BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > ΣΕΖΟΝ 43 - Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΟΒΑΤΗ

ΣΕΖΟΝ 43 - Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΟΒΑΤΗ

Set priority
Show messages by
This Post:
22
295300.85 in reply to 295300.84
Date: 9/27/2018 6:47:21 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Πάντως εγω διαφωνώ!Τα πιο σημαντικά ματς που έχεις παίίξει μέχρι τώρα είναι οι τελικοί κυπέλλου που κέρδισες!Άσε που νομίζω ότι τα σημερινά ματς είναι πιο σημαντικά από τα χθεσινά!Χτες κέρδιζες 85κ και λίγη δόξα!Σήμερα την ευκαιρία για να κερδίσεις ακόμα έναν τίτλο!Στο Β3 θεωρώ σχεδόν αδύνατον κάποιος από τους 2 μας να το σήκωνε τελικά!

Σιγουρα απο τους κερδισμενους τελικους Πρωταθληματος ή Κυπελλου μενει το τροπαιο ενω και οικονομικα δινουν περισσοτερα απο μια προκριση στην 8αδα του Β3. Αλλα αν το δεις λιγο διαφορετικα για να παιξεις στο Β3 σημαινει οτι εχεις καταφερει να σηκωσεις εναν τιτλο. Οποτε θεωρητικα η προκριση στα νοκ-αουτ του Β3 ειναι το ''επομενο βημα'' απο τις κατακτησεις των τροπαιων.

Οσο για το τελευταιο σκελος ναι συμφωνω. Οι μισθοι που παιζουν ειναι πολυ μεγαλυτεροι απο αυτους που σηκωνει συνηθως καποιος εδω, ακομα και απο τον πρωταθλητη.

Καποιες ομαδες οικονομικα ειναι πολυ πιο μπροστα απο εμας.

This Post:
11
295300.86 in reply to 295300.85
Date: 9/27/2018 7:50:44 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Έχεις ημιτελικό κυπέλλου απόψε και πρέπει να συγκεντρωθείς για το ματς. Αν δεν σε στεναχωρούσε ο αποκλεισμός και οι ήττες δεν θα ήσουν εδώ που είσαι. Έπαιξες απέναντι σε παικταρά μάνατζερ, έπαιξε καλά το ματς απέναντί σου και μπράβο του. 36 μύρια σε 7 παίκτες ήταν το ρόστερ του. Εγώ παίζω από τη σεζόν 11 και έχω ξοδέψει μόλις 63 για αγορές. Κι όμως έχασες με μπάζερ κι ενώ έφαγες μάντεμα. Εϊσαι δυνατός, κατάλαβέ το. Δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξεις στο Β3 και δεν ξέρεις ούτε κι εσύ κι εκεί είναι το πρόβλημα. Η ανασφάλεια είναι. Θα σου πω μια ιστορία λοιπόν μήπως σε βοηθήσω.

Τη σεζόν 30 μπήκα με το απόλυτο της έδρας στα πλέι-οφφς. 20-2 ρεκόρ. Ήταν η στιγμή μου. Αλλά δεν είχα ξαναπαίξει τελικούς και πολλά περιθώρια δεν είχα. Με νίκησε ο Σπάρταν που ήταν καλύτερος από εμένα. Τη σεζόν 31 λοιπόν ένιωθα ότι ήταν η τελευταία μου ευκαιρία. Αλλά η έδρα έκανε φτερά νωρίς σχετικά από το Μάνο. Ήμουν ζωντανός όμως γιατί ήλπιζα στο κύπελλο. Κι όταν έχασα στους 8 στην παράταση από τον Κοτίδη ενώ νικούσα όλο το ματς (και καμιά 10αριά πόντους κάνα δίλεπτο πριν το τέλος) απελπίστηκα. Αυτό ήταν. Φλέρταρα με κάποιον τίτλο, αλλά ο Κύριλλος δεν θα σήκωνε κούπα. Ήμουν σίγουρος εκείνη τη στιγμή ότι δεν θα σήκωνα κούπα. Σϊγουρος σου λέω. Πούλησα 3 παίκτες μετά για ανανέωση βασικά. Κι όταν πήρα τα φράγκα, άρχισα να σκέφτομαι. Είχε βγει ο Νίκολς για πούλημα και δεν με φτάναν τα λεφτά. Δεν τον πήρε κανείς. Ξαναβγήκε και τον τσίμπησα. Και λίγες μέρες μετά πήρα και τον Αλλάντι. Και μπαίνω στα πλέι-οφς. Το κακό με την λύπη είναι πως διαρκεί παραπάνω από όλα τα πρωτογενή συναισθήματα. Το καλό όμως είναι πως μόλις περάσει νιώθεις ανανεωμένος αλλά ταπεινός. Έγινε το θαύμα λοιπόν. Ο Μάνος αποκλείστηκε από τον Μαμού (και επειδή κατέβηκε χαλαρά) και βρέθηκα με την έδρα με ενθουσιασμό υπέρ μου. Και πήρα τον τίτλο σε μια σεζόν που κατά τη διάρκειά της είχα νιώσει πως όλα είχαν τελειώσει.

