виступлю адвокатом арміна і висловлю своє імхо ))
щодо матчу...
не пам'ятаю я на своїй пам'яті такого, щоб в чаті під час матчу сиділо близько 10 менеджерів з України + тренер латвії + тренер іспанії + хтось з росії дивилися наш матч і казали шо ми молодці. Про що це говорить ? Говорить про одне: грає збірна - є народ. Не грає збірна - всім пофіг. Таким складом який в нас є(а минулі тренера і напевно всі знають шо він в нас не ахті), творити такі матчі, та ше й з такими кінцями.... фіг де побачиш та ше й на.... кхм.... - заслуга арміна і за то потрібно скидати перед ним капелюх ) Да, не повезло; да, травма буріка, да базербітер на останній секунді.... ну що зробиш, це баскетбол

від цього ніхто не застрахований.
щодо андрія поради грати зовнішнє...
армін мені казав, що ви списувалися, і що ти йому радив грати карусель... але він мені казав, я хочу грати щит, яким ми виграли в попередніх суперників. Я йому кажу - це твоя думка і виконуй її, і покілішували склад під цю тактику, яку він хтів грати. Розглянули варіант грати карусель.... з веремком, кармалітою(у формі 8) та горном у формі 9 проти ВЗ 19-20.... імхо не правильно, армін мені так говорив. Кажу йому - "грай то, що сам думаєш і на інших пасрай". Після матчу я з ним тоже говорив. Він казав: да, мож і ми б виграли якщо грали б карусель, але якщо б програли я б себе винив за те, що не зіграв так, як я хотів. Ту айрон: помниш ти писав на виборах за те що він тіпа слухає інших людей і немає своєї думки(ну тіпа намьок був на то). Це доказ того, що він має свою думку і її притримується!
щодо айрона поради...
він не написав це в розборі польотів, але він просив передати де що: "Я цього не знав взагалі, тому тепер я буду знати. Це була моя провина".
щодо майбутніх перспектив...
поразка хорватам нічо страшного собою не являла. Ми як мали шанс вийти з групи - ми його і досі маємо. Просто тре одного канкурєнта обшпіляти і всьо ) А дальше ми будем споглядати на цікаву карусєль з перемогами поразками між фінами, хорватами, іспанцями. В гіршому випадку за вихід з групи будуть боротися три команди - це Естонці/Іспанці, хорвати/фіни і ми(розписувати чому не буду, покілішуйте самі всі випадки подальшої ситуаціЇ, да не спорю, ніхто проти поразки фінам, або внєзапної поразки азербайджану/ірландцям/чорногорцям не застрахований). В кращому випадку - ми в груповому! Тому не падайте духом, підтримуйте форму і підтримуйте тренера і всьо буде гуд, бо він чуток в ахуї ща, думає що його зараз будуть чмерити після поразки хорватам (скажу від себе це). Скажу лиш одне - повтикайте історію націоналки, як вона колись грала при такій групі і повтикайте зараз. І зробіть висновок

Армін, всьо гуд - ти маладєц )
Навіть Цезар, що міг робити кілька справ одночасно, лох на тлі водія маршрутки.