BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > A Milli Takım / NT

A Milli Takım / NT (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
55
291940.856 in reply to 291940.845
Date: 4/10/2022 9:10:15 AM
Overall Posts Rated:
896896
Benim oyuncum Bolat türe bu oyunculara çok yakın neden değerlendirilmiyor. Bende TYP'mi şişireyim. 126 ola typyi serbest atış ile 140 mı yapayım

Öncelikle merhaba,

Oyuncu yetiştirmen takdir edilesi fakat üslub ve yaklaşım olarak biraz soru işaretleri var gibi ama ben yinede seni biraz bilgilendirmeye çalışayım.

Oyuncun Bolat Türe, 2 senedir takip ettiğim bir oyuncu, 23 yaşından 24 yaşına ne yapmış güzel bir gelişim göstermiş. Şahsi notlarımda'da bunu belirttim. 1sene içerisinde 10 artış özellik aldırmışsın (Helal olsun) Detayı +1UŞ,+2TH,2TS,4PAS,+1İŞ

Bu sene'de gelişimi iyi gidiyor, şuan 8 artış'dasın.
Ama Bolat'ın daha çok yolu var. Düzenli bir şekilde antreman almaya devam ederse 2 sezon sonra iyi yerlere zaten gelecektir. Ama tabi 2sene sonra değil'de tercihen Bolat'ın 3sezon düzenli antreman almaya devam etmesi gerekiyor.

Benim oluşturmuş olduğum Mt.Kriterlerini okudunmu bilmiyorum fakat, bir gözden geçirmeni rica ediyorum.

Gökhan Ültan'a gelirsek Mt.'de ben devam eder isem bu sene son senesi olacak. Şuanki durumunu bile biliyor olsan eminimki bu şekilde konuşuyor olmazdın. Eğer analiz yaparım, bir incelerim dersen bu sene Mt.deki maçlarını reytinglerini vs bir gözden geçir derim.

Önsal Karadüzen; benim için olmaz ise olmaz bir oyuncu buna emin olabilirsin. Özelikleri ve oyuncu tarzı gereği her zaman iş yapabilecek bir oyuncu. (Özelliklerini merak ediyorsan, takım sahibinden istiyebilirsin paylaşırsa kendi tercihidir) Keşke biri böyle bir oyuncu daha yetiştirse.. Şuanki veri tabanında bu tarz yakın bir oyuncu bile yok diyebilirim sana sadece..

Tekrar'dan oyuncu geliştirme çabanı takdir ederek, Bolat Mt.'de oynayabilecek kaliteye geldiği zaman o yeri zaten söke söke alır. Yeterki sen moralini bozma ve gelişimine odaklan.

Meyveyi soymadan içinden ne çıkacak bilemezsin.!! Ama önce bir meyve olsunki, içinde ne var bakabilelim..

Ernesto
Nt Coach

This Post:
11
291940.857 in reply to 291940.856
Date: 4/10/2022 10:15:20 PM
Fame Of Justice
II.4
Overall Posts Rated:
8484

Benim oluşturmuş olduğum Mt.Kriterlerini okudunmu bilmiyorum fakat, bir gözden geçirmeni rica ediyorum.

Gökhan Ültan'a gelirsek Mt.'de ben devam eder isem bu sene son senesi olacak.

Kriterlerinizi okumuştum. Zaten altına yorumda atmıştım. Sen, Capali ve arkadaşlarınız; bu oyun boyunca bir daha milli takımın başına geçmezsiniz diye umut edeceğim.

40 yaşına kadar oynatın hocam. 40'ı çıkmadan nasibimiz olmaz.

Nedense dünya şampiyonası değilde sürekli teselli şampiyonasına katılıyoruz. Bunun nedenini de merak ediyorum.

This Post:
44
291940.858 in reply to 291940.857
Date: 4/11/2022 1:57:59 AM
KskAltyapı
TBL
Overall Posts Rated:
106106
Ya arkadaş şaka mısın? Tamam kızmışsın, kendince de haklısındır ancak bu kadar uzatmanın ne alemi var?

