JEDNA osoba nazywa Pewu oszustem, a żółć wylała się na wszystkich...zresztą mam wrażenie, że i w tym przypadku ulały się jakieś przeszłe historie.
Ty i nie tylko Ty oskarżyliście też PeWu, że obłudnie zorganizował konkurs, jako pretekst do tego aby ktoś mu wytrenował grajków i jeszcze próbuje wykorzystać niedoświadczonych graczy nagrodą, która jest ściemą i że tylko on może w tym konkursie wygrać i w ogóle że to nie jest żaden konkurs.
Ok. Jest to konkurs i jest nagroda. Słaba ale jest:-) Co do reszty...Nie przesądzam. Nie znam intencji. Natomiast ja to widzę tak:
1. Jeszcze nie tak dawno Pewu przekonywał, że trening nie jest opłacalny. Teraz tworzy konkurs pod zupełnie sprzecznym ze swoimi poglądami tytułem "Od zera do milionera" i namawia do treningu grajków, którzy są mu akurat potrzebni.
2. W jaki sposób kilku SG do Runa odmieni/wzmocni kadrę kiedy reszta zawodników będzie trenowała do LI? Jeśli już to trzeba robić grajków na każdą pozycję. Takie zrobienie samych SG nie dla nic dobrego kadrze. Dla mnie ten konkurs jest zbieżny z potrzebami Pewu, a nie koniecznie zbieżny z potrzebami kadry.
Dziwisz się, że mam wątpliwości co do intencji?
I jeszcze to czepianie się czemu SG a nie C... Czepianie się dla samego czepiania. Poza tym odpowiedź jest tak oczywista że aż się dziwię że ty jako ktoś kto od tylu lat jest wokół kadry, a 4 sezony był coachem NT w ogóle zadał takie pytanie.
Nie czepiałem się dla zasady. Oświeć mnie w takim razie.
Możesz tego po prostu nie komentować wcale zamiast go torpedować o detale jak nazwa czy jakość nagrody.
Już to pisałem...ale skoro to takie detale to o co cały szum? Jest powód by się przejmować i rezygnować z pomysłu?
Jakoś jak borczi ogłosił swój konkurs, teraz jeszcze jest kolejny na C do U21, jako nagrody są supportery i jakoś nie widzę abyś tam nie tylko wniósł coś konstruktywnego, ale chociaż nawet je pochwalił.
Mylisz się. Pochwaliłem dając piłeczkę;-) Bo co tu pisać? Ilość piłeczek, które dostał post zapowiadający konkurs mówi wszystko.