Taky na to zareaguju. Mně se úplně HT systém nasazování do poháru nelíbí. Je až moc striktní. Možná by se dalo uvažovat o tom, že by třeba týmy v každém kole byli rozděleni na slabší a silnější polovinu a nalosování proti sobě. Nebo třeba nějaký počet nasazených něco jako v tenise. Ale mně osobně ani tento systém nevadí, aspoň je to zajímavé, týmy se mohou každý týden s napětím těšit na los. Není každou sezonu v poháru stejné finále jako v první lize, což by podle mne HT systém mohl způsobit. Samozřejmě kdyby se zrušilo neutrální hřiště od čtvrtfinále, pak by to bylo těžší pro mne a Frydek se do finále dostat v HT systému.
Co se týče těch změn v lize, baráži apod., tak si myslím, že teď v dohledné době reálné nejsou. Ale myslím, že až stabilizují vývojový tým a vyřeší aktuální akutní problémy, klidně by nějaké mohly nastat. Čas totiž pokročil a v některých zemích se stávají různé podivnosti. Např. v německé první lize skončil zápas oboustrannou kontumací, protože nikdo nechtěl být 5. a oba prahli po 6. místě. Taky si dovedu představit podobný boj o první místo v draftu. Což nový skauting, kdy jsou hráči skautování průběžně, ještě umocnil, protože týmy dříve vidí, že je tam něco fakt zajímavého. Myslím, že dříve nebo později budou muset na tyto situace nějak zareagovat tvůrci hry.