Adam zaten bir daha seçilirsem o oyuncunun son senesi olacak diyor, sen 40'ina kadar oynat diyorsun hala.

Senin oyuncunun geçen sezon kaç özellik atladigini, bu sezon ki gelişimini falan sana söylüyor. Böyle giderse 3 sezona kadroya dahil olur diyor. Yani oyuncunu zaten takip ediyor. Gelişimini birebir takip ediyor. Sen de biraz gerçekçi ol, 126 typli adamı alıp 150lik olanı mı çıkarsın?

5 senedir oynayıp da TYP'ye serbest atışın dahil olmamasını bilememek de ayrı bir olay. Tıp fakültesine girip okulun 5.senesinde 'Aaa ben mezun olunca doktor mu oluyorum şimdi?' demek gibi bir şey.

O adını zikrettiğin diğer kişinin kısa oyuncusunu ben de beğenmiyorum. Birkaç sezon önce belki çok iyiydi. Hatta birkaç farklı oyuncuyu da çok tutmuyorum. Ama adamı bizler seçtik. Kadroyu o kuruyor. Basari da över başarısızlıkda da hesap sorarız.

Bu sezon başarılı bulmadığımı daha önceden ona da yazdım. Fazla iyi niyetli olduğunu, suistimale açık olduğunu da. Bir daha aday olursa yine ona oy vereceğim. Hatalarından ders alıp başarılı olacağına inanıyorum.

Sana ters cevap verse, sövse inan ki ben de sert tepki verirdim. Adam gayet ılımlı yazmış. Artık foruma yazmayacağım dedikçe zorla yazdiriyorsunuz.

From: capali

This Post:
44
291940.859 in reply to 291940.857
Date: 4/11/2022 5:41:32 AM
Overall Posts Rated:
13351335
Al 36 yaşında Tr'nin halen en iyi gardı sana, belki mesajlarını silersin. Efsanevilerden iki özelliği 21 halen. Önümüzdeki sezon da ilk 5'e ilk yazılacak eleman. Ama bir anda birkaç önemli özelliği düşünce kadroda yer bulamayabileceğinden kadroya alınmayadabilir, tercih meselesi.

Uzaktan Şut: efsanevi Şut Menzili: olağanüstü
Dış Defans: efsanevi Top Hakimiyeti: efsanevi
Top Sürme: efsanevi Pas Verme: heybetli
İçeriden Şut: dünya dışı İç Defans: becerikli
Ribaunt Alma: vasat Blok Yapma: zayıf

This Post:
11
291940.860 in reply to 291940.856
Date: 4/11/2022 10:23:03 AM
KskAltyapı
TBL
Overall Posts Rated:
106106
Hocam başka MT lerde olup listelenen 30yaslarinda ve altındaki kısalara üstünkörü baktım. Bizim beğeni butonunu patlatan kısayla kıyaslaninca sözümü geri alıyorum, sen bu sezon oldukça başarılıymışsın. Orcas'in kısaları bilmiyorum ama sürekli antrenman aldıklarını biliyorum. Kürşat'in özellikler açık ve iyi ki öyle bir oyuncumuz var.

Uzaktan Şut: dünya dışı Şut Menzili: üstün
Dış Defans: efsanevi Top Hakimiyeti: efsanevi
Top Sürme: efsanevi Pas Verme: olağanüstü
İçeriden Şut: efsanevi İç Defans: devasa
Ribaunt Alma: verimli Blok Yapma: üstün
Kondisyon: iyi Serbest Atış: efsanevi

Tecrübe: olağanüstü TYP: 165 (104 + 61)

Uzaktan Şut: dünya dışı Şut Menzili: heybetli
Dış Defans: devasa Top Hakimiyeti: görkemli
Top Sürme: dünya dışı Pas Verme: verimli
İçeriden Şut: devasa İç Defans: görkemli
Ribaunt Alma: becerikli Blok Yapma: üstün
Kondisyon: becerikli Serbest Atış: becerikli