Είσαι καλός μάνατζερ Ηλία και σε νοιάζει η ομάδα σου. Συνέχιζε να μπαίνεις για να κερδίσεις κι αν χάσεις θα δώσεις συγχαρητήρια στον αντίπαλο και θα σκεφτείς τι έπρεπε να είναι αλλιώς. Αν νικήσεις όλα τέλεια. Εϊσαι η 2η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, διεκδίκησε ότι μπορείς.

ΥΓ: Όποιος και να πάρει το κύπελλο από τους 4 θα χαρώ με την χαρά του, είτε είναι ο Ρόνι, είτε είναι ο Κοτίδης, είτε είναι ο Ηλίας, είτε είναι ο Νικόλας.

ΥΓ2: τραγουδάκι...

πάρε τα πάνω σου μικρέ, πάρε τα πάνω σου...
πάρε μολύβι κι έλα κάθισε στο πιάνο σου...

Αδιέξοδο - Αλκίνοος Ιωαννίδης & Ελευθερία Αρβανιτάκη & Διονύσης Σαββόπουλος

(https://www.youtube.com/watch?v=pNzHJVxBXOo)

Last edited by stelaios at 9/27/2018 7:51:55 AM

This Post:
33
295300.87 in reply to 295300.83
Date: 9/27/2018 8:13:50 AM
Overall Posts Rated:
747747
Χαρά μας να βοηθάμε όπως μπορούμε τις ελληνικές ομάδες.
Συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη και πρόκριση(και με απίστευτο Γερέλ)!

***i'm possible nothing is impossible ***
This Post:
11
295300.88 in reply to 295300.87
Date: 9/27/2018 8:34:24 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη και πρόκριση(και με απίστευτο Γερέλ)!

Μπράβο σας Δημήτρη!!! Ο Γέρελ το πήρε το ματς βασικά. Πόσοι ψηλοί ανεβαίνουν να παίξουν στο ΣΓ και αντί για λάθη μοιράζουν 9 ασίστς??? Γέρελ!!!

This Post:
00
295300.89 in reply to 295300.87
Date: 9/27/2018 8:51:39 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη και πρόκριση(και με απίστευτο Γερέλ)! (y)

O Yerel ήταν σκασμένος που έχασε το triple double για μια ασίστ!

Σε δηλώσεις του μετά το ματς είπε: ''Τώρα στα γεράματα κατάλαβα ποια θέση μου ταιριάζει πραγματικά!Δεν ξαναπαίζω 4 ή 5!!Θέλω να παίζω μόνο SG!!!Και στον σύλλογό μου και στην Εθνική!!!!''

Δεν τον βάζετε να παίξει σε κάνα φιλικό SG πριν αποσυρθεί???? :D

This Post:
00
295300.90 in reply to 295300.88
Date: 9/27/2018 8:55:54 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Μπράβο σας Δημήτρη!!! Ο Γέρελ το πήρε το ματς βασικά. Πόσοι ψηλοί ανεβαίνουν να παίξουν στο ΣΓ και αντί για λάθη μοιράζουν 9 ασίστς??? Γέρελ!!!

