Ja rano wstawiłem, ale skasowałem, bo coś mi nie pasowało, ale jednak wszystko było okej ;D
Sezon 26 : Występy (za pośrednictwem http://www.buzzer-manager.com)Najlepsze drużynowe osiągnięcia sezonuPunkty : 123 : Czarne Pantery
Zbiórki : 57 : Czarne Pantery
Asysty : 40 : Czarne Pantery
Przechwyty : 10 : Czarne Pantery
Zablokowane rzuty : 9 : Czarne Pantery
Najlepsze indywidualne osiągnięcia sezonuPunkty : 43 : B. Perdigó (sportino2018)
Zbiórki : 20 : X. Blanch (BlackGuysCanFly), M. Mazibuko (Companeros)
Asysty : 15 : M. Dziubałka (Companeros)
Przechwyty : 3 : M. Jata (Zaniemysl Basket Team), F. Tewnion (Czarne Pantery)
Zablokowane rzuty : 4 : X. Blanch (BlackGuysCanFly)
Najlepsza piątka sezonuPoint Guard : M. Jata (Zaniemysl Basket Team) (26 Punkty, 5 Zbiórki, 10 Asysty, 3 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 35
Shooting Guard : A. Szostkiewicz (Olimpia Graudenz) (23 Punkty, 6 Zbiórki, 9 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 29
Small Forward : B. Perdigó (sportino2018) (43 Punkty, 9 Zbiórki, 4 Asysty, 1 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 43
Power Forward : X. Blanch (BlackGuysCanFly) (40 Punkty, 20 Zbiórki, 1 Asysty, 1 Przechwyty, 4 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 53
Center : J. Butler (Czarne Pantery) (26 Punkty, 9 Zbiórki, 4 Asysty, 1 Przechwyty, 3 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 41
MVP sezonuX. Blanch (BlackGuysCanFly) (40 Punkty, 20 Zbiórki, 1 Asysty, 1 Przechwyty, 4 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 53
Najsłabszy występ sezonuC. Coburn (Silesia Fighters) (20 Punkty, 2 Zbiórki, 1 Asysty, 1 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : -15
Wszystkie rodzaje statystykNajwięcej strat w sezonie : O. Skorupski (Silesia Fighters), K. Gołas (Silesia Fighters) : 6 Straty
Brutal sezonu : M. Wagner (NIEDŹWIADKI Przemyśl), J. Pileci (sportino2018), T. Lynch (sportino2018), J. Donovan (Czarne Pantery), S. Trivalić (DLR Basketball Club), O. Skorupski (Silesia Fighters), J. Majewicz (Olimpia Graudenz), E. Vaquero (Toruńskie Anioły (w upadłości likwidacyj), W. Surlej (BlackGuysCanFly) : 6 Faule
Iron-man sezonu : M. Wagner (NIEDŹWIADKI Przemyśl), B. Lampkowski (Silesia Fighters), C. Coburn (Silesia Fighters), K. Gołas (Silesia Fighters), I. Raczak (Toruńskie Anioły (w upadłości likwidacyj), M. Jata (Zaniemysl Basket Team), K. Klisiewicz (Silesia Fighters), Z. Pstrąg (DLR Basketball Club) : 48 Minuty
Snajper sezonu : B. Perdigó (sportino2018) : 7 3 punkty
Najwyższa ocena meczowa sezonu : X. Blanch (BlackGuysCanFly) : Ocena : 15.5
Najniższa ocena meczowa sezonu : K. Klisiewicz (Silesia Fighters) : Ocena : 1.5