BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ανακοινώσεις ΒΒ-ήδων (σεζόν 25)

Ανακοινώσεις ΒΒ-ήδων (σεζόν 25)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
248602.86 in reply to 248602.85
Date: 9/30/2013 12:58:57 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Εδώ τελείωσε η μακροσκελής παρουσίαση των αποτελεσμάτων , λυπάμαι για αυτό , πλέον μπορούμε να προχωρήσουμε σε σχόλια κ.λ.π μιας και έχουμε μία καλή εικόνα της άποψης της κοινότητας για διάφορα θέματα

Τι μας έκανε εντύπωση; Τι δεν μας έκανε; Σκέψεις, απόψεις σχόλια και διαξιφισμοί φυσικά.
Όποιος έχει όρεξη λοιπόν μπορεί να συνεισφέρει στην κοινότητα με την γνώμη του.

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
248602.87 in reply to 248602.86
Date: 9/30/2013 5:28:32 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Διχασμένη η κοινότητα, πράγμα απολύτως φυσιολογικό αφού η ανακοίνωση των ΒΒηδων δεν έδινε σαφείς λεπτομέρειες , ως προς τις βασικές προαναγγελθείσες αλλαγές.
Εξαιρετική η παρουσίαση των αποτελεσμάτων.
Ενδιαφέρον και διασκεδαστικό το κομμάτι των σχολίων από σένα και τον Μαμού. Αλλά να το παίζετε good cop-bad cop και να έχεις εσύ τον ρόλο του καλού, δεν υπάρχει! Ποιον κοροϊδεύεις βρε λαμόγιο?

This Post:
00
248602.88 in reply to 248602.87
Date: 9/30/2013 7:45:54 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Πράγματι σε κάποια σημεία η κοινότητα παρουσιάστηκε διχασμένη και πιθανότατα έχει να κάνει κυρίως με αυτό που λες

Βέβαια βλέπω και από τις απαντήσεις ότι κάτι πλέον κινείτε και μάλιστα με θετικό πρόσημο,....βέβαια αναμένουμε αλλά είμαι σχετικά αισιόδοξος. Η πιο μεγάλη μου ανησυχία έχει να κάνει με το ότι οι BB-ηδες παίρνουν άνετα το πρώτο βραβείο άσχημου περιτυλίγματος σε ωραίο δώρο

Τώρα στο θέμα των ''ρόλων'' εμένα και του Μαμού θα καταγγείλω τα ντόπια και ξένα συμφέροντα καθώς και τα σκοτεινά φερέφωνα τους (όπως εσύ)

Last edited by GM-sarithin at 9/30/2013 7:46:52 PM

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
248602.89 in reply to 248602.88
Date: 10/1/2013 3:12:07 AM
Overall Posts Rated:
13091309
οι BB-ηδες παίρνουν άνετα το πρώτο βραβείο άσχημου περιτυλίγματος σε ωραίο δώρο

Το έθεσες όπως ακριβώς του ταιριάζει!

Τώρα στο θέμα των ''ρόλων'' εμένα και του Μαμού θα καταγγείλω τα ντόπια και ξένα συμφέροντα καθώς και τα σκοτεινά φερέφωνα τους (όπως εσύ)

Κάτσε τώρα που είναι busy το βαλιτσάκι της ΕΥΠ, να πάρω ένα τηλέφωνο τον Marinακη

This Post:
00
248602.90 in reply to 248602.89
Date: 10/1/2013 5:18:15 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Ώραία και η παρουσίαση των αποτελεσμάτων...!

Είμαι από εκείνους που θεωρούν πώς οποιαδήποτε αλλαγή ,ανεξαρτήτως με τα όποια αποτελέσματα μπορεί να έχει ,γίνεται με καλή πρόθεση και επομένως μόνο θετικά μπορεί να αξιολογηθεί...

