Wybrałem najlepiej broniących SFów z kadry i tyle. Zygmuntowski zarówno OD i ID ma niezłe do tego sprawna forma i dlatego grał. Jakby Talarek miał sprawną formę lub też silną to by razem z Zygmuntem grał. Skrobanski by mecz z trybun ogladal ale ze tak sie nie stalo to bywa. Głównym kryterium wyboru była obrona i doświadczenie. To on ma lepsze jak na dzien dzisiejszy wiec zagral w tym meczu.
Nie wiem czemu się tak uparłeś tego wątku. Twój gracz ma 23 lata, jest w treningu, ciągle poprawia swoje umiejętności. Jeszcze półtora sezonu temu mało kto wiedział kto to jest Klaczynski a teraz jest o nim dyskusja. On się jeszcze w kadrze ogra, no chyba ze wieloletnia gwiazda go zblokuje a wtedy to inni moga go zaczac przeganiac.
Pod obwód to własnie ja chce miec takiego Weszke z dołem Zygmuntowskiego i bede bardzo szczesliwy ale na takiego gracza przyjdzie jeszcze poczekać.
Bralem pod uwagę to ze mogą zaatakować gdzie kolwiek, bo mieli do tego zawodników jak i formę.
Czy więc SF nie ma znaczenia w obronie przeciw LI/LP?
Nie nie ma, czemu by mial miec?
No smiesza mnie takie pytania, wiadomo ze ma znaczenie w obronie. Zygmunt sobie poradzil z SFem Niemców. Skrobanski sobie mniej radzil ale nie zawiódł. Mecz wygrany, SFi poraz kolejny nie odegrali takiej roli jaką byś chcial ale taka mamy kadre, na prawdziwych SFów musimy jeszcze poczekać chodz i tak jest duzo lepiej niz było. Bo mowiac szczerze w kadrze niema takiego SFa ktory by mnie calkiem zauroczył. Ciesze sie ze managerowie tacy jak Ty, majkel, Asta pracują nad tym aby się to zmieniło i następny selekcjoner będzie miał już problem taki jak powinien miec, czyli bogactwa.