ali je velika novina da timovi imaju različite brojeve igrača, jedan ima 5 a drugi 3
danas je verovatno i laicima jasno šta kažu pravila ko može da nastavi tekmu, o statusu igrača koji ulaze sa klupe a nisu bili u igri u trenutku incidenta itd. pravila pisana valjda "za ne daj Boze", a kod nas postoji potreba za primenu svako malo. jasno kao dan da će sutra biti priče o "5 na 3" itd.
priča o "5 na 3" postoji radi naslova u novinama, netu i raje koja će to da konzumira na 1,2 dana.
ko čita i želi da pročita između redova, vidi malo bolje od "5 na 3".
akcenat je na poslednjem pasusu koji je Toša izgovorio, ne verujem svestan šta govori..
http://www.telegraf.rs/sport/1114340-todoric-delioci-pravde-su-dosli-po-zadatku
da li je moglo biti i "5 na 4" ?
kakav bi rezultat bio na kraju ?
sumnjam isti...
da li zasita treba da poverujem u priču o neprihvatanju poklona ?
mislim ipak, da "5 na 3" nekako zvuči bolje za dan sutra od "5 na 4", ma kakav ishod bio.
i na kraju reč-dve o igri na parketu pre dešavanja "5 na 3"..
naravno da ćete vi gledati iz vašeg, a mi iz našeg ugla u situacijama kao u subotu veče.
to je nepomirljivo i nepromenljivo.
lično, znao sam da kad dođe čas da je Zvezda bolji tim, da Dule neće to "dati" bez krvi.
čija krv, ne razmišlja se tu mnogo..ne razmišlja se o tome ni s druge strane, više puta pokazano.
nažalost, ovde niko ne razmišlja..
Zvezda je ove sezone jednostavno bolji tim od Partizana kad se sretnu, ako ni zbog čega drugog, a ono što ne leži Partizanu načinom igre.
Zvezda igra na način koji je Partizan igrao godinama. Skoči, trči, pritisni, ne odustaj.. Dovoljno fizikalija i požrtvovanja da čak ni Partizan koji je patentirao takav način igre na ovim prostorima ne može često da izjednači i odgovori adekvatno. Drugi razlog je Partizanova ovogodišna ozbiljna zavisnost od % šuta za 3p.
Ako neko veruje da je Partizan bolji tim ove sezone, sve kul. Ovo je moje uprošćeno subjektivno viđenje duela dva tima.
Potreba da se ovo kaže nastala je jer se stvorila klima u kojoj se devalvira sve dobro što je Zvezda napravila ove sezone, pa i u duelima protiv Partizana. A Partizan nikako nije uradio malo, niti je igrački ili timski prosečna ekipa.
Kako god se završi, verujem da se velika većina u jednom slaže..
Ne gledamo više košarku, već isključivo borbu za titulu!
A u takvom stanju nismo samo ove, već dugi niz godina.