Η απορία που έχω αφορά την
Ερώτηση 6: Θεωρείτε ότι οι BB-ήδες προχώρησαν στις αλλαγές αυτές λαμβάνοντας υπόψιν τα ''θέλω'' της κοινότητας

Δεν παρακολουθώ τα ξένα φόρουμ και θέλω να ρωτήσω ποιές είναι οι βασικές αλλάγές που θέλει η κοινότητα και δεν γίνονται...? Μήπως δεν είναι υλοποιήσιμες ,μήπως κάποιες από αυτές τις θέλουν το 50% των ενεργών χρηστών και το άλλο 50% θα δυσαρεστηθεί...? Δεν γνωρίζω και γι' αυτό το ρωτάω...!

Δηλαδή δεν αντιλαμβάνομαι για πιο λόγο ολόκληρη η κοινότητα επιθυμεί την τάδε υλοποιήσιμη αλλαγή και δεν την κάνουν...Μάλλον είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα...

This Post:
22
248602.92 in reply to 248602.91
Date: 10/1/2013 7:13:25 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Η σημαντικότερη αλλαγή που ζητούσε όμως ο περισσότερος κόσμος και για το οποίο υπήρχε πολύ σκληρό debate, ήταν το "κάντε οτιδήποτε για να σταματήσετε την υπεροχή του look inside".

Προσπάθεια έγινε αυτή τη φορά προς αυτήν τη κατεύθυνση...Νομίζω όμως ότι για να δούμε τα αποτελέσματα που έχει η μείωση στο μισθό της τάπας και του JR πρέπει να περάσουν αρκετές σεζόν γιατί θεωρώ ότι η ''υπεροχή'' του look inside οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον τρόπο που προπονούν η πλειοψηφία των μάνατζερ (και προφανώς στην έλλειψη γνώσης...

Στην λίστα εύκολα βρίσκει κανείς κοντούς χωρίς JR αλλά ψηλούς για παράδειγμα χωρίς εσ. σούτ ,με αυξημένη αμυνα και ριμπάουντς δεν βρίσκεις...Επομένως πιστεύω ότι θα έχει αποτέλεσμα η αλλαγή που έγινε απλά θα χρειαστεί χρόνος για να δούμε απτά αποτελέσματα...

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι οι ΒΒήδες δεν ασχολούνται όσο full time θα ήθελε ο περισσότερος κόσμος. Ακόμα και "χαζομάρες" όπως τα γραφικά, για πολλούς χρήστες είναι ωραίες αλλαγές [και με την έννοια του marketing], που όμως απαιτούν χρόνο.

Δεδομένο επίσης ότι οι τύποι δεν πρέπει έχουν φράγκα ή έστω διάθεση να πληρώσουν κάποιον part-time, να προσλάβουν κάποιους για να κάνουν αυτά τα τριγύρω

Μα πώς να ασχοληθούν όταν δεν έχουν τα φράγκα να το κάνουν....? Έχουμε καθόλου εικόνα ποσοι μάνατζερ είναι υποστηρικτές....?

Οι manager μπορεί να ζητούν πράγματα και καλά κάνουν αλλά από την άλλη ένα free game παίζουν...Δεν λέω ότι όσοι δεν είναι υποστηρικτές δεν έχουν δικαίωμα να ζητούν αλλά από την άλλη δεν μπορούν και να απαιτούν δεδομένου του παραπάνω επιχειρήματος...

Επίσης πρέπει να υπάρχει και κάποιου είδους εγωισμός εκ μέρους τους [για μένα φυσιολογικός], ότι η μηχανή του παιχνιδιού που έφτιαξαν είναι άψογη, και συνεπώς είναι ζήτημα των χρηστών που δεν έχουν ανακαλύψει πως να παίξουν άλλα συστήματα. Άρα και η υπεροχή του look inside δεν ωφείλεται σε δομικό πρόβλημα αλλά σε ελλιπής γνώση, κακή αντίληψη ή μικρή προσπάθεια των χρηστών. Δεν είναι τυχαίο ότι 2-3 από τις αλλαγές που έγιναν χτυπάνε πολύ το look inside.