Tecrübe: harikulade TYP: 151 (96 + 55)

Uzaktan Şut: devasa Şut Menzili: verimli
Dış Defans: görkemli Top Hakimiyeti: harikulade
Top Sürme: görkemli Pas Verme: güçlü
İçeriden Şut: dünya dışı İç Defans: dünya dışı
Ribaunt Alma: üstün Blok Yapma: sansasyonel
Kondisyon: becerikli Serbest Atış: efsanevi

Tecrübe: heybetli TYP: 144 (86 + 58)

Uzaktan Şut: olağanüstü Şut Menzili: üstün
Dış Defans: dünya dışı Top Hakimiyeti: efsanevi
Top Sürme: devasa Pas Verme: sansasyonel
İçeriden Şut: efsanevi İç Defans: efsanevi
Ribaunt Alma: güçlü Blok Yapma: heybetli
Kondisyon: güçlü Serbest Atış: harikulade

Tecrübe: muazzam TYP: 155 (94 + 61)

Uzaktan Şut: devasa Şut Menzili: verimli
Dış Defans: dünya dışı Top Hakimiyeti: efsanevi
Top Sürme: efsanevi Pas Verme: sansasyonel
İçeriden Şut: dünya dışı İç Defans: görkemli
Ribaunt Alma: üstün Blok Yapma: becerikli
Kondisyon: zayıf Serbest Atış: efsanevi

Tecrübe: üstün TYP: 157 (103 + 54)

Uzaktan Şut: efsanevi Şut Menzili: olağanüstü
Dış Defans: efsanevi Top Hakimiyeti: devasa
Top Sürme: efsanevi Pas Verme: olağanüstü
İçeriden Şut: muazzam İç Defans: heybetli
Ribaunt Alma: üstün Blok Yapma: becerikli
Kondisyon: iyi Serbest Atış: harikulade

Tecrübe: verimli TYP: 157 (109 + 48)

Last edited by Seer ĸaŋŋ at 4/11/2022 10:24:34 AM

This Post:
44
291940.861 in reply to 291940.859
Date: 4/11/2022 10:28:20 AM
Overall Posts Rated:
896896
GÖKHAN ÜLTAN'A (EFSANE KAPTAN) MUHTEŞEM VEDA

Sana veda etmek çok çılgın bir şey! Bize söz ver, bu her şeyin sonu değil diye? Yanımızda olduğunu hissetmemiz için bizi görmeye her zaman geleceğini ve daima kendini hatırlatacağını biliyorum! Seni özleyeceğiz dostum!

Artık Hoşça kal deme zamanı, Gökhan Ültan MT forması ile son maçına çıkıyor.
Bu maç onun Milli takım forması ile son maçı olacak. Gökhan Ültan sahaya ilk 5'te takımının kaptanı olarak çıkıyor.

Geriye bıraktığı kalıcı izlere şöyle bir göz atacak olur isek, Milli takım forması ile unutulmayacaklar arasına çoktan girdiğini söylemek zor olmasa gerek.

Resmi maçlar'da 2268 sayı istatisliği ile MT kariyerini noktalayacak. Tüm zamanlar için 1.sırada yerini aldı bile.. (2000 sayı barajını geçen 2 oyuncudan biri)
--> 420 asist Tüm zamanlar için 1.sırada
--> 137 Resmi maç Tüm zamanlar için 2.sırada

Son söz Gökhan Ültan'da. Maç öncesi röpartajında kısa bir konuşma yapan Ültan sözlerini şöyle aktardı.

Bu benim son maçım olsa'da , Formayı giydiğim ilk günkü heyecanım ile sahada yerimi alacağım. Zamanın ne kadar hızlı geçtiğini anlamadım bile. Ama artık veda zamanı.

Son bir kez daha sahaya çıkıp elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Bana bu jübile maçı fırsatını verenlere teşekkür eder, Bana destek olan, bana güvenen yetişmemde destek olan hocalarıma ayrıca teşekkürü bir borç bilir, Milli takım formasını taşımanın gururunu yaşadığım her anda dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum.. Tüm sevenlerimi, ve sizleri en samimi duygularımla selamlıyorum..

