Zapowiadają się ciekawe wybory, mamy trzech różnych, wyrazistych kandydatów. Chciałbym od wszystkich kandydatów dowiedzieć się :
1. Czy w przypadku niepowodzenia w wyborach, zainteresowanie kadrą NT nie osłabnie? W jaki sposób zamierzasz pomagać?
W przypadku gdy padnie propozycja współpracy ze zwycięzcą, zgodzisz się?
2. Nowe taktyki - pierwsze wnioski, uwagi. Czy masz nimi zamiar grać w najbliższych meczach kadry? Jak muszą wyglądać statystyki rywala, abyś zdecydował się zagrać z użyciem nowinek ( a ataku lub/i obronie )
3.Grupy ME już rozlosowane. Proszę o komentarz dot. rywali? Który mecze będą najważniejsze ? Proszę o ocenę szans na awans z tej grupy.
4. Znając pomeczowe statystki tego pojedynku: (12560), czego zabrakło do wygranej ? Co sądzisz o poziomie zbiórek? Z czego to wynika?
5. Dlaczego taki, a nie inny wynik? (29196776). pech?, BBbug?, klątwa?
1. Nie nie osłabnie dalej będe sobie obserwował co i jak sie rozwija . co do pomocy to jeżeli przyszły selekcjoner by o taką pomoc poprosił to na pewno nie odmówię .
2 . Szczerze powiedziawszy to jeszcze nie wiem co i jak , zagrałem chyba sobie w jakimś sparingu , myśle ze temat do nadrobienia , po zagraniu 2-3 meczy ale zanim bym to uzył w kadrze to najpierw na własnym organiźmie musiałbym przetestować :-)
3.No tutaj orginalny chyba nie będę Hiszpanie i Serbowie to najgroźniejsi rywale . Czrnogóra i Anglicy tacy troszke słabsi . Austria Gruzja i Armenia teoretycznie najsłabsi w tej grupie i w tym wszystkim my . Które mecze wygrać ? Też pytanie :-)
WSZYSTKIE :-))) . A tak poważniej to terminarz mamy nie najgorszy czyli tych teoretycznie słabszych na początek a potem Hiszpanów i Serbów i Czarnogórców . W moim pojęciu trzeba robić wszystko aby awans nie wisiał do ostatniej kolejki bo wtedy rózne cuda sie dzieją .
4. Pierwsza sprawa z tego meczu to o ile mnie pamięć nie myli to tu graliśmy CT . Chyba się m4ti wtedy niepotrzebnie podpalił bo z tymi Włochami to niezależnie co byśmy zagrali to i tak przy ich normalu byśmy przegrali . Sam mecz to tak na gorąco to tak zbiórkami ale i obronami to przegraliśmy a po za tym mecz był na ich terenie . A co do samego poziomu zbiórek ja wyznaje zasadę aby każdy gracz miał ja na jakims sensownym poziomie od PG aż do C oczywiście w jakichś tam proporcjach .
5. Naprawdę przedziwny mecz , wszyscy od razu patrza w statystki i po prostu nie wierzą , ja tez nie wierzyłem na początku , ale potem jak się nie patrzy na te statystki które często oszukują tylko tak popatrzy na pojedynki 1\1 to przecież te Mikrusy wygrały dzięki praktycznie dwóm ludziom SF i PF . Rzucali sobie jak chcieli , jak na RnG grali na strasznym procencie na 90 rzutów 49 wpadło . Można by chyba jeszcze parę rzeczy znaleźć osobiste chociażby u Mario , czy też nastawienie . Tak na zdrowy rozum to jednak dziwny mecz .