Evo nam i prvog službenog poraza ove sezone...Slovačka - Hrvatska 92-80...
Kaj da velim...trgali su nas...i opet smo bili na -4 par minuta prije kraja i opet smo stali...s njihovom trgaonom nije ni čudno...a ništ, sad moramo dobiti zadnje dvije pod svaku cijenu...i ništa od prenašanja ENT-a u idući krug...
Jbg. nadal sam se da neće trgati...a da sam i znal da hoće kaj sam drugo mogao napraviti...to je ono kaj je Belgija protiv nas igrala normal a onda su u idućoj izgubili 40 razlike protiv Slovačke...
Sad nam nada leži u tome da ih Poljska razbije više od 30 razlike u idućem kolu, kaj bi mogla s obzirom na trgaonu Slovačke, a da mi toliko dobijemo Austriju...i onda u zadnjoj zna se...
Nažalost Austrija nema momčad s kojom bi mogla zaprijetiti Slovacima...ali vjerujem da će trgati zadnje kolo...
Najgore od svega je kaj sad moramo misliti i na nabijanje debele koš-razlike protiv Austrije...možda nam pobjeda od +30 neće biti dovoljna...i onda moramo dobiti Poljsku pod svaku cijenu i nadati se da će Austrija u dovoljnoj mjeri namučiti Slovačku da ih ovi ne razbiju s više od desetak razlike...
Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 6/25/2012 12:09:04 PM
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...