Maç sonrası’da Gökhan ayrıca bir konuşma yapmak istediğini belirterek maç öncesi son sözlerini bir ''istek'' ile noktaladı..

Bir şarkı istiyorum kardeş senden, son bir şarkı. Bir ihtimal daha var o da ölmek mi dersin.
Son defa çal benim için.

Coach Ernesto,
Bu maç Gökhan’ın son maçı olabilir belki ama o her zaman bu takımın bir parçası olarak kalacak. Şimdi parkeye Gökhan Ültan için çıkma zamanı. Seyircilerin şimdiden Gökhan Ültan diye bağırdıklarını duyar gibiyim.

Ernosto sözlerine devam ederken; Sonra bir sigara yakıyorsun, Gökyüzünü seyrediyorsun.. Bakıyorsun hala her şey yerli yerinde, sen sadece bedenini ziyan etmişsin ama Ruhun ve hırsın hala ilk günkü gibi diyerek Gökhan’ı emekleri için Onure etmeyide ihmal etmiyor..

Bu maç Gökhan’ı onure etme maçı..
Elveda büyük kaptan...

This Post:
44
291940.862 in reply to 291940.861
Date: 4/11/2022 1:09:41 PM
Overall Posts Rated:
168168
(47882590)

Gözlerime inanamadığım için bi soruyum dedim: Tevfik gerçekten milli takımda mı oynuyor ?

This Post:
00
291940.863 in reply to 291940.858
Date: 4/11/2022 2:38:19 PM
Fame Of Justice
II.4
Overall Posts Rated:
8484

Senin oyuncunun geçen sezon kaç özellik atladigini, bu sezon ki gelişimini falan sana söylüyor. Böyle giderse 3 sezona kadroya dahil olur diyor. Yani oyuncunu zaten takip ediyor. Gelişimini birebir takip ediyor. Sen de biraz gerçekçi ol, 126 typli adamı alıp 150lik olanı mı çıkarsın?

O adını zikrettiğin diğer kişinin kısa oyuncusunu ben de beğenmiyorum. Birkaç sezon önce belki çok iyiydi. Hatta birkaç farklı oyuncuyu da çok tutmuyorum. Ama adamı bizler seçtik. Kadroyu o kuruyor. Basari da över başarısızlıkda da hesap sorarız.

Hocam benim bu konuyu bu şekilde açmamın nedeni kendi oyuncum değil. Ben Bolat'ı draft ettiğimde 44 typsi vardı. Düşündüğüm düşük maaşlı ve çok işlevli bir oyuncu yapmak. Ben sadece buna göre antrenman verdim. İç defans, dış defans, içeriden şut, dışarıdan şut 17 ve üzeri yapmak amacım idi sadece. Max 100k maaşlı bir oyuncu olmasını planlıyordum. Milli takım düşüncesi için değil. Ama sende görüyorsun. Biliyorsun bu oyun çok zaman harcıyan bir oyun değil. Sabır, planlama ve dsiplin gerektiren bir oyun.

Ben bir oyuncuyu pivot oynatıp sonraki sezon oyunkurucu oynatmak için takımımı zorluyorsam. Milli takım için alınmış oyuncularında belli bir yaşa kadar geliştirip bırakılmış oyuncular olmasını doğru bulmuyorum. Gözümde özellikleri aldıkları mevkiler beni şaşırtan hem iç hem dış antremanı almış. Yok artık diyeceğim oyuncular olmalı diye düşünüyorum.

