Benim oyuncum Bolat türe bu oyunculara çok yakın neden değerlendirilmiyor. Bende TYP'mi şişireyim. 126 ola typyi serbest atış ile 140 mı yapayım
Öncelikle merhaba,
Oyuncu yetiştirmen takdir edilesi fakat üslub ve yaklaşım olarak biraz soru işaretleri var gibi ama ben yinede seni biraz bilgilendirmeye çalışayım.
Oyuncun Bolat Türe, 2 senedir takip ettiğim bir oyuncu, 23 yaşından 24 yaşına ne yapmış güzel bir gelişim göstermiş. Şahsi notlarımda'da bunu belirttim. 1sene içerisinde 10 artış özellik aldırmışsın (Helal olsun) Detayı
+1UŞ,+2TH,2TS,4PAS,+1İŞBu sene'de gelişimi iyi gidiyor, şuan 8 artış'dasın.
Ama Bolat'ın daha çok yolu var. Düzenli bir şekilde antreman almaya devam ederse
2 sezon sonra iyi yerlere zaten gelecektir. Ama tabi 2sene sonra değil'de tercihen
Bolat'ın 3sezon düzenli antreman almaya devam etmesi gerekiyor.
Benim oluşturmuş olduğum Mt.Kriterlerini okudunmu bilmiyorum fakat, bir gözden geçirmeni rica ediyorum.
Gökhan Ültan'a gelirsek Mt.'de ben devam eder isem bu sene son senesi olacak. Şuanki durumunu bile biliyor olsan eminimki bu şekilde konuşuyor olmazdın. Eğer analiz yaparım, bir incelerim dersen bu sene Mt.deki maçlarını reytinglerini vs bir gözden geçir derim.
Önsal Karadüzen; benim için olmaz ise olmaz bir oyuncu buna emin olabilirsin. Özelikleri ve oyuncu tarzı gereği her zaman iş yapabilecek bir oyuncu. (Özelliklerini merak ediyorsan, takım sahibinden istiyebilirsin paylaşırsa kendi tercihidir) Keşke biri böyle bir oyuncu daha yetiştirse.. Şuanki veri tabanında bu tarz yakın bir oyuncu bile yok diyebilirim sana sadece..
Tekrar'dan oyuncu geliştirme çabanı takdir ederek, Bolat Mt.'de oynayabilecek kaliteye geldiği zaman o yeri zaten söke söke alır. Yeterki sen moralini bozma ve gelişimine odaklan.
Meyveyi soymadan içinden ne çıkacak bilemezsin.!! Ama önce bir meyve olsunki, içinde ne var bakabilelim..
Ernesto
Nt Coach