Živjo,
se obračam na vas, ker ne najdem nitke, kjer bi pisalo kaj o samih skillih in višini plače, torej ker skill visoko dvigne plačo igralcu, kateri manj...
Verjetno je to odvisno od igralca do igralca (torej višina/katero pozicijo igra).
Mi lahko nekdo kopira link oz. mi kaj napiše v povezavi s tem?
Zanima me, recimo za igralca višine 208cm NKI, kaj mu najbolj zviša plačo in kaj najmanj.
Najlepša hvala:)
No rahla pomoč čeprav največ k plači prispeva SKOK ali pa razdalja meta pa so tudi triki.
Zakaj gre če močno dvignemo obrambo pod košem (inside defence) na 16 nas zunajna obramba tudi 20 (outside defece) tudi 20 do 24 nič ne stane ker imamo centra ki stoji pod košem !!!!
Torej višina plače je odvisna od tega kaj na igralcu piše, Point guard zelo dvigne plačo podajanje a če tega igralca s treniranjem spremenimo v centra mu isti skil drugače prispeva k plači. Po domače obstajajo računalniki in ko v njih vstavlaš stevilke natreniranih skilov v sekundi vidiš , da si dvignil (če treniraš rabiš par tednov da to vidiš) torej v sekundi vidiš da si igralcu dvignil skile za 5 plača pa mu je padla ,ker je zamenjal igralno pozicijo. lp