Evet, kaotik sezonumuz son hızla devam ediyor. Tahminler yeter herhalde deyip biraz üstün körü bir diziliş yapınca, tahminler yetmedi. Böylelikle 1. sırayı da kaybettik, artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Maçtaki durgunluğun bizim çocukların maçtan bir gece önce yeni transferleri dışarı çıkarmış olmaları sebebiyle kaynaklandığı ihtimali üzerinde de durmaktayız tabii ki.
Evet, kaotik sezonumuz son hızla devam ediyor. Tahminler yeter herhalde deyip biraz üstün körü bir diziliş yapınca, tahminler yetmedi. Böylelikle 1. sırayı da kaybettik, artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Maçtaki durgunluğun bizim çocukların maçtan bir gece önce yeni transferleri dışarı çıkarmış olmaları sebebiyle kaynaklandığı ihtimali üzerinde de durmaktayız tabii ki.Bizim tarafın birinci sıra maçı var bakalım o maçta neler olacak
Jammers kampa girmiş hazırlıanıyordur şimdi. Form güncellemesi öncesi bir yıldız getirsek mi bilemedim :)
Şahsen ben çok gerekli olduğunu düşünmüyorum...
Bir transferde en çok oyuncu alan takım Bartuğ Hasan Kemal Can. Türk görünümlü Portekizli. Kaç kişi bu adam?