BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 30 - Η μοναξιά του χρόνου

Σεζόν 30 - Η μοναξιά του χρόνου

Set priority
Show messages by
This Post:
00
266735.86 in reply to 266735.85
Date: 1/27/2015 7:44:42 PM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10941094
Second Team:
Back2Back
Πραγματικα ο σημερινος αγωνας ηταν μια ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!

Νομιζω οτι δεν υπαρχει χειροτερο απο το να χανεις στη 2η παραταση (ισως το να χασεις στη 3η παραταση ειναι χειροτερο :Ρ). Εκτος απο το οτι εχασα ενα παιχνιδι καταστραφηκαν τα λεπτα.

Εχω κανει κ εγκληματα βεβαια σημερα. Μαλλον δεν εχω καταλαβει την δυναμικη της ομαδας μου ακομα. Κρατησα στο παγκο σημερα τον Κινεζο γιατι ειχε παιξει 45 λεπτα το Σαββατο κ ηθελα να του δωσω σωστα λεπτα επειδη ακολουθει τηλεοπτικο με τον Τιπτονερ που για διαφορους λογους θεωρω πως πρεπει να κερδισω. Βαζω λοιπον 2 παικτες που οι καταστασεις τους ηταν μετριος λογω μεταγραφης κ πιστευω πως δεν εχω τυχη στο ματς. Για αυτο κ η διπλη προβλεψη μηπως καταφερω να κλεισω τη διαφορα κ πλησιασω σε μια "τυχερη" νικη. Αποδειχτηκε ομως πως η διαφορα ηταν μικροτερη απο οτι πιστευα.

Για να μην τρελαθουμε ομως κιολας η "τυχη" με ευνοησε κ πηγα να κλεψω τον αγωνα. Ο Καμπος ηταν καλυτερος κ αξιζε τη νικη αλλα οχι ετσι!!! Χασε τις βολες ρε ταγαρε τουλαχιστον να μην παμε σε 2η παρατση!!

Αυτα τα λιγα. Φουντωσα παλι

This Post:
00
266735.87 in reply to 266735.75
Date: 1/27/2015 7:57:30 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Εξαιρετική η παρουσία χθες στην Τρίπολη και άξια δέχθηκες στο χειροκρότημα του κόσμου. Επιθετικά σπέρνεις τρόμο πολύ.
Δεν θυμάμαι πότε νίκησα τελευταία φορά με μικρότερο efficiency από τον αντίπαλό μου κι αυτό οφείλεται στο απίστευτο 53% που είχες.

Και σειρά να παινέψουμε λίγο το σπίτι μας τώρα που είναι ευκαιρία εξάλλου. Επιθετικά από τις καλύτερες βραδιές ever για την ομάδα μου και συνολικά από τα ομορφότερα ματς που έχω παίξει. Πολλοί αγώνες στο παρελθόν κρίθηκαν σε λεπτομέριες, αλλά σε υψηλό σκορ ελάχιστα εξ αυτών. Το γεγονός ότι άντεξε το ρόστερ μου το εύστοχο μάντεμά σου μου δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση, ενώ ευχάριστη έκπληξη η ταυτόχρονη σπουδαία επιθετική παρουσία των δικών μου παιδιών, δλδ Κουλού-Κιρίλου που αθροιστικά πέτυχαν 59 πόντους! Μέχρι και τρίποντα πάνω σε άμυνες βάλαμε χθες!

Πολύ ωραίο ματς πραγματικά. Εις το επανειδείν και κατά προτίμηση με την ίδια κατάληξη

From: stelaios

This Post:
00
266735.88 in reply to 266735.86
Date: 1/27/2015 8:11:10 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Μια χαρά τα πας Νικόλα. Απαιτείται χρόνος για να μάθει κανείς την ομάδα του, οπότε μην κατηγορείς τον εαυτό σου άδικα.

Εμένα μου αρέσεις σαν μάνατζερ από την πρώτη σου μέρα στην Α1, ενώ είναι φρέσκια ακόμα η επιτυχία σου στα μπαράζ όπου διαχειρίστηκες άψογα την κατάσταση.

@ campos

Αστέριε. πειδή δεν τράβηξε επιθετικά η ομάδα με σπρώξιμο απέναντι σε συγκεκριμένο αντίπαλο κι ενώ ο Γκόρμπε έχει παίξει 40+ λεπτά, δεν είναι λόγος να απογοητευτείς.

@ όλους

ωραία παργματάκια στους μπλε στο ξεκίνημα. Αν ο Νεκτάριος αποφασίσει να συνεχίσει εδώ τις μετρήσεις του ή όχι σε χαμηλότερες κατηγορίες, κι αν ενισχυθεί και ο Τιπ που μοιάζει νομίζω να υστερεί σήμερα, τότε ενδεχομένως να έχουμε μια από τις ισχυρότερες μπλε πλευρές όλων των εποχών. Βγάζει δυναμική και ο eddie μπόλικη στο παρκέ και πραγματικά όλα δείχνουν πως φέτος ίσως ακόμα και η είσοδος στα πλέι οφφ να αποτελεί επίτευγμα! Μπράβο!!!

