ti provokatoru jedan ,jedva čekaš priliku da nas podbodeš ne računaš da bi neko mogao krivo skužiti tvoju zajebanciju...vidiš da je vani južina i svi su nekak naelektrizirani i napeti pa bi ti neko mogel nekaj lijepog napisati a ne ovak ružno ko ja ....)))))sad buš ti solil tak pamet u 3 ligi kak mi tu tebi solimo ali nemoj se nadati da te nebumo našli u kjoj si ligi pa da te tamo nebumo bockali na tvom forumu......bleeeee,bleeee.....he,he....:::)))
A misliš da bu neko bidnul na njega ak staviš i 1 kunu ....možda da napišeš da ga daješ mukte i još pride 100 000...he he :::)))
nemoj se nadati da te nebumo našli u kjoj si ligi pa da te tamo nebumo bockali na tvom forumu......bleeeee,bleeee.....he,he....:::)))
niš moramo to svakak srušiti zato pozivam sve aktivne menađere iz svih drugih liga koji su bili napisali bar i jedan post na našem forumu da se pridruže da uspijemo skinuti taj mit od 1000 postova na forumu jedne lige odnosno 2.-2. lige...he he
Skromno se nadam da buš "uspio ne" dovesti to kaj si nanjušio, da te bar iduče sezone konačno dobijem kod tebe u gostima laganicom...he,he to mi je cilj ,kad sve uspijem pobijediti u ligi laganicom i doma i u gostima ...onda sam spreman ići u prvu ligu....kak sam skroman.....Zasad je sve mirno...sutra, kad zora svane, i zraka sunca obasja autopraonu, znat će se pravi lik i djelo vašeg novog mučitelja...to je igrač još neviđen na ovim prostorima i njegova djela bit će opjevana u legendama i narodnim pripovjetkama što će se prenositi generacijama s koljena na koljeno...to je igrač čije ćete ime vriskati sa strahom kad se usred noći probudite iz noćne more i shvatite da on nije san, da je on surova i nezaobilazna stvarnost...Naravno ak mi opet ne uleti neki ludi Urugvajac s 6 milja i sjebe šefa i stanicu...
Skromno se nadam da buš "uspio ne" dovesti to kaj si nanjušio, da te bar iduče sezone konačno dobijem kod tebe u gostima laganicom...he,he to mi je cilj ,kad sve uspijem pobijediti u ligi laganicom i doma i u gostima ...onda sam spreman ići u prvu ligu....kak sam skroman.....
sve u svemu, ova kupovina će se meni 5x isplatit nego što vi to možete smislit. mislim na vas koji nemate nikakvog plana neg čekate svoj red da odete u prvu ligu. meni se ne čeka i radije smišljam planove kako obići čekanje od 15. sezona :)))