9 ασίστ με ένα μόνο λάθος,4/8 σουτ και κανένα σκοτωμένο τρίποντο ξεπερνάει κατά πολύ τις προσδοκίες μου από ότι ήλπιζα στήνοντας την ομάδα!Αλλά με 16 εμπειρία,ήξερε πως να κινηθεί και ως 2αρι!!!Δεν το πήρε πάνω του και δεν την είδε σουτέρ να βαράει αβέρτα τρίποντα!!!! B)

This Post:
00
295300.91 in reply to 295300.90
Date: 9/27/2018 9:33:15 AM
Overall Posts Rated:
10001000

9 ασίστ με ένα μόνο λάθος,4/8 σουτ και κανένα σκοτωμένο τρίποντο ξεπερνάει κατά πολύ τις προσδοκίες μου από ότι ήλπιζα στήνοντας την ομάδα!Αλλά με 16 εμπειρία,ήξερε πως να κινηθεί και ως 2αρι!!!Δεν το πήρε πάνω του και δεν την είδε σουτέρ να βαράει αβέρτα τρίποντα!!!!

θα σου ζητούσα τα σκιλς του, αλλά μπορεί να παίξουμε σε κάνα τελικό και δεν θα είναι δίκαιο

χαχαχαχαχαχα

This Post:
22
295300.92 in reply to 295300.91
Date: 9/29/2018 10:12:15 PM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Απανταω σε αυτο το νημα να γινει λιγο μπουγιο... Θα σας ζαλισω λιγο αλλα πρεπει καπου να τα πω.Πολλα λογια
παντως οποιος εχει ορεξη διαβαζει ...χαχαχα

Ευχαριστω Στελιο και Τεραστιε για τις γνωμες σας.Κριμα Τεραστιε,αμα δεν προλαβει ο παικτης,να εχεις τραυματισμο πριν απο τελικο.Ειναι για γελια το παιχνιδι σε αυτο το κομματι.Οπως ειχε και ο Ταπουτος περισυ πριν τον τελικο, μου φαινεται ο ρουσος.Κατι πρεπει να γινει παιδια και να πιεσουν ολοι οι μανατζερ να βγουν οι τραυματισμοι εξω απο το παιχνιδι ή εστω να συμβαινουν μεχρι τη δεκατη εβδομαδα(απο τις 14) ας πουμε,οποτε στα μεγαλα ματς να ειναι ολοι παρων.Κριμα να παιζει η μηχανη με τον κοπο των μανατζερς.

Μια και τα λεμε για αναδρομες,ελλειψεις,πλανα κτλ.Η αληθεια ειναι οτι εχω βαρεθει πολυ.Παει η ομαδα σχεδον στον αυτοματο 2,5 σεζον(απο οταν επεφτα απο Α1 μεχρι τωρα).