Με την παραπάνω παράγραφο αφήνεις να εννοηθεί ότι η μηχανή έχει πρόβλημα στο look inside που για λόγους εγω'ι'σμού δεν αναφέρεται και μέσω των αλλαγών που έγιναν προσπαθούν να διορθώσουν το κομμάτι αυτό...Δεν ξέρω αν έκανα καποια αφαίρεση-ή λογικό άλμα αλλά η δομή των προτάσεων αυτό μου βγάζει...Έτσι είναι ή απλά με τις αλλαγές αυτές προσπαθούν να κάνουν τους χρήστες να ''ξεκολλήσουν'' λίγο από το look inside σε μία κατά τα άλλα άρτια μηχανή...?

This Post:
22
248602.94 in reply to 248602.91
Date: 10/1/2013 7:49:30 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Επίσης πρέπει να υπάρχει και κάποιου είδους εγωισμός εκ μέρους τους [για μένα φυσιολογικός], ότι η μηχανή του παιχνιδιού που έφτιαξαν είναι άψογη, και συνεπώς είναι ζήτημα των χρηστών που δεν έχουν ανακαλύψει πως να παίξουν άλλα συστήματα. Άρα και η υπεροχή του look inside δεν ωφείλεται σε δομικό πρόβλημα αλλά σε ελλιπής γνώση, κακή αντίληψη ή μικρή προσπάθεια των χρηστών. Δεν είναι τυχαίο ότι 2-3 από τις αλλαγές που έγιναν χτυπάνε πολύ το look inside.

Πολύ ζουμί αυτή η παράγραφος.
Συμφωνώ στο σκεπτικό και θεωρώ ότι οι BBs το κοίταξαν, το ξανακοίταξαν και διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει δομικό θέμα στην μηχανή, αλλά δευτερογενείς παράγοντες(τους οποίους αναφέρεις) συντελούν στην κυριαρχία του look inside.
Αυτό φάνηκε από την περσινή αλλαγή στην τάπα και νομίζω ότι επιβεβαιώνεται στις αλλαγές που προανήγγειλαν για του χρόνου.
Βγάζει μάτι ότι δεν θέλουν να "πειράξουν" στη βάση του, κάτι που δεν θεωρούν ότι προέρχεται από την μηχανή, αλλά να δώσουν εφόδια στους χρήστες να πράξουν και να διαμορφώσουν αυτοί ενδεχόμενες αλλαγές ισορροπίας, μεταξύ των τακτικών.
Αν όντως πίστευαν ότι η κυριαρχία του LI προέρχεται από την μηχανή, πέρυσι δεν θα έδιναν έξτρα (παικτική)βαρύτητα στην τάπα, αλλά στην εμβέλεια. Κάτι που παρεπιμπτόντως θα δημιουργούσε αναταραχή στις αγορές(κάπου το'χω ξανακούσει αυτό ;)).
Και οι φετινές τακτικές εξαγγελίες, είναι προς την κατεύθυνση του κινήτρου,των εφοδίων και της ομαλής μετάβασης.
Σας δίνουμε τα κατάλληλα εργαλεία, ανατρέψτε το LI. Επενδύσετε και διαμορφώστε εσείς καλύτερους και φθηνότερους παίκτες για εξωτερικά, χτυπήσετε εσείς τα μονοκόμματα εσωτερικά σχήματα με την επιλογή της "μαντεψιάς", διαμορφώστε μόνοι σας με τρόπο ομαλό και βασισμένο στις δικές σας ενέργειες, την αγορά παικτών που επιθυμείτε.
Και βλέπουμε...

This Post:
00
248602.96 in reply to 248602.94
Date: 10/1/2013 8:15:19 AM
Overall Posts Rated:
162162
Διαφωνω οτι φταίνε μονο οι χρήστες που δεν εχουν προπονησει εμβελεια..

Αυτο συμβαίνει γιατί π.χ. το κοιτα μέσα εχει πολύ μεγάλο πεναλντι στα jumbers.. Οταν 3αρι με σουτ 15-11 απέναντι σε 10 περιμετρική τα σπάει απο την περιφέρεια θα φταιει ο χρήστης να μην αγοράσει/προπονησει εμβέλεια ? Μήπως με αυτά τα πέναλντι-bonus που υπάρχουν σε καθε συστημα έχουν ωθησει και αυτοι με την σειρά τους τους χρηστες σε συγκεκριμένα σκιλσετ ?

Advertisement