Здравейте колеги.Много се колебах преди да напиша тези редове,но все пак след 11 сезона в тази прословута лига,се чувствам длъжен да драсна няколко реда за да изразя уважението си към вас.
На първо място искам да се обърна към вожда и да му кажа,че има страхотен и много по-добър отбор от моя и само късмета и домакинството в повече ми помогнаха във финала.Желая му другия сезон да реализира амбициите си,но трябва да внимава с поне три отбора от синята страна и 2 от червената,без да знам кои ще са новите попълнения!!!
За себе си искам да кажа,че успях да реализирам една моя идея,а именно със сравнително слаби играчи,но оформили се като отборче да стигна до върха.Казвам слаби,защото нито един от моите играчи не е в индивидуалните класации,ако не броим последното гласуване за MVP!В общи линии с аматьори в по-голямата си част влязох в елита!?!
Лично аз не знам дали повече ще се занимавам с тази игра.Отборът ми,не е конкурентно способен на отборите от елита,а и финансово не съм добре.Отделно не ми се спори и хабят нерви за глупости с админи,модове,GM-ми и разни пубери!?!Може би,ще се помъча да запиша една победа и до там.:)
На всички вас искам да пожелая много,много здраве и късмет в реалния живот.Нека всички ваши мечти и желания се сбъднат!Успехи в живота и любовта,и помнете, че това все пак е само една игра!!!