22-23 yaşına oyuncu geliştiriliyor. 160-170k maaşlı uzun,70-80k maaşlı kısa;ve de geçmiş sezonlarında oynatıldığı mevkilerden hangi mevkilerde antrenman aldığı da anlaşılabiliyor. Ben oynatamıyorum o kadar maaşlı oyuncuları 3. ligde. Alsam geliştiremem. U21den sonra satılan türk oyuncuları alamıyorum geliştirmek için. Bunun ne demek olduğunu biliyorsunuz. Ya oyuncuyu 2.lig yada 1.lig takımı alacak antrenman vericek. Yada oyuncu o seviyede kalacak. Ömrünü o seviyede geçirecek. Bu sorun yıllardır böyle. Çözülmesi gereken bu.

Ben 8 sezondur18 yaşında türk oyuncu alamadım. Geliştirebileceğim 21-22 yaşında oyuncu alamadım. Çinli geliştiriyorum. Böyle bir şey olabilir mi ? Alabilenler nerede.

Benim oyuncum 44k maaşı var ve muazzam bir oyuncu. Şu oyunculardan çok daha zorlu antrenmanlar almış. Kısıtlı ekonomi için mükemmel bir oyuncu. Tartışılmaz !

From: enteriy

This Post:
00
291940.864 in reply to 291940.859
Date: 4/11/2022 2:52:34 PM
Fame Of Justice
II.4
Overall Posts Rated:
8484
Ne zamandı bilmiyorum. Discord vardı zamanında. Telegram grubu filan kurdular sonra. Ben işlerimden dolayı pek bakamıyorum bu tür programlara.

Hatırlarmısın bilmiyorum. Erasslan adında bir kullanıcı vardı. Kendisi öz abim olur. Oyunu bıraktı. Oda kendi işleri ile ilgileniyor. Sana danışırdı ve hep derdim benim kadrom seninkinden de capalinınkinden daha iyidir diye. O zamanlar o 2.ligte oynuyor yaşlı oyuncular ile playoff filan görüyor. Hatta tbl çıkabilecek bütçeyi de bulucaktı. Ben ise oyuncu yetiştiriyor. Daimi allstar vb. ile yetiştirip uğraşıyordum. O zamanlar ve hala başlangıç olarak birebir ile antrenman vermenin doğru olduğunu söyleyenler vardı. 6 tane oyuncu alıp 48 dk oynatmak için canım çıkıyordu. O zamanlardan beri kalmış 21-22 yaşından sonra defans ve ters antrenmanların verilmesi sorunu. O kadar uğraştığım oyuncular bildiğin 24-25 yaşından sonra ömürleri bitti. Ve işlevsiz oyuncular oldu.

Sorun bu oyuncu değil. Yerini doldurabilecek bir oyuncu bulabiliyor musun yada bulamıyor musun ? 36 yaşına kadar oynaması doğru olan mı ?

This Post:
55
291940.865 in reply to 291940.864
Date: 4/12/2022 11:24:55 AM
Overall Posts Rated:
896896
Maç sonrası’da Gökhan ayrıca bir konuşma yapmak istediğini belirterek maç öncesi son sözlerini bir ''istek'' ile noktaladı..

Maçın ardındansa bir konuşma yapan Gökhan, "Ne söyleyebilirim ki, 20 yılın ne kadar hızlı geçtiğini anlamadım bile" dedi ve MT'deki 'Keskin Şutör' lakabını kullanarak "Keskin Şutör gider!" diyerek MT kariyerine veda etti.

Gökhan maç sonrasındaysa hislerini "Bugün son bir kez MT için sahaya çıkıp mücadele ettim, elimden geleni yaptım ve her daim güzel hatırlanmak istiyorum.. En güzel tarafıysa ''Çocuklarımın beni en iyi zamanlarımda oynadığım gibi oynarken izleyebilmesi olurdu ama artık yaşlandım" diyerek dile getirdi.

Tabi ki çok üzgünüm. Bugün ikinci kariyerime başlayacağım. Bana destek olan dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum..

Gökhan basketbola hitaben "10 yaşındaki bir çocuğa basketbol hayalini verdin. Seni bunun için her zaman seveceğim. Ancak seni takıntılı biçimde daha fazla sevmem mümkün değil. Bu sezon elimde kalan ve verebileceğim her şeyi verdim" diyor.