Περα απ αυτο,φετος εκανα ενα πλανο αρχη της σεζον να σωθω ευκολα με πλει οφ και να κυνηγησω το κυπελο για πρωτη φορα στην ιστορια συλλογου.Δεν εχω παιξει ποτε σοβαρα το κυπελο.Παω μεχρι το ολ σταρ και αποκλειομαι επιτηδες ειτε λογω προπονησης,ειτε λογω εθνικης και καταστασεων.Εχει 3 δυνατα ματς εκεινη η εβδομαδα και δε βγαινει.Ακομα και τοτε που σε κερδισα Τεραστιε που ειχες ομαδαρα με Μομαλακη(3 εκατ DMI εναντιον 6 και διπλασιους μισθους,η μεγαλυτερη νικη που εχω κανει στο παιχνιδι αναλογικα παντα) την επομενη εβδομαδα το παρατησα το κυπελο.Φετος ομως με το προγραμμα που ειχα ηταν ευκαιρια να κατεβω να παιξω.Πιστευω τα πηγα μια χαρα.Απεκλεισα 2 ομαδες Α1 και εχασα στο τελος απο τον Τεραστιο και παιζοντας ολα τα ματς μονο ουδετερα συστηματα συνειδητα.Πρεπει πριν παρατησω το παιχνιδι να δοκιμασω και κατι αλλο εκτος απο εσωτερικα.Απο την αρχη που παιζω μονο προπονω και δεν εχω τριφτει με τα συστηματα και τη μηχανη.Μονο εσωτερικα...Κριμα να σταματησω να παιζω και να εχω δοκιμασει μονο κοιτα μεσα...Προχθες ηταν μεγαλη ευκαιρια να δω την υπομονετικη σε πολυ ανταγωνιστικο ματς.Δεν ειχα αγχος και δε χαλαστηκα που αποκλειστηκα.Πιστευα απο την αρχη οτι διαβασμα εσυ,διαβασμα εγω σε εσωτερικα ισως να μου εδιναν ενα ελαχιστο πλεονεκτημα στην πλαστιγγα του ματς αν επαιζα εσωτερικο(μετα ειναι η τυχη και τα σπορια της μηχανης).Αλλα μου ετρεχαν τα σαλια να δω την ομαδα αλλη μια υπομονετικη σε ματσαρα αφου θα με διαβαζες κιολας εσωτερικα.Ειχα μελετησει και τον Αλεξανδρο με τον παικτη που πηρε πριν λιγες μερες οποτε ηξερα τις πιθανοτητες μου για κουπα αμα καψω και τους παικτες μου(48 λεπτα οι σκιες και ο βαρδης,και ο τελευταιος αλλαγη στους ψηλους σε περιπτωση φαουλ) στο μεταξυ μας ματς.Οποτε ηταν το καταλληλο ματς για μια υπομονετικη και μια απομονωση στο προηγουμενο ματς με τον Στελιο(εχετε αμυνες μεσα-εξω οπως και ο Ατρομητος που εχασα),ωστε να δω και τι χρειαζομαι για του χρονου αλλα και πως τσουλαει η φαση.Ενταξει εχετε παιξει εκατονταδες ανταγωνιστικα ματς,συν τα ιδιωτικα με διαφορα συστηματα ενω εγω μονο μερικα και αυτα με κοιτα μεσα υποχρεωτικα.Θα σταματησω το παιχνιδι μονο με λοου ποστ...χαχαχα.Οποτε ηξερα τις πιθανοτητες μου για κουπα αφου ειχα αποκλεισει απο την αρχη το ενδεχομενο να παρω παικτη να βοηθησει στο φινις και ηθελα να τους δω με αυτο το ροστερ,με τραυματισμους που προεκυψαν αλλα και να κανω δοκιμες με ουδετερα σε καλα ματς(Ταπουτος,Στελιος,Τεραστιος,Ατρομητος) κτλ.Η ομαδα προχθες δεν ειχε αγχος.Να πω την αληθεια και ας εχασα.Μου αρεσε η ομαδα.Τη φανταζομουν με εναν καλυτερο σκορερ στη θεση του Ουγγρου,ο Ουγγρος αλλαγη ή και βασικος οσο αντεχει και ενας ψηλος να ερχεται απο τον παγκο.Πιστευω εχει πολλες δυνατοτητες.

Παντως προχθες ηταν δικαιη η νικη σου Τεραστιε,απο την αρχη ησουν μπροστα στο σκορ μπραβο.

This Post:
00
295300.93 in reply to 295300.91
Date: 9/29/2018 10:12:20 PM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Να πω και μια αλλη αληθεια σιγουρα θα κυνηγησω τις επομενες 2 σεζον οτι μου αναλογει απο αποψη καποιου τιτλου, αν τα καταφερω βεβαια, αλλα νιωθω οτι το εχω τερματισει το παιχνιδι σε αυτο που με ενδιαφερει.Εχω στειλει 5 παικτες U21 και 3 παικτες αντρων.Λογικα θα εχω καποιο ρεκορ.Επισης εχουν σκοραρει 3 παικτες προπονησιμοι στο ιδιο ματς(φιλικο) με την Αντρων.Μια προκριση λειπει με την αντρων και τελειωνει και η τελευταια πιστα.Ταυτοχρονα με αυτους που προπονησα εδω ειχα και σε ενα αλλο παιχνιδι που εκλεισε, 3 μικρους U21 την ιδια εποχη με τους 3 που ειχα εδω με Βιλιαγκουρα-Αλεξανδρο τιμ.Πολυ ματς εθνικων εβλεπα τοτε και με επιτυχιες οι εθνικες και στο αλλο παιχνιδι και εδω με βαρδη που ειχε βοηθησει να περασουμε στην επομενη φαση.Το ευχαριστηθηκα εκεινη την εποχη.Οι 3 στο αλλο παιχνιδι ηταν τερατα με 3 40λεπτα την εβδ λιωσιμο(100 % κουραση αλλα ειχαν +3 εμπειρια κομβικο σκιλ).Ομως το εκλεισαν το παιχνιδι προτου προλαβω να το δοκιμασω λογω προπονησης και λιωσιμου για την εμπειρια...χαχαχαχαχαχα Ειχα πολλα εκατομμυρια μαζεψει σε αυτο το παιχνιδι.Παρα πολλα και 5 παικτες τερατα προπονημενους με τους καλυτερους γυμναστες που εδιναν το Μαξιμουμ της προπονησης και επαιζαν τα παιχτακια 40 λεπτα για την εμπειρια εκτος απο τις χρονιες που επαιζαν εθνικες(ειχε και U18) που δεν επρεπε να εχουν κουραση.Ολα αυτα μεχρι 26 χρονων οι παικτες μετα εκλεισε.

