S+jutra ali s pocetkom u 6 popodne (ili u dan sad kad se ovo vreme izokrenulo naopacke za sve a ne samo za pse i macke) pocinje ova, sezona nova, 26.-ta po redu.
Sastaju se:
Dinara -- Salaksije
Boemi -- KK Crvica
AFC Wimbledon -- FRONT the JUZNI
black arrows -- MG Partizan Force
Insomnia Bust3rs -- Groopers UTD
New England Patriots -- OKK Apatin
tetkine lutke Set Lineup (ma sta ti pada na pamet) Fendt
Dorćol -- SO Giants TV
Vec na startu ima par derbija ekipa koje su imale dobre okrsaje u prethodnoj sezoni kao i novopecenih clanova ove lige zeljnih dokazivanja u visem rangu.
Brojnim TV auditorijum ove lige ce biti u mogucnosti (ukoliko su platili pretplatu TV stanici lige II.1) da isprate mec iz Hale divova izmedju domacih kolosa sa Rodosa i dodjosa sto izvrljase sivi grad podno brda koje se Avala zove.
napomena: * - imena ekipa koje su podebljane se smatraju favoritom od strane potpisnika ovog posta.
p.a. Onaj ko pogodi sve parove od mene dobija nedozredlu pomorandzu (lopticu), a vi kako hocete. Mozete da se pridruzite, a i ne morate. U svakom slucaju: "Izvinjavamo se. Mnogo se izvinjavamo."
p.s. i ne prepisujte tiket.. a evo i zasto - nece me, pa nece da ga pogodim..
Vaze se samo oni tiketi uplaceni u nasoj kladionici "Fali mi jos 1 pogodak" (ili skraceno FM1P) uplaceni pre pocetka utakmica a da nisu editovani!!!
p.p.s. Otvoren je lov na FA(ZAN)voritE! Sva sredstva su dozvoljena: od sipki nazubljenih, ricinusovog ulja do crkvenih miseva..
Udrite po tom krancu napokon (zasto ga uostalom imate) i zagorcajte ovim "umisljenim" zvezdicama i partizancicima zivot!
Nema povlacenja, nema predaje!
Last edited by jamais vu at 12/27/2013 5:03:27 AM