posto je sudjenje bilo dobro, niko nije ostecen.
Moguce da si se lose izrazio, s obzirom na cinjenicu da se jucerasnje sudjenje ne moze uopste staviti u istu recenicu sa pridevom dobro! Sudjenje je bilo katastrofalno, jedno od losijih koje sam ja u zivotu gledao, i upravo je ono jedan od uzroka velike nervoze koja je kulminirala tucom(uz naravno veliku tenziju u srpskoj kosarci uopste, kojoj kumuju pre svega Vujosevic(velikim slovom majku mu, mozes da ne postujes coveka kolko hoces, ali zna se pravopis) i Covic). E sad, da li je neko ostecen to je diskutabilno...Ja licno smatram da je vise gresaka bilo na stetu Partizana, posebno na pocetku utakmice, kada se Zvezda odlepljivala, i u 3. cetvrtini, kada je Partizan pokusavao da se potpuno vrati u utakmicu, ali posto sam navijac Partizana ne mogu da budem bas skroz objektivan.
Inace sto se same utakmice tice, mislim da se svi mozemo sloziti da je to pre svega jos jedna u nizu velikih sramota srpske kosarke. Pocevsi od sudjenja, o kom sam vec pricao, zatim Dule koji smatra da, kad god mu nesto nije po volji, on moze da povuce ekipu u svlacionicu, zatim tuca, koja srecom nije bila preterano zestoka, zatim ona cirkuska zavrsnica meca 5 na 3, zatim igraci Partizana koji, tek kada su videli da nemaju nikakvu sansu da pobede, kukavicki pokusavaju da prekinu mec(mislim na one faulove koje su pravili na kraju Lovernj i Bogdan), i na samom kraju kazne koje su izrecene danas, po kojima, po ko zna koji put, Partizan placa visestruko vise od Zvezde(ne mislim samo na novac, suspendovan je Pavlovic, koji nista posebno nije uradio, a sa druge strane jedan od zacetnika incidenta, Radenovic nije suspendovan)... Sve u svemu jos jedan dogadjaj koji pokazuje, da cak i kad mislite da ste dotakli dno, da gore ne moze, uvek mozete da potonete jos dublje, i da bude jos gore.