντως,ο 32χρονος θεωρείται νεούδι!!!