Gökhan'ın şiiri şöyle devam ediyor:
"Kalbim hızlı çarpışları kaldırabilir. Zihnim tüm zorluklara dayanabilir. Ancak bedenim artık veda zamanının geldiğini biliyor. Ve bu sorun değil. Seni bırakmaya hazırım. Bunu bilmeni istiyorum. Böylece birlikte yaşadığımız her anın tadını çıkarabiliriz. İyisiyle kötüsüyle. Birbirimize her şeyimizi verdik."
Gökhan son MT maçını 19 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve 1 blok ile tamamladı.

Gökhan'ın yazısı, yıldız oyuncunun gelecek planlarına dair ise fazla ipucu içermiyor:
"Her ikimiz de bundan sonra ne yaparsam yapayım o ilk zamanki çocuk olacağımı biliyoruz. İç içe geçmiş çoraplarla köşedeki çöp kutusuna basket atmaya çalışan çocuk. Maçın bitmesine 5 saniye var. Top elinde. 5 ... 4 ... 3 ... 2 ... 1. Seni hep seveceğim. Keskin şutör Gökhan Ültan"

Hocam başka MT lerde olup listelenen 30yaslarinda ve altındaki kısalara üstünkörü baktım. Bizim beğeni butonunu patlatan kısayla kıyaslaninca sözümü geri alıyorum, sen bu sezon oldukça başarılıymışsın.

Seer ĸaŋŋ Hocam; Teşekkür ediyorum. Mt kriterlerini'de oluşturulurken bu gözle hazırlandı. Başlangıçta çıta yüksek gibi görünsede ben yada bir başkası farketmez. Takımın başında kim olursa olsun, eğer başarı isteniyorsa daha yüksek kalitede oyuncular yetiştirmeliyiz. (Orcas çok güzel örnek)

Gözlerime inanamadığım için bi soruyum dedim: Tevfik gerçekten milli takımda mı oynuyor ?

🍇Üzümcü🍷 Hocam; Benim vurgulamak istediğim oyuncuyu ilk takıma katanın ben olmayışı değil fakat, Benden önceki dönemdede MT.de olan ve benim dönemimdede Mt.de kendine yer bulan bir oyuncu. İç özellik olarak yüksek olduğu için kadroda bulunuyordu, ama olabildiğince az ve mecburiyetten kullandığım bir oyuncu. Dakikalarından.da bunu görebilirsin. İç olarak iyi olsa'da dış olarak vasat kalan bir oyuncu. 2senelik dönemde'de gelişim istediğimiz ama mesafe katedemeyen bir oyuncu Tevfik.

Mt.ye seçildiğimde'de belirttim Uzun problemimiz var diye. Eleştiri yapmadan öz eleştiri yapmakda gerekiyor. Destek istedim fakat uzun yetiştiren yok. Uzun problemi ve Tevfik örneği benden ziyade Tüm Tr kullancılarını ilgilendirmeli.

Ne yaptık, Serkan'ın üzerine eğildik, TR kullanıcı belli bir noktaya getirdi ve kendine yer buluyor.
Bünyamin, Kanadalı bir kullanıcı sahiplendi ve onu belli bir noktaya getirdi.
Semih (Türk kullanıcıda) Sağolsun üzerine titredi ve kendisine daha fazla yer bulmaya başlayacak.

Mecburen bende Tevfiği zorda kaldıça kullandım. Tekrar belirtiyorum Uzun problemimiz var ve destek bekliyorum. (Uzun yetiştirilmeli)

enteriy Hocam; Mesajındaki öz eleştiriyi aldım. Ve sana bir cevap yazdım. Başka bir kullanıcı ile olan problemin beni ilgilendirmiyor. Discort/Telegram geçmiş yaşanmışlıklarınız ile benim ve diğer arkadaşların vaktini MT formuna yazarak çalma.