Και εκει ειχα ετοιμασει την τελικη ομαδα με ιδιες ηλικιες με αυτους που εχω τωρα στο μπαζερ ωστε να παιξω και στα 2 παιχνιδια στην Α1 για λιγες σεζον και μετα να τα παρατησω και τα δυο μανατζερ.Τα τελεια πλανα...χαχαχαχαχα
Στο αλλο οι δυο τουλαχιστον θα επαιζαν αντρων,ηταν πολυ μπροστα.Στο μπαζερ καταφερα και εφτιαξα και συντηρω 2 ψηλους αντρων με 390.000 μισθους τους οποιους εχω σχεδον παντα στο 9 κατασταση.Αλλα εχω πεσει σε εποχη εδω και κανα χρονο που δεν εχω ορεξη και εχω βαρεθει.Μενω για την εθνικη και την παρεα με τα παιδια που βλεπουμε τα ματσακια,οποτε αναγκαστικα παιζω και την ομαδα μου για να μη γελαει ο κοσμος με τους 2 διεθνεις που εχω...χαχαχα

Αν μπορουσα να ημουν στην IV και να μπορω να τους συντηρω θα ημουν ηδη εκει,αληθεια λεω.

Τωρα εχω βαλει στοχο να παιξω το παιχνιδι αλλες 2 σεζον μεχρι να πανε 33 χρ οι παικτες και να παιξω αλλο ενα ευρωπαικο με την εθνικη.Βασικα απο την αρχη που προπονω τους παικτες εχω κεντραρει την μεθεπομενη που θα παρατησω το παιχνιδι.Ετσι εφτασα στην τελικη ομαδα στο μπαζερ οπως ειχα σχεδιασει.Με καποια σκαμπανεβασματα βεβαια γιατι επεσα απο Α1,αλλοτε ημουν μπερδεμενος,ενω καποτε σκεφτομουν να πουλησω αλλα βαριομουν να προπονησω απο την αρχη λογω πλανου φυγης κτλ.Ετσι στην κρισιμη καμπη δεν ειχα ορεξη,δεν ειχα πλανο και τελικα την πατησα.Τελος παντων εχω καταφερει αυτη τη στιγμη και εχω μια χαρα ομαδα που δε θα χασει σκιλ για δυο σεζον και αρκετα λεφτα στην ακρη. Εχετε εντοπισει και οι δυο ακριβως τα θεματα που προβληματιζουν την ομαδα αγωνιστικα.Το ενα ειναι ο παγκος που λεει ο Στελιος.Μια απειλη στους ψηλους να μπαινει μεσα να χωνει ενα δεκαλεπτο να μην αγχωνεται η ομαδα και με τα φαουλ.Και λειπει αλλος ενας σκορερ.Να παρει επιτελους τη φανελα του Γουανγκ και του Αλικμαε να πανε σπιτι τους...Αλλα εχουν ακρες και δε φευγουν πριν τον προεδρο....χαχα Πιστευω θελω 2 παικτες,εναν δυνατο σκορερ και να περασει του χρονου αλλαγη ο Ουγγρος και εναν ψηλο οχι κατι ιδιαιτερο.Ετσι δε θα εχω κενα διαστηματα και θα μπορω να παιζω και 3 ματς την εβδομαδα.

