A mérkőzés értékelése nem a végeredményt tükrözi, hanem a játékosok értékeinek csapatmutatója.
Nézd meg a játékosaid pontosságát. Kéred átküldöm neked mi is az. Mivel végzett és képzett statisztikusi végzettségem is van elmondanám itt a matematika az úr. Csak a számok és az algoritmusok döntenek. Vannak valódi játékszabályok, amiket próbáltak programnyelvbe terelni. Szerintem ebben a játékban igen jól sikerült. Csak a BB-k tudják mit és hogyan. Minden más menedzser csak a valós játékból és statisztikai alapokból próbálja az általuk leírt programból a legtöbbet kihozni. Időnként ezt a rendszert nem igazán érted vagy éppen másképpen mint Én és esetleg mások.
Ne érts félre nem leszólni akarlak, csak megértetni veled azt ahogyan én (illetve mások is látják) látom a mérkőzéselemezést.
Nem a tapasztalatod és a hozzáállásod forszírozom, de a számokat mindenki másképpen értékeli. Ez véleménykülönbség. Példa: 6,8. Egyikünk szerint majdnem hét, másikunk szerint hat egész és valamennyi, a harmadikunk szerint pont 6,8.
Szóval mindenki kicsit másképpen nézi.
A mérkőzés csapat mutatói sok minden jeleznek, de nem a mérkőzés győztesének a előnyét. Azt amivel megnyerte a mérkőzést. Sok ilyen van linkelve. A csapat mutatói a játékosok összteljesítményét fogják jelezni. Ettől függetlenül egy játékos teljesítménye túl vagy alul mutathat ezen értéken. Pl. támadóhullám: Nem a gólpasszok számát fogja mutatni, mert azt láthatod a gólpasszoknál. Megmutatja azt az eredményes gyors támadásszervezést amivel könnyen gyorsan helyzetbe hozzák magukat a játékosok rendezetlen védelem ellen. Tehát magas külső és belső védekezés ellen alacsonyabb kinti és benti támadással is simán nyerhetsz , magas támadóhullámmal. Miért is? Mert rendezetlen védekezés ellen könnyű kosarakat szerez a csapatod.
Lehet, másképpen látod de én így tapasztaltam és így tanultam és játszottam és játszom még a kosárlabdát. Én ebből indulok ki és szerintem ezt tükrözi ez az érték. Ezért is kérdeztem a sportot.
pm: megvan sultz, megy neki ami Nógrádinak is.
Last edited by Mikhail at 2/19/2012 12:12:27 PM