Prosím všechny, kdo mají zájem o český NT, aby věnovali pozornost diskuzi ve federaci a na externím foru, rozebírá se tam budoucnost českého NT.
Vzhledem k tomu, že pro mě BB přestalo být zábavou a stalo se spíše závislostí a nepříjemnou povinností, která mi komplikuje život, tak jsem se rozhodl, že již nebudu v příštích volbách kandidovat. Dokonce projednávám s GMky možnost odstoupení z funkce v průběhu volebního období (nejspíše mezi sezonama), ale v tom případě chci mít jasno, jak proběhne výměna (víceméně si dovedu představit 2 varianty - tým převezme mpesa, který byl druhý ve volbách nebo se mezi sezonama nebude volit jen U21 trenér, ale i NT trenér). Otázkou pak je, kdo bude kandidovat ať již v doplňkových volbách nebo pak další sezonu v regulérních. S LA-Honza999 jsem zatím nekonzultoval, zda je ochotný převzít NT dříve bez předchozí 2 sezonní zkušenosti v roli U21 trenéra, jak měl v plánu.
Toto rozhodnutí nemá žádnou souvislost s pondělní prohrou proti Německu (což mohou případně potvrdit lidi, se kterýma jsem komunikoval už o víkendu před tímto zápasem).