This Post:
22
295300.94 in reply to 295300.91
Date: 9/29/2018 10:12:42 PM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Το αλλο θεμα ειναι αυτο που λες Τεραστιε.Κανουν φαουλ οι παικτες.Δε μπορω να παιξω και να ευχαριστηθω τετοιους παικτες.Στην 1 η περιοδο ειναι με 3 φαουλ και με χαλανε και ας μην αποβληθουν.Περπατανε και κανουν φαουλ για να κανει αλλαγες το παιχνιδι.Ωρες-ωρες αναρωτιεμαι πως καταφερα και προπονησα 3 παικτες οι δυο για αντρων με 3,5 φαουλ μ.ο χωρις να χασουν προπονηση.Στην εθνικη ομως δεν κανουν φαουλ....Τελος παντων.Πριν αγορασω τον τελευταιο 7 γυμναστη με 5 εκατ ημουν μπροστα σε αυτο το διλλημα.Ή αλλαζω γυμναστη(ειχα παλι 7 με 4 εκατ αγορα) και παιρνω 6 με 1,5 ή συνεχιζω με 7 για το τιποτα σε διαφορα σκιλς.Δε μπορουσα ομως να παω σε 6 στα τελειωματα ενω ειχαν 7 πιο πριν.Το οτι εκαναν πολλα φαουλ με οδηγησε πιο ευκολα στο να δωσω τα λεφτα στον 7 για το κατι παραπανω για την εθνικη σε βαρος της ομαδος μου.Συνειδητη επιλογη...Ειχε κοστος βεβαια για καποια δεκαδικα διαφορα στην προπονηση αλλα το ηξερα.Ρισκαρα και με το πλανο(αν δεν ανεβαινα Α1 μπαμ) αλλα πιστευα απο την αρχη οτι μπορω να ανεβω Α1 με οτι εχω.Τελικα βγηκε και το πλανο Ακριβως οταν μου προπονησε η Α1 το ριμπαουντ σε μισθους(2 σεζον μεχρι τερματισει η προπονηση,μετα επεσα).Μεχρι να πεσω μου ειχε βγει το πλανο 100% σε ανοδους-προπονηση-συντηρηση-ετοιμοτητα παικτων.Αλλα τελικα ειχα φαει ολα τα λεφτα του πρωταθλητισμου στους γυμναστες και στους μισθους τους(ο τελευταιος 7 εφτασε μεχρι 150 χιλ).Οποτε σε αυτο το κομματι παω να κανω υπερβαση ως ομαδα με τα λεφτα που μαζευω αν και εχασα πολλα οταν επεσα και με τους παικτες που πουλησα μιση τιμη απο την ακριβη που τους αγορασα.Παντως Α2 συντηρησα ομαδα με 600.000 μισθους και εβγαζα 20.000 καθαρα την εβδ χωρις το κυπελο.Ειχα 140+ χιλ εμπορικα.

Κλεινοντας φετος θα κανω δοκιμες.Πλει οφ θα παιξω και εσωτερικα αλλα η ομαδα φετος δεν εχει αγχος.Δεν ειναι και ετοιμη ακομα.Στοχος ηταν να σωθω ευκολα,να μαζεψω λεφτα και να κυνηγησω το κυπελο.Μεχρι τους 4 ειναι μια χαρα για πρωτη χρονια.Επισης ειναι ευκαιρια να δω καποια πραγματα με τα συστηματα αν μπορεσω να καταλαβω βεβαια...χαχαχα
Του χρονου θα παρω εναν καλο σκορερ και εναν ψηλο να κυνηγησω οτι καλυτερο μπορω για 2 σεζον.Θα εχω καλη ομαδα για 2 σεζον,δε θα αγχωνομαι και με τα φαουλ αφου θα εχω αλλαγη στους ψηλους ενω δε θα εχω και κενα διαστηματα που λεει ο Στελιος.Μακαρι να εχω και ορεξη αυτες τις δυο σεζον.

Αυτη ειναι η αναδρομη και το πλανο του ΓΣΠ και του μανατζερ.Παντως η ΓΣΠαρα ουτως ή αλλως ειναι μια απο τις ιστορικες ομαδες στο παιχνιδι σε παραγωγη διεθνων.

Καλο τελικο παιδια την Πεμπτη ενω ολοι υποστηριζουμε ελληνικες ομαδες στο τσαμπιονς οπως βεβαια και την εθνικη μας.

