Eveet maç bittigine göre konuşabiliriz öncelikle rakibimizi galibiyetinizden ötürü tebrik ederim, güzel sayı yedik güzel sayı attık (nasıl attığımız hakkında bir fikrim yok, başlarına taş mı düştü ne olduysa oynayacakları tuttu :)
Maç öncesi yazınızın bir blöf mü? yoksa tuzak görünümü vermeye çalıştınız bir yazı mı? sorusunun cevabını maçta görmüş olduk ki blöf çıktı :) En sevdigim oyuncu tipi ancak biz bu kart oyunun en başında maça kayıp gözüyle baktığımız için dahil degildik haha (ayrıca sizinde ne kadar kurnaz bir hoca oldugunuzu bu hamlenizle ögrenmiş oldum seni seni :)
Maç hazırlığı ile ilgili konuşacak olursam Challermsan ve Alexi gelecek maçlarda formlarının tepesinde olması ve kritik maçlarda aşırı ihtiyacımız oldugu için kadroya almadım, baya düşündüm bu konuda ve yerimi korumaya karar verdim,
kendi konferansımdaki maçları mutlaka kazanmam gerekiyor yoksa Bodrum ve Kanlıca takımları benden iyi takımlar Agu team da onların hemen arkasından geliyor burada ortalık karışacak playout oynamak istemiyorum açıkcası