This Post:
00
266735.89 in reply to 266735.88
Date: 1/28/2015 3:43:25 AM
Overall Posts Rated:
250250
Το σπρώξιμο επιλέχτηκε κατα ανάγκη ακριβώς επειδή περίμενα ότι ο ξεφτιλαικός θα πήγαινε σε 2 προβλέψεις για να κλέψει το ματς καθώς θα ήταν αναγκασμένος να βάλει τις νέες μεταγραφές (με χαμηλές αγ. καταστασεις) για να τους στρώσει για την άλλη εβδομάδα. Και όμως από τις θέσεις 2 και 5 δεν πήρα κανένα πλεονέκτημα, κ άντε στη θέση 5 ο Γκορμπε είναι λίγος ακόμα κ απέναντι στον μέτριο Πολίτη, αλλά στη θέση 2 γιατί? Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι αν δεν βάλω εσωτερικό σύστημα η ομάδα δεν ρολάρει επιθετικά κ αυτό με κάνει προβλέψιμο. Έτσι όμως που λειτουργεί στα άλλα συστήματα μου φαίνεται προτιμότερο να βάζω εσωτερικά κ ας τρωω 1 πρόβλεψη (από το να χάνει ο αντίπαλος κ τις 2)

ΥΓ: Φυσικά κ απογοητευτηκα γιατί αν έφτασα στο σημείο να με κρατάει στο ματς κ να με πάει στην παράταση ο 36χρ Λεμούς αυτό λέει πολλά για τις επιλογές παικτών που έχω κάνει.

ΥΓ2: Περνάει από το μυαλό μου να ακολουθήσω κ εγώ το δρόμο του Τσούικ αλλά είμαι άσχετος στο να κάνω μετρήσεις κ γενικότερα σε τεχνογνωσία, οπότε θα παλέψω για την παραμονή και για το κύπελλο

This Post:
00
266735.91 in reply to 266735.89
Date: 1/28/2015 4:30:08 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
πολυ απαισιοδοξο σε βρισκω...

This Post:
00
266735.92 in reply to 266735.89
Date: 1/28/2015 5:31:27 AM
Overall Posts Rated:
10001000
καλημέρες,

α) ΑΝ ο Νίκος είχε παίξει χαλαρά 1η αγωνιστική, τότε χθες έπαιξε με 30% παραπάνω ενθουσιασμό από εσένα.

β) έχεις 117 πόντους σε 132,5 κατοχές (αν βάλουμε και τα λάθη μέσα) δλδ 88%

γ) ο Γκόζεντς έχει 1/8 τρίποντα. άρα 5/12 δίποντα και 4/4 βολές. Την εικόνα του την χαλάνε ξεκάθαρα τα τρίποντα. Πιθανώς λοιπόν ο αντίπαλος αμυντικός να τον αντέχει και με χαμένο διπλομάντεμα. Πιθανώς να υπήρξε και ατυχία λόγω ενθουσιασμού. Ίσως και τα δύο.

Τα παραπάνω για να μην απογοητεύεσαι. Πιο ψύχραιμα συμπεράσματα.

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι αν δεν βάλω εσωτερικό σύστημα η ομάδα δεν ρολάρει επιθετικά κ αυτό με κάνει προβλέψιμο.

δεν είναι απαραίτητο απέναντι σε όλες τις ομάδες να μπορούμε να παίξουμε τα πάντα και μάλιστα ακόμα και με ροτέισον.
Έχεις αγώνες πέρσι και πρόπερσι που ανάποδα συστήματά σου πήγαν μια χαρά.

ΥΓ: Φυσικά και είμαι υπέρ της βελτίωσης κάθε ομάδας. Απλά σκέψεις του στυλ να πέσω αλά τσούικ...

ΥΓ2: Καλή συνέχεια!!!

From: stelaios

This Post:
00
266735.93 in reply to 266735.16
Date: 1/29/2015 5:47:45 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Εεεεεπ, Γειααα σαας! Ημουν στην γειτονια και ειπα να περασω να σας δω.
Δεν θα κατσω πολυ .. για ενα καφε...
Εκτος και αν βεβαια η φιλοξενεια σας ειναι τετοια που δεν θα με αφησετε να φυγω... :-)

ΥΓ. Τον συμπαθω πολυ τον φιλο μου τον Fay_Stelaio ...απο πολυ παλια... αλλα να μπαινει συνεχεια Ανταγωνιστης σε εμενα... πως να το πω ευγενικα? δεν με ενθουσιαζει καθολου....

Τώρα που περνάς απλά για καφεδάκι, καλύτερα να είμαστε μεταξύ μας ανταγωνιστές. Όταν έρθεις για μόνιμα, ε τότε ας τύχεις με κάναν άλλον! χαχαχαχαχα

Καλή σεζόν και σου εύχομαι να βρεις τον τρόπο να παλέψεις τη σεζόν μέχρι τέλους και να το χαρείς το παιχνίδι στο μάξιμουμ.

Καλή Σεζόν!!

From: str77
This Post:
00
266735.94 in reply to 266735.11
Date: 1/29/2015 8:25:12 AM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10941094
Second Team:
Back2Back
Θα κανω σημερα μια φιλοτιμη προσπαθεια να αποκλειστω απο μποτακια στο κυπελλο. Θα κατεβω με 4 παικτες.
Δε ξερω πως το καταφερα αυτο. Ειμαι μειον κατι ψηλα στο ταμειο κ δε μπορω να χτυπησω ουτε ενα παικτη με 1000$.
Θα το κανω ντερμπι με το μποτακι. χαχαχα

Advertisement