This Post:
11
295300.95 in reply to 295300.94
Date: 9/30/2018 6:37:41 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Ωχ βρε καμάρι μου...

Κι έλεγαν κάποτε για εμένα ότι γράφω σεντόνια χαχαχαχχαχα

Πολύ μου αρέσει πάντως να βγάζει κάποιος πράγματα από μέσα του ή να κάνει αναλύσεις κι εγώ να τα διαβάζω. Αυτό που έχεις κάνει με τους διεθνείς είναι άλλου επιπέδου. Εγώ την όταν προπονούσα τον Κυρίλλο ανέβηκα κάποια στιγμή στην Α2. Όσο προπονούσα φλέρταρα με υποβιβασμό. Έδινα πολλά για Κυρίλλο και Κουλουχέρη, αλλά δεν μπορούσα να τους βάλω να παίξουν συγχρόνως λόγω καταστάσεων. Την σταμάτησα στο φινάλε την προπόνηση τότε. Ο Κυρίλλος είχε 132 σκιλς, δεν άφησα και πολλά δλδ, αλλά ο Κουλού ήταν 2 χρόνια μικρότερος. Πάντως είχα πρόβλημα να προπονήσω και να νικάω συγχρόνως τότε, και μάλιστα λογικά με δυνατό προπονητή. Εσύ φίλε τα κατάφερες. Με 7άρι γυμναστή παρακαλώ ( ΟΥΑΟΥ).

Απλά respect!!!

Εννοείται ότι θα σε θυμόμαστε οι μάνατζερς της φουρνιάς σου για το ότι πέτυχες με τους διεθνείς σου!!! Εννοείται!!!

Δεν γνώρισα ποτέ άλλον σαν κι εσένα στο ΕΛληνικό μπάζερ σε αυτό το κομμάτι.

ΕΛπίζω να μην σταματήσεις το παιχνίδι όμως, που φοβάμαι ότι θα το κάνεις όπως το είχε κάνει κι ο Νεκτάριος που ήταν συνειδητοποιημένος από καιρό. Μπορούν να υπάρξουν προκλήσεις για εσένα σε αυτά που σου αρέσουν, αρκεί να τα φανταστείς να γίνονται. Μπορείς να είσαι σε τιμ εθνικής που θα πρωταγωνιστεί όπως ποτέ άλλοτε πχ.

Για τα φάουλ τώρα.

Υπάρχει κρυφό σκιλ επιθετικότητας. Κάποια παίκτες είναι πιο physical και στην επίθεση και στην άμυνα. Θα προσπαθήσουν να κλέψουν μπάλες, θα προσπαθήσουν να μοιράσουν τάπες και θα χρεωθούν με φάουλ ( όλα τα φάουλ πάνω σε σουτ είναι αποτυχημένες τάπες). Θα κερδίσουν και παραπάνω φάουλ όμως.

Δεν είναι κακοί, αλλά

α) δύσκολη η προπόνησή τους για 48λεπτο

β) έλλειψη βάθους κάνει δυσκολότερα τα πράγματα γιατί τα σκλις πέφτουν όσο κουράζεται ο παίκτης

γ) επιθετικά πως να στηριχτείς σε κάποιον φαουλάκια...

Όταν έρθουν τα πολλά σκιλς γίνονται καλύτερα τα πράγματα, ειδικά αν έχεις τρύπα κάπου. Διαβάζει η μηχανή ότι δεν πάμε πχ να χτυπήσει πάνω στον Πετσάλνικο γιατί έχει σούπερ άμυνες και πάει να βρει άλλον. Έτσι την γλυτώνει κι ο Πετσάλνικος.

Πάντως φέτος έκανες σούπερ χρονιά και πέτυχες τους στόχους σου κι η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μην βιαστείς να την τελειώσεις. Έχεις πλέι οφς Α1. Μπορείς να πας στους τελικούς του πρωταθλήματος, ενώ πλέι οφς Α1 δεν έχεις ξαναπαίξει ποτέ σου. Δεν είναι λίγο. Εϊχες υπομονή πολύ πάνω από το μέσο όρο και πειθαρχία και αποτελεσματικότητα σε ότι είχες σχεδιάσει. Απόλαυσέ το για πάρτη σου τώρα!!!

Advertisement