This Post:
55
291940.866 in reply to 291940.865
Date: 4/26/2022 4:37:13 AM
Overall Posts Rated:
896896
Herkese Merhabalar,

Basketbol işi gönül işi, bu oyun her ne kadar sanal bir ortam olsada her birimiz kendi idealleri dahilinde birşeyler yapmaya çalışıyor takım yönetiyoruz. Bu yüzden kimin ne olduğunu bilmeden, Gerek sosyal hayat, gerek iş hayatı farklılıklar önemli olmamakla birlikte her birimimizin aynı gemide olduğunu belirtmek isterim.

Öncelikle gerek seçime dahil olan diğer arkadaşım, ve sizlere Çok teşekkür ederek beni onure ettiğinizi belirtmek isterim. Ama beni burada en çok sevindiren, Seçim'den ve oy farkından ziyade kullanıcı olarak ve toplam oy oranı olarak çok hatırı sayılır yerlerdeyiz. (TR olarak) Olabildiğince çok kişiyi harekte geçirirmemizda fayda var. (Sizlerin desteğiyle)

Çok şey söyleyip hiçbirşey anlatmamak yerine Temel mesaja vurgu yapmak istiyorum. Az hatırlansın istemiyorum.
Vermek istediğim Temel mesaj, Ülke olarak sürdürülebilir bir başarı sağlamalıyız.
Ülke takımlarında başarılar, gerek U21 gerekse MT için iyi oyuncu yetiştirmeden geçiyor. Form, taktik, strateji bunlar sonraki detaylar.

Aramızda çok tecrübeli koçlar var. Benden çok daha iyileriniz var.
Sizlerden ricam, olabildiğince 1 adam bile olsa bir şekilde ucundan tutabilmek. Oyuncu gelişimlerine önem verilsin istiyorum. U21 sonrası gelişimi devam etmeyen oyuncu sayıları fazla olabiliyor, bunun önüne geçilmesi lazım.

3 arkadaşımıza ayrıca gönülden ve yürekten Özel olarak teşekkür etmek istiyorum.

notra Takımı, @myra Hocam: Semih Oluk'un sahibi, drafttan beri zaten oyuncu ile max seviyede ilgilenerek harika işler yaptı. Talihsiz bir şekilde küme düşmesi nedenli şuanda hocamız 4.ligde. MT'ye oyuncunun dahada faydalı olabilmesi adına maaşına rağmen oyuncuyu takımda tutarak antreman devam ediyor. Gerçekten bazen kelimeler kifaiyetsiz kalırya benim için öyle bir durum. Özel bir teşekkürü fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum. Nezaketi ve konulara yaklaşımı, çabası insani yönü ayrı bir takdir edilesi..

İzmir Orcas Takımı, @Kostok Hocam: 3 oyuncu ile harika işler yaptı, Erolu sonrasında kadrosuna katmış olsada yaptıkları ve yetiştirdiği oyuncular ile örnek olarak gösterilecek bir isim. Muazzam bir başarı hikayesi yazdı diyebiliriz. Güzel iletilişimi devam eden özverisi için yürekten teşekkür ediyorum.

xXLoneStarStateXx Takımı, Champions Hocam: Takıma Serkanı katarak bir sene sabırla ant vererek +1 artış.da olsa oyuncuya değer katmaya çalıştı. Antremana devam eder ise 2 sene içerisinde takıma dahil olma ihtimali olan Zafer'i kadrosuna kattı. Mt oyuncu odaklı hizmetleri için teşekkür ediyorum.

Benzer başarı hikayelerinin devam etmesi adına sizlerdende destek beklediğimi belirtmek istiyorum. Oyuncu Mt seviyesine gelir gelmez ayrı konu fakat özellikle Mt olabilme potansiyel gördüğünüz oyunları sahiplenmeniz ve geliştirmeniz ricası ile.

Yeni dönem herkes için hayırlı olsun.. Her başarı ekip çalışmasının sonucudur..

Pozitif olalım, Proaktif olalım.. Gölgede duranın gölgesi olmaz. Gölgede kalmayalım..

Saygı ve sevgilerimle..

Ernesto
Nt Coach

Advertisement