Ωχ βρε καμάρι μου...
Κι έλεγαν κάποτε για εμένα ότι γράφω σεντόνια

χαχαχαχχαχα
Πολύ μου αρέσει πάντως να βγάζει κάποιος πράγματα από μέσα του ή να κάνει αναλύσεις κι εγώ να τα διαβάζω. Αυτό που έχεις κάνει με τους διεθνείς είναι άλλου επιπέδου. Εγώ την όταν προπονούσα τον Κυρίλλο ανέβηκα κάποια στιγμή στην Α2. Όσο προπονούσα φλέρταρα με υποβιβασμό. Έδινα πολλά για Κυρίλλο και Κουλουχέρη, αλλά δεν μπορούσα να τους βάλω να παίξουν συγχρόνως λόγω καταστάσεων. Την σταμάτησα στο φινάλε την προπόνηση τότε. Ο Κυρίλλος είχε 132 σκιλς, δεν άφησα και πολλά δλδ, αλλά ο Κουλού ήταν 2 χρόνια μικρότερος. Πάντως είχα πρόβλημα να προπονήσω και να νικάω συγχρόνως τότε, και μάλιστα λογικά με δυνατό προπονητή.
Εσύ φίλε τα κατάφερες. Με 7άρι γυμναστή παρακαλώ ( ΟΥΑΟΥ).
Απλά respect!!!Εννοείται ότι θα σε θυμόμαστε οι μάνατζερς της φουρνιάς σου για το ότι πέτυχες με τους διεθνείς σου!!! Εννοείται!!!
Δεν γνώρισα ποτέ άλλον σαν κι εσένα στο ΕΛληνικό μπάζερ σε αυτό το κομμάτι.
ΕΛπίζω να μην σταματήσεις το παιχνίδι όμως, που φοβάμαι ότι θα το κάνεις όπως το είχε κάνει κι ο Νεκτάριος που ήταν συνειδητοποιημένος από καιρό. Μπορούν να υπάρξουν προκλήσεις για εσένα σε αυτά που σου αρέσουν, αρκεί να τα φανταστείς να γίνονται. Μπορείς να είσαι σε τιμ εθνικής που θα πρωταγωνιστεί όπως ποτέ άλλοτε πχ.
Για τα
φάουλ τώρα.
Υπάρχει κρυφό σκιλ επιθετικότητας. Κάποια παίκτες είναι πιο physical και στην επίθεση και στην άμυνα. Θα προσπαθήσουν να κλέψουν μπάλες, θα προσπαθήσουν να μοιράσουν τάπες και θα χρεωθούν με φάουλ ( όλα τα φάουλ πάνω σε σουτ είναι αποτυχημένες τάπες). Θα κερδίσουν και παραπάνω φάουλ όμως.
Δεν είναι κακοί, αλλά
α) δύσκολη η προπόνησή τους για 48λεπτο
β) έλλειψη βάθους κάνει δυσκολότερα τα πράγματα γιατί τα σκλις πέφτουν όσο κουράζεται ο παίκτης
γ) επιθετικά πως να στηριχτείς σε κάποιον φαουλάκια...
Όταν έρθουν τα πολλά σκιλς γίνονται καλύτερα τα πράγματα, ειδικά αν έχεις τρύπα κάπου. Διαβάζει η μηχανή ότι δεν πάμε πχ να χτυπήσει πάνω στον Πετσάλνικο γιατί έχει σούπερ άμυνες και πάει να βρει άλλον. Έτσι την γλυτώνει κι ο Πετσάλνικος.
Πάντως φέτος έκανες σούπερ χρονιά και πέτυχες τους στόχους σου κι η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μην βιαστείς να την τελειώσεις. Έχεις πλέι οφς Α1. Μπορείς να πας στους τελικούς του πρωταθλήματος, ενώ πλέι οφς Α1 δεν έχεις ξαναπαίξει ποτέ σου. Δεν είναι λίγο. Εϊχες υπομονή πολύ πάνω από το μέσο όρο και πειθαρχία και αποτελεσματικότητα σε ότι είχες σχεδιάσει. Απόλαυσέ το για πάρτη σου τώρα!!!